101130

Jag trivs så bra med mitt jobb :)

* Jag får hjälpa våra kunder.
* Jag har underbara medarbetare <3
* Är rätt så mysigt och fränt att få ta del av andra människors val av ringar till förlovning och vigsel.
* Man får hur många bra tips som helst till julklappar och presenter.
* Den ena dagen är aldrig den andra lik, det finns så mycket olika moment att göra.
* Det är grymt kul att skylta och bestämma hur smyckena ska exponeras.
* m.m...

Tänk att just jag skulle få chansen att få komma till en så rolig och intressant arbetsplats. För er som inte vet var jag arbetar är jag på Guldsmeden i Vimmerby, en smyckesaffär.


Här är jag, Ulrika, Maria, Linda och Angelica utanför butiken när vi hade Efva Attling-dag.
Maria och jag arbetar ihop i Vimmerby, Ulrika är en av våra chefer och hon kommer ibland och arbetar med oss i Vimmerby. Linda och Angelica jobbar för Efva Attling.

//mli

101129

Idag kom den äntligen, min lilla älskling:



Gött.

//mli

101128

Satte på mig mina röda gummistövlar med vit snörning för att pulsa mig fram till Resecentrum. Herre gud vad mycke snö! Aja blev jobb där 11.30 till 17.30 i alla fall för att sen komma hem till min underbaring.

Äntligen är han hemma igen mitt <3

Jill och Erik joinade oss framför ensam mamma söker och extraavsnittet, ska kolla extra-extraavsnittet imorn! hehe.


Take me back

//mli

101126

Gå och sova snart, ska upp och jobba imorn. Det är så ensamt när Ricky inte är hemma, han är i sthlm med kusinen Jimi och brodern Johan. Bjöd hem mamma Hans och Jocke för lite fredagsmys <3 Vi gjorde varma mackor och sen blev det kaffe och kaka. Så lite chips och dip på det. mm!

Jag fattar ärligt talat inte hur Linnea kunde åka ur idol :( alla är verkligen superduktiga men hon va något speciellt. Aja får väl vänta tills hon ger ut en skiva.

Den här dagen har varit helt sjuk. Alla hade nog bestämt sig för att göra ärenden på Guldsmeden idag :P men skoj va det! Fick i mig lunch efter 3-tiden :P

Hoppas Ricky drar hem storkovan (stavning?) mohahah.

//mli

101125

Fick hem skor som jag köpte av en tjej på blocket. Snygga va? De är från H&M.



Så är det en dragkedja på insidan, ska ta en bild någon dag framöver.

//mli

101124

En månad kvar till Julafton hörrni! Jag har fixat några stycken julklappar men är inte färdig än på långa vägar. Idag efter jobbet var det V.I.P-kväll på La Classe som stod på schemat :) Jag köpte en handkräm en nagelfil och Carolina Gynnings parfym Go Girl.

Lunchade med Madde idag :) trevligt att träffas och snacka lite. Vi bestämde en dejt på fredag, så undrade hon om jag skulle följa med till sthlm i helgen. Men jag jobbar på lördag och funderar på att hoppa in och jobba på söndag med. Hmm.

//mli

101123

Såg precis att typ allt är slutsålt av Lanvin kollektionen för H&M förutom någon keps. Jag såg dessutom (såklart efter allt var slutsålt) att det fanns en göörsnygg kjol som jag vill ha. Se om de får in fler snart, finns i både svart och beige.

Vi har pratat om att åka till Thailand i januari eller februari :P jag frågade om jag kunde vara ledig då och det får jag!! Antingen åker bara Ricky och jag eller så åker vi med Jill och Erik :) kommer bli grymt.

För övrigt har vi börjat julskylta lite smått idag :) säger bara: vitt vitt vitt.
Ute har det även där varit vitt vitt vitt idag, my gosh!

//mli

101122

Gav oss ut i regnet på promenad och kom hem med dyngsura strumpor och skitiga brallor. Men visst va vi duktiga Jill och Camilla ;) det va så skön och frisk luft. Imorn blir det en morgonpromenad med Camilla me.

Hoppas inte jag är på väg och bli sjuk nu, har nämligen nyst en sisodär 26 gånger.



Innan vi gick till Purre i lördags.



Yo.


mm julmust!


Jillanpillan.


<3


Gullepojkar.



Bus!


Posa lite.

Ps. Jag åt chips och dip när vi tittade på Biggest loser. Ds.

//mli

101121

En sån här ruskig dag sitter jag helst hemma och myser i mjukisbyxor. Igår blev det lite party hos Pär :) Sen gick vi vidare till Harrys.

I fredags bjöd vi över grannarna Jill och Erik på lite filmmys, tog ett tag innan vi fick igång någon film och när vi väl började titta somnade vi allihop :P när jag och Ricky vaknade till hade Jill och Erik gått hem. haha! Vi va nog alla rätt trötta efter en veckas arbete.

Fick hem nya stövlar i fredags.


249kr på http://www.wearus.se

Har hittat en såå snygg jacka från Odd Molly. Jag dör lite på den.




//mli


101116

Mina fina skor har blivit nötta redan :( buhu. Så nu kikar jag runt efter nya, i äkta skinn kanske...så de håller bättre.


R.I.P.


Som i dem här jag har. Säger bara skinn-win.

//mli

101113

Idolmys hos Camilla blev det igår :) det va trevligt med lite snicksnack och natursnacks.
Idag fyller brorsan år! Har fixat ett presentkort och en snusdosa till honom så hoppas han blir glad :P

Jobbade idag men först gick Maria och jag en sväng på den nyöppnade butiken Mitt hem. Jag såg ett fint bord som jag kanske ska köpa, om jag inte köper ett på loppis och målar om. hmm.

Nej nu ska vi på kalas!

//mli

101111

Jag försöker komma på vilken mobil jag ska ha..hmm. Har ju hela tiden tänkt en Iphone 4 men så har jag hört så mycket bra om HTC Desire HD så jag är lite velig (ovanligt!)



Vilken tycker ni?

//mli

101110

Glögg pepparkakor och juleskum blev det ikväll, Jill undrade om vi skulle fira första advent. Haha.
Har ju ändrat om lite här hemma, bytt ut lite inredning mot ny och flyttat omkring och så.





Ljushållarna köpte jag från http://www.partylite.fi/fi-fi/Default.aspx, ljusen och hjärtdekorationen är från
http://2systrarsbutik.blogspot.com/




Vårt sovrumsfönster. &:et är från http://www.onska.se/ ljushållaren från http://www.dromstallet.blogspot.com/ AMOR är från http://2systrarsbutik.blogspot.com/



Vardagsrumsbordet. Ljushållarna är Rickys gamla, blomman har vi fått av Vickan och Samuel :) den stora ljushållaren är från http://www.partylite.fi/sv-se/products/Default.aspx



Nej nu ska jag nog fråga Ricky om vi ska sova :)

//mli

101109

Kul att typ halka sig hem och bli dyblöt av att en bil kör förbi mig på vägen :O Kan det inte va lite kallare så snön ligger kvar istället för att bli slask?!

Idag var Agneta från Pandora hos oss i butiken och hjälpte oss att bygga ihop skåpet vi fått samt att fixa och göra fint bland alla berlocker. Det blev himlans fint och bra tycker jag :) Efter jobbet var det musikal på schemat för min del. Är alltid så kul att komma dit och få dansa, sjunga och spela teater! Idag fortsatte vi jobba med en slagsmålsdans, hehe.

Shit vad dagarna och veckorna går fort...imorn är det onsdag redan. Ricky sitter och spelar tv-spel nu och förut kom han in till mig och sa förlåt att jag är lite tråkig idag men jag har fått hem ett nytt spel. Men han hade gjort jättegod mat tills jag kom hem; spagetti och köttfärsås, så det gör ju inget då :P

//mli

101108

Hejhopp!
Har så ont i käften/tanden så har beställt tid hos tandläkaren i Södra Vi på fredag ajaj, hoppas dom är bra där :)
Köpte ju lite vinterclothes när vi va i linköping.



Jacka och handskar från Carlings. Halsduk från Monki.



Eftersom mina förra har försvunnit behövde jag ett par nya.



<3



I just lööv my gang.



tihi.



mysigt o trängas lite vid frukosten ;)




Redo för fest.



Pojkmys.



Dans dans och dans.



linköpingsborna :)



Tackar den här bönan för en grym helg ;P

Nu är det dags och sova, ska upp och gå en promenad med Jillan och Camiiil imorn :)

//mli

101107

Helgen tillbringades i Linköping hos underbara Malle :) Jag, Ricky, Danne, Pär och Ricken åkte upp i fredags kväll och vi gick på bio - Due date. En fantastiskt rolig film, se den! Sen gick vi hem till Malle för lite myskväll.

Lördagen klunsade vi om vem skom skulle gå och köpa frallor till frukosten, Ricky förlorade men det slutade ändå på något konstigt sätt att Malle och jag fick gå och handla :P Efter frukosten gick vi ner till stan en sväng för lite shopping och fika. Ska visa imorn vad det blev för inköp för min del. På vägen hem köpte vi med mat från Wokaway och efter maten vilade vi en stund för att sen peppa loss för kvällen. Först blev det förfest hos Malles kompis Kenny, roligaste och galnaste festen på länge :P, sen blev det utgång på Platå innan vi alla somnade sött efter en lång härlig dag och kväll tillsammans.

Söndagen var som den brukar vara sådär dagen efter hehe, och det pratades vilt om en viss spya(!) som jag inte tänker gå in närmare på. haha. Men för övrigt en mycket trevlig och galet rolig helg hos Mallan <3
Tack mina darlings!

/mli

101104

Wiihuu!! Vilken nyhet :D man kan sola på smart-tan igen!
Ja och Jill som tänkte åka ända till Hultsfred för att få bli lite bruna. Haha! Va lite smidigare att ta det innan promenaden ist. Imorse var jag på Resecentrum och jobbade. Skulle lära mig det nya säljsystemet som startade i måndags, gissa hur många kunder jag fick ta i det nya systemet...1! I måndags och tisdags hade det varit hur mycket kunder som helst, kändes ju verkligen nödvändigt att gå upp tidigt för att lära mig, men men. Får jobba på måndag igen, hoppas det kommer lite fler kunder då.



Stora halsdukar - mums.


By the way - love my boots.

//mli

101103

Nyduschad efter ett friskispass. Nice!
Idag kom en säljare från Snö of Sweden och vi beställde massa fina vårnyheter, det ni ;)


Det här armbandet har vi hemma :)

Fick även hem nya skåp från Pandora, både ett för berlocker och ett för ringar, vi har inte haft ringar från Pandora tidigare så det ska bli kul att kunna erbjuda det.



Nej nu ska ja kolla Predator med Ricky och Ricken :)

//mli

101102

Idag fick jag vara ledig för att hänga med Ricky till Kalmar för det var tatueringsdax för honom igen. Det va skönt att komma iväg sådär på en sketen tisdag. Fyndade två fina tröjor:



Aima 200kr
Flash 150kr


Kom hem runt halv 15 och jobbade till 18 med huvudvärk, urk! Sen när jag kom hem tog jag en tablett och joinade Älsko som låg och snosade i sängen med huvudvärk, han också(!) va nog resfeber. Haha som om jag inte vet innebörden av det :P
Jag längtar till helgen när gänget drar till Malle för mys, bus och fest! Så kul vi ska ha :D Vi ska på bio, sova trångt tillsammans, äta frukost på något mysigt fik, SHOPPA, festa och ha det gött!

För ett tag sen köpte jag en härlig tröja i gammelrosa färg på Vero Moda.



Haha ser ni the nerd som sitter och gibbar?



Ledig klädsel = utan smycken hehe.

//mli

101101

Jag har hamnat i någon form av träningssvacka, vad hände med min träning liksom?
Har från och med idag bestämt mig att jag ska komma i gång igen och kämpa. Så jag och Jill tog oss en långpromenad ikväll vilket var välbehövligt. Det kändes verkligen att min kropp blev glad av rörelse, benen rörde sig i ultraspeedfart och det var så skönt att ta en långpromenad.



Den fina sjalen har jag köpt på Drömstället!



Kan inte hösten vara såhär som den är just nu, ca 10 grader +, soligt och frisk luft. Jag säger bara regn - nej tack!

//mli

RSS 2.0