Sista januari

Idag bjöd Ricky mig på lunch, vi åt varsin calzone på Shalom. Ikväll tar vi det lugnt här hemma, jag jobbar imorgon och sen ska vi hälsa på Jacob, Hanna och Silas i Linköping.
 
Lekte med kameran för några dagar sedan.
 
 
//mli

Föräldraträff

Idag har vi varit på föräldraträff igen. Vi pratade om förlossning och fick se en film där mammor och pappor pratade om förlossning och smärta. Eftersom jag är så känslig av mig var jag lite orolig över filmen, att det skulle vara massa blod och att man skulle få se a l l t, om ni förstår vad jag menar. Jag svimmar lätt om det är något obehagligt och så. Men filmen var faktiskt bra och man fick inte se mycket läskigt utan det var mest från förarbetet, vi fick se några olika par som kämpade tillsammans. Det ska verkligen bli spännade! Men jag är fortfarande lite orolig för hur det kommer gå och hur det kommer kännas.
 
Tänk när jag får vår lilla älskling på bröstet, då kommer allt ont vara glömt och det kommer bara kännas alldeles underbart tror jag <3 
 
Topp Sisters Point/Ciao Bella, gravidbyxor H&M.
Bilden är tagen i v.32.
 
 
//mli

Pulsande promenad

Felicia kom på besök ikväll, äntligen! Vi har pratat så länge om att ses men det har bara inte blivit av. Efter en rundvandring i huset tog vi på oss termobyxor och gav oss ut på en promenad. Herregud va snö det var, vi fick pulsa oss fram. Var typ bara vi som var ute också :P men skönt var det. Får hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång.


Bild från idag :)


//mli

Goa timmar

Slutade lite tidigare idag och var hemma innan 16, det gör verkligen skillnad de där timmarna! Ricky och jag hann se på en film, Blondie (ingen av oss tyckte att den var vidare bra) och göra sparris-soppa innan klockan blev 18. Hur skönt som helst!
 
Jag håller på och skriver en lista på vad vi ska ha med oss i BB-väskan, den blir bara längre och längre. Ricky skrattade åt mig när han läste listan.
 
- Godis, ska du ha med det?
- Ehh ja.
 
- Vi kan inte ta med en stor resväska.
- Nehe..
 
Jag tänker, att det är bättre att ha med för mycket än att sakna en massa saker när man är där. Eller vad säger ni?
 
Tröja Ciao Bella, gravidkjol H&M, gravidstrumpbyxor Lindex.
Bilden är tagen i v.32.
 
 
//mli

Hemmabiokväll

Har haft fina mamma och bror här ikväll. Vi har tittat på film på projektorn, Monica Z, helt okej film med mysig jazzmusik.
 
Magen har börjat träna på sammandragningar nu har jag märkt, blir stenhård lite då och då. Shit, det börjar verkligen närma sig nu!
 
Klänning gammal, cardigan Mom2mom.
Bilden är tagen i v.32, är i v.34 nu.
 
 
//mli

Slut på helgen

Sista dagen på helgen och det har varit en lugn och skön dag. Efter den traditionsenliga sconesfrukosten hade jag Camilla och Jill bestämt att vi skulle ta en fika på stan. När vi kom till 48:an var det stängt pga renovering så vi köpte med fika och gick hem till Camilla och Ludde.
 
På eftermiddagen åt vi söndagsmiddag hos Lasse och Gittan. Sen hade vi tänkt att frosta ur frysen, men det tar vi en annan dag. Så skönt det är att bara ta helgen som den kommer utan några måsten!
 
Gravidtopp och gravidbyxor H&M.
Bilden är tagen i v.31, nu går vi in i v.34!
 
 
//mli

Lördag

Efter en lång sovmorgon åt vi frukost och sen körde jag ett yogapass här hemma innan det var dags att fixa iordning sig.
 
Klockan tre var vi bjudna hem till mamma på kalas, hon bjöd på kycklingpaj och sen fick vi tårta. Eftersom jag är allergisk mot pälsdjur kan vi inte vara så länge hos mamma innan jag får astma och blir allergisk då Maja även bor där. Är så himla tråkigt, jag är typ uppvuxen med både katter och kaniner men är ändå känslig. Nu när jag är gravid är det inte bra att ta min astmamedicin heller, så jag undviker ju det så gott jag kan.
 
Tårtan :)
 
Fina mamma!
 
<3
 
Brorsan!
 
Mamma och Hans.
 
När vi kom hem såg vi på en film, Elysium, sen har vi mest slappat.
 
 
//mli

Finfredag

Så äntligen är det en ledig fredag och lördag för min del! Idag har jag varit på showcase och fått mina naglar fixade. Provade med svarta tippar den här gången, blev rätt coolt. Så tog jag en runda på stan och sen på Ica innan jag åkte hem för att fixa till maten. Nu kom precis Ricky hem från jobbet, äntligen!
 
Hoppas ni får en fin fredag!
 
 
Det är 50 dagar kvar nu <3
 
Igår var vi på vår första föräldraträff, det var trevligt att träffa de andra blivande föräldrarna. Vi pratade bland  annat om hur vi har mått hittills och hur det gick till när vi fick veta att vi var gravida. Nästa gång ska vi prata om förlossningen, det ska bli intressant.
 
Ikväll ska vi äta plankstek hemma hos Lasse och Gittan, Emelie och Johan kommer också dit. Ska bli mys!
 
 
//mli

Min födelsedag

Tog några bilder på min födelsedag.
 
Cheesecaken som fick bra betyg av gästerna!
 
Hans, Jocke, Ricky, mamma, Thomas, Monica och Gittan.
 
Brorsan och mamma.
 
Vi.
 
Mina fina presenter.
 
Fina blommor! Duken fick jag av mamma, Hans och Jocke.
 
Puss puss!
 
<3
 
 
//mli

Grattis mamma!

 
Grattis på din dag världens bästa och finaste mamma!
Jag älskar dig <3
 
 
//mli

Hantverkare

När jag kom hem hittade jag Ricky och Ricken uppe på taket. De har fixat med vår köksfläkt som behövde bytas. Smidigt att ha vänner och familj som är elektriker, rörmokare och snickare ju!
 
 
Tröja Ciao Bella, gravidbyxor H&M.
Bilden är tagen i v.31, är nu i v.33.
 
Jillan kom förbi med ett kort där det stod att jag fick en babyshower av tjejerna! Tack fina ni <3 så glad jag blir!!
Var så seg och trött innan hon kom men nu känner jag mig så härligt pigg och glad av flera anledningar.. ;) hihi!
 
 
//mli

Mindre bra

Ibland mår man mindre bra, idag har varit en sådan dag. Har inte sovit bra alls inatt, gick upp runt 3 och tog en huvudvärkstablett. Har fortfarande ont och har haft det hela dagen, det suger. Sen har jag haft halsbränna nästan hela dagen också, känns inte som Gaviscon som jag köpte hjälper, får kanske testa något annat. Den som Sanna tipsade om, Zantac brus, kanske fungerar bättre. Så har jag varit själv hela dagen idag på jobbet också, såå tråkigt! Fick i alla fall besök av både Hilda och Felicia vilket gjorde min dag mycket bättre <3
 
Ricky var gullig och fixade mat medans jag vilade efter jobbet, supergod lasagne blev det!
Han är bäst min sambo <3
 
Nu känns det faktiskt mycket bättre, äntligen.
 
Klänning Lindex, underklänning Only.
Bild tagen i v.31, är i v.33 nu.
 
 
//mli

Skönt att höra

Vi var på mvc idag och mina värden var normala igen vilket känns himla skönt. Sylvia, vår barnmorska kände på magen och konstaterade att bebisen ligger med huvudet neråt. Vår lilla älskling är redo med andra ord! Wiihu så spännande! Men än är det inte dags, vi är i v.33 nu.
Hjärtat gick på i 140 och det är alltid lika fränt att höra hjärtslagen tycker jag.
 
Min halsbränna kommer och går lite, får stå ut med det antar jag. Har ju tabletter som jag tar vid behov. Nu i eftermiddag har jag fått ont i huvudet, hoppas det är borta imorgon.
Min bror är så duktig på att måla, de här tavlorna har han gjort. Mini-Mario är till lilla Robyn och Nemo är till vår plutt.
 
 
//mli

Birthday

Idag fyller jag 27 år!
 
 
 
Känning och kavaj Cubus, skärp Gina Tricot. Haha kolla Ricky på en av bilderna ;D
Bilderna är från när vi firade vår 5-årsdag, då var jag i v.30, nu går vi in i v.33.
 
Ricky åkte iväg på morgonen och kom hem med en fin orkidé till mig och så fick jag ett presentkort på en ansiktsbehandling, tack igen min fina älskling!
Sen gjorde vi scones till frukost och satte sedan igång med storstädningen här hemma. Vid 17 ska vi ha kalas och då känns det skönt att ha det nystädat och fräscht!
 
 
//mli

Med eller utan del 16

Såhär såg jag ut på julafton.
 
 
 
Klänning Gina Tricot, cardigan Vila.
 
Jobbade på förmiddagen idag, det var rätt mycket folk så timmarna gick fort. Efter jobbet handlade jag på Ica och där var det också mycket folk. Vi gjorde hemmagjord pizza Ricky och jag, sen satte jag igång med bakandet inför morgondagen, min födelsedag. Gjorde en cheesecake och en kanelbullesockerkaka, hoppas det ska smaka imorgon! Annars kom Jocke och mamma förbi en stund, sen såg jag och Ricky på två filmer. Hangover 3 och Ted, så har vi hunnit med att tvätta lite mellan filmerna också.
 
Hoppas ni har en trevlig helg!
 
 
//mli

Tada!

Här kommer en sneakpeak på barnrummet:


Tema: Noaks ark. 

Säng och skötbord är från Babyproffsen. Byrå från Ikea. Fotölj från Jysk. Matta från H&M Home. Annat smått och gott från Ullared, Tradera m.m. Gosedjuren är Rickys gamla och tapeterna köpte vi på Albins. Den fina Nemo-tavlan har min bror målat!

Ikväll har vi haft det trevligt hemma hos Madde och Ted. Vi fick toast skagen och god efterrätt tillsammans med Jojjo, Martin och Pierre.


//mli

Något i magen?

Oj vad bebisen är igång i magen. Det märks att det börjar bli trångt där inne. Nu ser man liksom på hela magen när den rör sig! Det är så häftigt och mysigt <3 


Är ungefär två månader kvar nu och vi längtar så mycket efter dig!

Äter järn varannan dag nu och det går fint än så länge, man kan ju bli lite hård i magen av järntabletter. Halsbrännan är typ borta nu, har tagit tablett mot det också några gånger. Mår annars så himla bra så jag ska verkligen inte klaga.
Och imorgon är det fredag, härligt ju!


//mli

Barnrummet

Här kommer före- och efterbilder på barnrummet.
 
Före.
 
Efter.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu står det en säng, ett skötbord, en fotölj och en byrå där inne också. Ska ta bilder och visa för er en annan gång.
 
Ikväll har jag varit och hälsat på teatergänget, det var så roligt att träffa alla igen och de är så himla duktiga allihop!
 
 
//mli

Försäkrad

Ikväll har vi haft besök av Maria från TryggHansa, vi pratade om gravid- och barnförsäkringar. Hur har ni gjort där ute? Vi tycker att det känns bra att vara ordentligt försäkrade och det kändes himla bra med ett hembesök då man kan sitta ner i lugn och ro för att gå igenom allt. Vi kunde fråga när som helst och hon hade med material som vi kunde titta i och som vi sedan fick. Hon sa att vi kunde lämna ut hennes nummer om det var någon som ville veta mer, hör av er isåfall!
 
Tröja Ciao Bella (Sisterspoint), klänning Cubus, gravidleggings H&M.

Bilden är tagen i v.30.
 
 
//mli

v.32

Är nu i vecka 32 och trivs så bra med lilla magen <3 Blir så glad av alla fina kommentarer som jag får. Idag var det en kund som sa: Åå vilken fin mage du har! Det värmer verkligen. Älskar ju min mage!
 
Idag fick vi hem inbjudan till att gå med i en föräldragrupp, fyra gånger ska vi ses, ska bli spännande! Dels att få ta del av all information och sen att se vilka som hamnar i vår grupp, om det är några vi känner.
 
Tröja Cubus, gravidkjol H&M (som jag fått av Rickys snälla kusin Vickan) gravidstrumpbyxor Lindex.
Bild tagen i v.30.
 
 
//mli

Babyshower

Idag hade vi babyshower för Johanna hemma hos Ally.
 
Presenter
 
Massa gott!
 
Camillas goda cupcakes.
 
Huvudpersonen för dagen :)
 
Becca, Jesse och Camilla.
 
Johanna och Ally.
 
:)
 
Tack för idag brudar! Som alltid var det himlans trevligt och kul att ses.
 
På eftermiddagen åt vi söndagsmiddag hos Lasse och Gittan. Sen pulsade vi hem genom snön och la oss i sängen för att se på en film, Beautiful Creatures.
 
 
//mli

Min lördag

På förmiddagen idag var jag på stan med Madde en stund. Sen hade vi besök av Danne, Johanna, Leo, Pär och Jill här hemma. Hann även med att åka ut till Fjälster för att gratta morbror Thomas. Känner att det är väldigt skönt att bara vara ledig och umgås med fina vänner, familj och släkt.
 
Kofta Ciao Bella, klänning Monki.
 
Nu ska jag dricka mjölk eller något för att försöka få bort eller åtminstone dämpa min halsbränna.
 
 
//mli

Ledig fredag

Jag längtar så mycket tills vi får träffa vår bebis! Är snart bara två månader kvar, åtta veckor liksom, wiiie!
 
Idag har jag varit ledig, blev en kort jobbvecka vilket känns skönt då jag jobbar mån-lör nästa vecka. Camilla och jag gick en promenad på förmiddagen och sen en sväng på stan. Sen hälsade jag på Jocke en stund innan jag åkte hem till Ricky. Vi har käkat tacos och tittat på en film, Mammas pojkar.
 
Men nu ska vi gå på hockey, hoppas ni har en fin fredag!
 
Kofta Gina Tricot, klänning Cubus, gravidleggings H&M.
 
 
//mli

Gravidkläder

mom2mom har de fått in nyheterna för våren, de ger dessutom 10 % rabatt om du anger LANSERING14 i kassan.
 
Här är några av mina favoriter, de passar utmärkt att ha efter graviditeten och som amningstopp.
 
 
 
Den här klänningen var också fin tycker jag, går även den att ha efter graviditeten.
 
Psst, tips till min födelsedag ;)
Andra saker som står på min önskelista är:
 
Babyshower :)
Ansiktsbehandling
Babyliss curl secret C1000E
Onepiece
Satin lips från Mary K
Daniel Wellington klocka i läder
Nya glasögon
Fårskinnsvantar
Digitalkamera
Regnbyxor
Kitchenaid
Köksvåg
Kandelaber till golvet
 
 
//mli

Lång eller kort

Besöket på mvc idag gick bra, behöver börja äta järntabletter bara, vilket är rätt vanligt när man är gravid. Så jag köpte det på apoteket direkt efter att vi hade varit på mvc, hoppas värdena blir bättre nu. Magontet har blivit bättre nu, vi pratade om att det kunde vara många orsaker, men blir det värre skulle man höra av sig till BB.
 
Klänning och topp från Cubus. Bilden är tagen v.28.
 
Klänning Only, topp Cubus. Bilden är tagen v.30.
 
 
//mli

Tillbaka till vardagen

Efter en väldigt lång och skön ledighet är vi tillbaka på jobbet och tillbaka till vardagen igen. Lille bebis lever runt som vanligt där inne i magen, nu börjar det faktiskt göra lite ont ibland. Är nog rätt trångt där inne nu, har haft ont i magen några dagar, är väl normalt antar jag men ska ändå fråga barnmorskan imorgon då vi ska till mvc.
 
Igår tog vi bort julsakerna här hemma och jag beställde hem en fotobok för 2013. Gör ju en fotobok för varje år samt om vi gör något speciellt, en resa till exempel. Tycker det är så kul att ha! Kan tänka mig att det kommer bli en del bilder på vår bebis sen.. ;)
På eftermiddagen var vi på middag hos Lasse och Gittan.
 
Bild från v.27, är i v.31 nu.
Topp Primark, gravidbyxor H&M.
 
 
//mli

Skansen

I fredags tog vi bilen till Öland för att spendera en natt på hotell Skansen i Färjestaden. När vi skulle checka in sa de att vi hade blivit uppgraderade till den största sviten, oj man tackar sa vi. Såhär såg den ut:
 
 
 
 
 
 
 
När vi hade kollat runt i alla rum och spanat in jaccuzin klart så bytte vi om för att gå på spa.
 
 
 
 
Jag fick pedikyr med fotmassage och Ricky fick helkroppsmassage. Sen gjorde vi iordning oss för middagen som serverades i restaurangen på hotellet.
 
 
 
 
 
 
 
Först fick vi varsin fördrink, min var såklart alkoholfri, supergod!
 
 
 
 
Förätt - fisk och västerbottenpaj, jag gillar inte fisk så jag fick parmaskinka istället.
 
 
Varmrätt - Hjortfilé med rösti och whiskeysky.
 
 
Efterrätt - Kokospannacotta.
 
 
Allt var verkligen supergott! Sen kollade vi in deras wiskeykällare som hade 1200 sorters wiskey.
 
Efter middagen badade vi i jaccuzin och skålade för våra fem fantastiska år tillsammans.
 
 
 
 
Tack för en underbar helg tillsammans med dig hjärtat!
 
 
//mli

Förberedelser

Idag har vi byggt ihop möbler och inrett barnrummet hela dagen. Håller på och tvättar bebiskläder, lakan och annat för fullt också. Ska visa bilder när det börjar bli klart. Ikväll ska vi bjuda Lasse och Gittan på räkmackor som tack för att hjälpen med tapetseringen.
 
Igår efter att vi hade ätit hotellfrukost hälsade vi på Matilda, Ricken och Robyn. Det var så mysigt att ses och äntligen få träffa lilla Robyn.
Nu längtar vi ju ännu mer efter vår älskling!
 
När vi kom hem igen bytte jag om lite snabbt för att sedan åka och fira Camilla som har fyllt 25 år. Det var trevligt att träffa tjejerna och snacka hela kvällen. Camilla bjöd dessutom på god mat och fika, tack för det vännen!
 
 
//mli

5 år

Idag firar vi 5 år tillsammans <3
 
Min fina snygging!
 
<3
 
Att man kan älska någon så mycket visste jag inte innan jag träffade dig.
Vi för alltid <3
 
Du kommer bli världens bästa pappa. Jag älskar dig!
 
 
//mli

Bilder från juldagen

Släktmiddag med Ekelöfarna.
 
Emelie och Emilia.
 
Oskar, Erik, Pär och Johan.
 
<3
 
Cilla, jag och Ricky. (Emelies bild)
 
Johan, Emelie och Emilia. (Emelies bild)
 
Lollo och Jill.
 
Emma och jag.
 
Wasse och Pär.
 
 
 
:P
 
<3
 
 
//mli

Hunter

Köpte dem här av en tjej häromdagen, fick ge 800kr. Har letat länge efter ett par Hunterstövlar så nu är jag nöjd och glad!
 
Igår var Camilla och Ludde här, vi tittade på Agnetas nyårskarameller. Annars var vi bara hemma och tog det lugnt hela dagen.
 
Idag var jag och Jill på stan, vi shoppade och tog en fika/lunch. Ricky och Lasse har tapetserat hela dagen, imorgon blir det nog klart. Jag och Ricky åker till Öland på spa imorgon och stannar en natt där. Vi har slagit till på stort och bokat minisviten med egen jacuzzi. Ska bli skönt att komma iväg tillsammans bara vi <3
 
 
//mli
 
 

Nyårsoutfit

Det här hade jag på mig på nyårsafton.
 
 
Klänning Ciao Bella (julklapp från Lasse och Gittan), kofta och gravidstrumpbyxor Lindex.
 
 
//mli

2014

Känns som det kommer bli ett fantastiskt år det här! Vi kommer bli en liten familj om några månader, så underbart det kommer bli!
 
 
 
 
<3
 
Här kommer fler bilder från Nyårsafton.
 
Förrätt
 
Varmrätt
 
Efterrätt
 
Björn Pär Erik och Oscar.
 
Jag och Emma.
 
Emilia och Stina.
 
Vi!
 
Jill och Uffe.
 
Stina.
 
Vi spelade Jackpot :)
 
Myser i soffan.
 
Vi tjejer.
 
Ricky och Oscar.
 
Erik.
 
Min kille.
 
Lite smått rädda för raketerna..
 
 
 
 
 
 
Jag kan inte knäppa jackan längre, snyggt ju ;)
 
Nyårspuss!
 
 
GOTT NYTT ÅR!!!
 
 
//mli

Nyårsafton

Började dagen med att tillsammans med Madde åka ut till Emma. Där tog vi en långpromenad och åt fika innan vi begav oss hemåt igen.





På kvällen var vi hos Pär hela gänget och så käkade vi trerätters på Sweet Chili. Sen firade vi in det nya året tillsammans!


(Jillans bild)


(Emmas bild)

Fler bilder kommer :)


//mli

Gott Nytt År!!

 
Gick inte lägga upp något igår så får göra det nu :)
 
 
//mli

RSS 2.0