Pensionärer

Vi är som ett pensionärspar ibland, jag och Ricky. Vem går och lägger sig en fredag när det fortfarande är ljust ute liksom? Men det jämnar ut sig om man jämför med förra helgen när vi var som fjorton, eller iallafall jag, jag var som fjorton.

Vi lunchade ihop idag också, efter att vi hade ätit gick vi till Boston där Ricky fick kläder av mig i tidig födelsedagspresent.


//mli


Lukta gott

När jag kom hem såg vår tomt lite annorlunda ut. Det fattades tre träd. Men så bra det blev! "Nu ser man att det finns ett hus här!" som en granne sa.

Har en ny doft i badrumsskåpet förresten, och på mig mest för den delen - Ralph Lauren.


//mli


Vardagslyx

Ikväll åt vi middag på altanen, grillad hamburgare. Så. jävla. gott. Det var så mysigt och skönt att sitta där och njuta. Efter maten fick det bli en vil i solen.

Idag skulle min pappa fyllt 60 år. Önskar så att jag hade fått lära känna honom <3


//mli


Timjan

Har blivit förälskad i timjan, så satans gott! La det i matlådorna igår och det kändes genast lite lyxigare vid lunchen idag. Ikväll provade vi att göra en fläskfilégryta med timjan, även den himlans god.

När jag kom hem hade min Älsko klippt gräset och gjort fint. Han fortsatte sen med att plocka undan inne och dammsög. Så satte han upp grejer på väggarna i köket medan jag lagade mat. Han är världens bästa verkligen!


//mli


Vecka 22

Så var denna vecka igång. Ikväll fick det bli mat från sibylla tillsammans med Ricky, Ricken och Jocke. Men duktig som jag är slängde jag även ihop pasta med bacon och ost-sås så vi har varsin matåda imorgon. Fick även klart nya knäckebröd förut eftersom jag missade att sätta tiden på det igår och brände dem.
 
Tröja och brallor från Gina Tricot.
 
 
//mli

Helgen som var

Fredag: Vi blev bjudna på grillat hemma hos Lasse och Gittan på kvällen. Grabbarna var så fina i typ likadana outfits.
 
Fredde, Lasse och Ricky.
 
Sen kom Johan också i samma outfit, himlans fina var de! Sen åkte vi hem till Pär och festade, jag tog det rätt lugnt eftersom jag skulle jobba på lördagen.
 
Lördag: Jobbade och sen firade vi Emma, Rickys kusin, på hennes 18-årsdag. Vid 15 var det baldansuppvisning uppe i Ishallen som jag, Ricky och Pär tittade på. Senare åkte vi ner och tittade på alla fina baldeltagare i källängen. Jakob, Hanna, lilla Silas, Oskar och Fredde var förbi på lite kaffe hos oss och på kvällen åkte vi till Pär och festade innan vi gick till öltältet. Det var så kul att fräffa alla!
 
Cilla, jag och Jill <3
 
Söndag: Det blev lite väl mycket alkoholhaltiga drycker för mig kvällen innan så jag mådde inget vidare idag. Danne, Johanna, Jocke och Malin kom förbi en sväng innan de skulle åka hem. När jag kände mig så gott som bra igen åkte vi hem till mamma och firade henne på mors dag.
 
<3
 
 
//mli

Taconuggets

Vi provade att göra ett recept som stod med i Ica-bladet, Taconuggets.

Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva kycklingfilé i bitar.
Blanda en tacokryddpåse med 1dl ströbröd.
Lägg kycklingbitarna i blandningen och stek dem tills de får färg.
Sen ska de in i ugnen i en form ca 6-8 min.
Klart!

Vi hade pitabröd, sallad, gurka, tomat, majs och fetaost till. Gräddfil och tacosås också. Hur gott som helst!


//mli


Produktiv kväll

Oj vad jag har varit duktig sedan jag kom hem från jobbet. Jag har dammsugit hela huset, diskat, rensat ogräs och gjort fint på altanen, planterat i växthuset, torkat ur vitrinskåpet och styrt med massor. Så skönt att få "lite" gjort!

Det var full rulle idag på jobbet och runt halv 6 hörde vi en smäll utifrån. Då hade en bil kört rakt in i La Classe's skyltfönster! Kunde gått riktigt illa, han som körde kunde ju ha kört på någon.

Bilden tog jag precis nyss liggandes i vår sköna säng. Är rätt gutt att ha tv i sovrummet tycker jag. Men jag måste framkalla lite fina bilder till ramen ju, ser lite tomt ut.


//mli


Kabooom

Vaknade av en åskknall imorse några minuter innan klockan skulle ringa klockan 8.00. Fattade först inte om jag drömde eller var vaken. Så idag tog jag faktiskt bilen till jobbet, men imorgon kanske det blir en tur på min cykel. Vi har Pandora-dag imorgon också, så ni vet det.
 
T-shirt Cubus, Jeans Primark, strumpor Lindex.
 
 
//mli

Kärt återseende

Igår hade vi reunion hemma hos Therese i Hultsfred med klassen från KY-utbildningen som jag gick 2008-2010. Det var hur mysigt och trevligt som helst! Vi åt grillat och satt mest och snackade om allt möjligt. Det var jag, Therese, Rebecca, Jill och Nina. Jill hade med sig lilla Viggo som föddes i mars och Nina sin son Casper som är 3 år. Alla kunde tyvärr inte komma så vi får ses någon mer gång framöver bestämde vi.
 
Idag har vi mest slappat här hemma. Mamma och Hans kom förbi på förmiddagen och på eftermiddagen åt vi söndagsmiddag hos Gittan och Lasse. Gittan följde med mig till ICA där jag köpte lite blommor till våra wiskeytunnor. Så nu står de där ute fulla med fina blommor!
 
Tröja JC, klänning Only, halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Nu är det helg

När jag kom hem från jobbet satt Ricky och Oscar ute på altanen och hade det skönt. Äntligen är det sommar!!

Gittan var förbi på jobbet med en tomatplanta, den planterade vi i växthuset förut. Nu sitter jag här i soffan med grabbarna grus, Ricky, Oscar, Pär och Björn.

Igår var Martin, Jannica och deras minsting här en sväng och tittade på hockeyn tillsammans med oss. Så spännande det var!!

Imorgon är jag ledig också, så skönt!


//mli


Vita naglar

Imorgon ska vi ha Thomas Sabo-dag på jobbet och då har vi bestämt att ha svart och vitt på oss eftersom det är typiskt Sabo. Valde mellan svart och vitt på naglarna men vitt kändes lite mer rätt för årstiden så det fick det bli!

Annars har vi städat här hemma ikväll, hela övervåningen. Undervåningen får det bli imorgon, om vi orkar.


//mli


Glad överraskning

När Ricky och jag höll på med maten ringde min telefon och det var min kära vän Emma som ringde från Norge. Det var så kul att prata med dig vännen!

Slänger in en fin bild på min snygging med trimmern i högsta hugg! Passande va?


//mli


13 maj

Första gången för i år jag tog cykeln till jobbet idag och det kändes så skönt! Nu får det inte regne på hele sommern, så det så. Jocke mötte upp mig efter jobbet så tog vi sällskap hem. Nu ska jag lägga mig i sängen istället för soffan och kolla på tv, Ricky har precis fixat så den fungerar!
 
Tröja Vero Moda, jeans Crocker/JC.
 
 
//mli

Så skön dag

En typisk ledig söndag inleds med sovmorgon följt av scones-frukost hos oss. Ricky klippte gräset medans jag rensade bort lite ogräs innan vi la oss och stekte i solen. Ricky har inte lika mycket tålamod som jag, han låg inte lika länge i solen som jag gjorde, har bränt mig lite på ryggen såg jag förut. Har även hunnit med att läsa ut "Beautiful Creatures" medans jag solade så nu måste jag köpa nästa bok också.
 
Igår var det ju jobb som gällde för min del, det gick helt okej fast jag kanske borde varit hemma och vilat. När jag kom hem igår la jag mig en stund i solen, vi grillade lite kyckling och på kvällen var Björn, Pär och Tim här. Nu hoppas jag att jag äntligen är frisk igen!
 
Tröja Bikbok, shorts Cubus, örhängen Snö/Guldsmeden.
 
 
//mli

Inte frisk

Fasen då, jag är ju inte alls frisk. Min mage har inte varit min bästa vän idag om man säger så. Mer min taskigaste ovän! Men det gick rätt bra att jobba ändå, förutom att jag knappt inte fick i mig någon lunch. Nu känner jag att jag har feber också.

Tur att det är en kort jobbdag imorgon!


//mli


Frisk

Äntligen känner jag mig frisk igen! Igår hade jag ont i hela kroppen och låg mest i soffan hela dagen. Men idag har Ricky och jag varit ute i trädgården och lagt stenar på framsidan. Mamma var förbi med lite jordgubbsplantor som jag satte i växthuset. Så har vi hejat på Madde, Ted och Thomas som sprungit Vimmerbyloppet. Ikväll har vi grillat tillsammans med Stina, Björn, Emilia och Pär.

Bäst att gå och lägga sig snart för imorgon blir det jobb för min del. God natt!


//mli


Sjukling

Usch vad dåligt jag mår! Har inte sovit en blund inatt och runt tretiden fick jag springa upp och spy. Har åkt på någon magsjuka verkar det som :( nu spyr jag inte längre men har feber och ont i kroppen.

Första gången jag är hemma från jobbet sedan jag började för tre år sedan, rätt bra ändå ju!

Hoppas jag känner mig bättre imorgon.


//mli


Fullt hus

Ikväll är vi många som trängs i vår soffa framför hockeyn and I love it. Jag, Ricky, Ricken, Jocke, Björn, Madde och Ted.

Imorse tog jag mig ut på en löprunda, tänkte att jag skulle pusha mig lite hårdare och det gick bra. Var helt slut när jag kom hem och skulle stretcha :P men skönt vare!


//mli


Härlig ledighet

En sådan rolig helg vi har haft!
Igår gick vi på stan och shoppade lite. På kvällen åt vi mat hemma hos Johan och Emelie innan grabbarna gick på hockey och vi tjejer gick på Rock Of Ages. Var länge sedan jag skrattade så mycket kan jag säga. Den var så himlans bra och rolig. Jag sjöng med i alla låtar typ och var fast från början till slut. Kan verkligen rekommendera er att se den!
 
När vi kom hem från musikalen såg vi lite på filmen, jag har inte sett den innan så jag måste se klart den nångång känner jag.
 
Strawberry Daiquiri drack vi innan maten i fredags.
 
Tapas!
 
Vi gick vidare till ett mysigt ställe med Hawaii-tema typ.
 
Emelie och jag.
 
Ricky och Johan.
 
:)
 
Hela gänget samlade i soffan och laddade för hockey/musikal.
 
<3
 
Instagrambild.
 
Jag köpte två fina toppar på H&M.
 
Idag åkte vi ut till Ikea och lite andra butiker innan vi begav oss hemåt igen.

Tack finaste Ricky, Emelie, Johan, Gittan och Lasse för den här helgen!
 
 
//mli

Birthdaygirl

Vi var och firade Malle för några helger sedan och jag lovade att bilder skulle dyka upp här så varsågoda:
 
Födelsedagsbarnet!
 
 
 
Så var det dags för sexparty..
 
Camilla med massageoljor :)
 
Efter en hel del fnitter och asgarv var det dags för middag, hur gott som helst!
 
Den supergoda tårtan!
 
Jelloshots!
 
Jag och Camilla.
 
Jill.
 
Cassi, Malle, Amanda, Lisa, Tina och Icka.
 
Tack finaste Malin för en trevlig och rolig kväll!
 
 
//mli

I storstaden

Sitter i Johan och Emelies sköna soffa just nu. Ikväll blir det att äta tapas tillsammans medan Lasse och Gittan är på Bruce Springsteen.

I tisdags grillade vi hemma hos oss ett gäng och senare på kvällen fortsatte Vickan och jag hem till Ally och Robin som hade fest. En mycket trevlig kväll må jag säga!

På onsdagen låg jag och Vickan och solade ett tag ute på gräsmattan och senare åkte jag och Ricky till min farmor en sväng. Så fick vi god mat hemma hos Lasse och Gittan på kvällen.

Jag var ju ledig igår så då passade jag på att rensa och fixa i trädgården. Jag fick även hjälp av min snälla bror! Lunchade gjorde jag tillsammans med Camilla, vi satt i solen länge och njöt. På kvällen grillade vi hemma hos min kära mamma.


//mli


Mera Påsk

Här kommer lite fler bilder från Påskhelgen:
 
Vi startade kvällen med att grilla, skönt att snön är borta nu!
 
Hungriga?
 
Ricken och Matilda!
 
Vi åkte hem till Pär och festade.
 
Puss!
 
Jag och Älsko.
 
Hardansen ;P
 
 
 
Jag och Jill!
 
Vi gick vidare hem till Sandra som hade fest.
 
Matiild!
 
Jillan!
 
:D
 
Matilda och Cilla!
 
<3
 
 
//mli

RSS 2.0