Påskbildbomb

Morgonpromenad med Camilla - check! Sen tog jag en skön dusch och en god frukost innan det var dags för jobb. Lunchade med Madde på Storgatan 48, vi satt och stekte lite och åt såklart. När jag kom hem gjorde jag och Ricky mat, det blev kyckling och ris - mums!

Såhär påskfint har vi haft det i påsk:


Här kommer påskbildbomben:



Sådärja.


//mli



rosa + orange

Att gå från bikini och svett till varm jacka, vantar och halsduk är inte okej. Men det var rätt kallt ute nu ikväll så det behövdes för att inte frysa sönder på promenaden med Camilla och Fia.

Idag har jag shoppat lite :D En klänning och tröja på Ciao Bella samt shorts och leggings på Cubus.


Så fick jag hem en söt topp från H&M´s Conscious Collection idag. Den passade fint ihop med de rosa shortsen.


Snyggt att matcha rosa med orange ju!


Kommer användas flitigt i sommar tror jag :)


//mli

Back to work

Kände mig lite lost först efter en lång helg men jag var snabbt på banan igen..tror jag :P

Har för övrigt haft världens bästa påskledighet!!

Skärtorsdag - Hoffmaestro i Linköping med fina vänner <3
Långfredag - Hemfärd till Vimmerby igen för party med fina vänner <3
Påskafton - Lite shopping på stan med fina Madde och senare påskmiddag med Rickys fina släkt <3 och till sist lite party i Hultsfred och Metropol med fina vänner <3.
Påskdagen - Sola hela dagen lång och busa med gänget; spela krocket, leka med bollen och mysa ;) så grill och fest på det, återigen med finfina vänner!
Annandag påsk - Sooola igen! Påskmiddag hos mamma med kubb <3 Sen film hos Petch för att avsluta en helt alldeles underbar helg!!

Kan man ha det bättre? Kan man ha finare vänner och familj? Nej, det kan man inte.


//mli

Im back on track

Nu har jag kommit tillbaka till träningen igen och det känns alldeles förträffligt! Idag stod step på schemat och det var svettigt värre, gött!


Såhär såg jag ut i lördags, randigt mixat med turkosa detaljer.

Nu kan du handla på Rickys webshop AkvariumKungen. Check it out!


//mli

En buddha, tre apor och en Herkules

Idag lunchade jag med Madde och Anna på Storgatan 48s uteservering. Vi passade på att steka samtidigt som vi åt and I just löööv solen!

Har köpt fina vita korgar som jag tänkte hänga ute på balkongen med vina blommor i, vad ska man ha för några då?


Här är några utav de fina blommorna jag fick efter våra föreställningar :)

Tog en skön promenad med Felicia förut och sen åkte jag förbi Gittan och Lasse för att lämna partyliteljusen. Så en sväng till mamma också för att lämna ljus och så.


Ricky tyckte att vi skulle köpa en buddha när jag hade min visning och nu står den så fint i ett av våra fönster :P hihi. Så har vi ju tre apor, en noshörning, en kamel, farao och Herkules. Glömde jag någon? hmm.


//mli

Smakat

på sommaren idag. Det var hur skönt som helst att bara sitta där och sola, bara njuta av det sköna vädret med fina människor. Jag och Ricky åkte ut till stugan till Madde, Ted, Alexander och Felix. Vi busade, grillade, solade och hade det mysigt.


Felix med bollen (som senare åkte i vattnet och flöt iväg)


<3


Bus


Alexander vilar lite.


The grillmaster Ted.


Fiska lite.


Ricky ville oxå vila sig lite.


Marika kom förbi en sväng innan hos skulle spela match :)


Sötisar!


Sooola.


Det var så varmt att mina leggings åkte av.


Och Rickys tröja :)

Senare tog jag en skön promenad med Matilda och sen blev det grilltajm igen.


Coolingar ;)


Är ni med?


Vi fick fånga grönsaker uppe på vår balkong :P


Så var det bara att sätta igång med salladen.

I lördags var vi på 30-årsfest i Storebro för Rickys kusin Henke, det var trevligt!
Som jag berättade i förra inlägget hade vi lite mys hos oss i fredags med musikalgänget, vi hade knytis och det va himlans kul att ha en liten avslutning sådär (nästan) hela gänget. Vi ska ses senare i maj allihopa med lärarna också, det blir kul!


//mli

Blodsbröder

Ikväll hade vi den sista föreställningen och det känns faktiskt lite sorgligt att inte få svida om till Fru Lejon någon mer gång. Imorn kväll ska vi ha lite mys hos oss hela musikalgänget :)

Idag var det kurs i Västervik igen - Kvalitet och service. Maria och jag var lite sega eftersom vi inte är så vana vid att sitta hela dagarna men det va rätt intressant.



Nya chinos från Lindex.




Detta hade jag på mig en dag förra veckan när det haglade (!) När jag gick på morgonen var det faktiskt fint ute.


Conversen köpte Malle åt mig i Thailand :)

//mli

Trippen till Lkpg

Jag beställde lite från Gina förra veckan (typiskt när jag och Madde ändå åkte till Linköping, men men.) Jag behöll ett linne/tunika med fjärilar på.

Lite bilder från i lördags:



Vi provade mest massa kläder i provhyttar hela dagen :P



Vi åt på Subway :P



Vi hade solbrillor för det va soooligt.



Sen åkte vi hem igen. Men kul hade vi ;)

//mli

Shopping

Detta var vad jag köpte dårå:


Linne från BikBok.


Ett till linne från BikBok (samma linne jag hade i lördags på bilderna i förra inlägget)


T-shirt från Bikbok.


Spetsshorts från BikBok.


De grå shortsen till vänster från BikBok. (Har de till höger också ;))

Snodde lite bilder från nätet eftersom min kamera har gått sönder :( Jag ska visa er fler bilder på två kjolar jag köpte på H&M och en tröja från Gina tricot också.

Idag har vi repat musikalen hela dagen från halv 10 imorse till typ halv tio på kvällen. Imorn är det premiär så då är ni välkomna klockan 19.00! Så har vi föreställningar onsdag och torsdag med samma tid.

//mli

Kalajs

Ojojoj vad dåligt jag har mått idag, först nu vid niotiden på kvällen börjar jag känna mig som mitt vanliga jag igen. Trodde först att jag hade åkt på nån magsjuka men det var nog vinet från igår :P

Igår firade vi Malles födelsedag! Vi sågs en kortis hos oss sen gick vi ner till Matilda för ett litet stopp och presentutdelning innan vi gick till brygghuset. Vi tog en promenad hem igen till oss för att fortsätta firandet. Skoj skoj! :)



Innan på dagen tog Madde och jag en tripp till Linköping för shopping i det fina vårvädret. Jag hittade lite smått och gott som jag kan visa för er imorgon. Idag har jag slappat loss hela långa dagen och det har varit så skönt. Ska nog repa lite till musikalrepet imorgon :)

//mli

Inspiration 2

Ikväll har det varit ljusparty hos mig och vi har luktat på de nya dofterna!
Imorn är det dags för jobb igen så det är nog dags att lägga sig. Men innan dess bjuder jag på lite fina bilder.



Oracle Fox





We <3 it

Rätt fint med en tatuering sådär på sidan under armhålan eller va säger ni?

//mli

Skrynklig

Ricky och jag har storstädat hela lägenheten ikväll och det känns såå skönt! Är bara lite skrynklig om fingrarna efter all dammtorkning :P hihi.

Jag fixar och planerar lite inför i morgon också då jag ska ha ljusparty efter jobbet. Kommer få handla det sista imorn, om inte Ricky gör det åt mig. Vad ska jag bjuda på då? hmm..

Jag ska berätta för er om vad som hände oss igår på Guldsmeden.

Jag stressar till Guldsmeden efter att ha jobbat på Resecentrum på morgonen och börjar öppna upp butiken. Telefonen ringer strax innan klockan tio och jag svarar;

- Guldsmeden, det är Emelie.
Manlig röst - Klockan 15.00 kommer ni utsättas för inbrott.
Jag - Va?
Manlig röst - Jag upprepar, klockan 15.00 kommer ni utsättas för inbrott.

Sen lägger han på och jag fattar noll. Försöker ringa till Herberts Guld i Västervik där mina chefer befinner sig men det är upptaget. Då ringer telefonen igen och det är vår revisor Kristin i andra änden. Jag berättar vad som har hänt och i ren chock börjar jag böla. Hon säger att hon ska försöka få tag i dom på Herberts Guld och att jag bara ska ta det lugnt.

Jag vågar inte öppna förrän vår stackars praktikant Hanna kommer strax efter 10 och då berättar jag vad som har hänt. Kunderna strömmar in som aldrig förr känns det som och jag får sätta på mig "masken" som om allt är som vanligt. De ringer mig från Västervik och meddelar att Herbert är på väg till oss i Vimmerby. Sen kommer polisen och frågar mig om vad som har hänt, hur personen lät i telefonen, vad han sa osv. Runt 11 kommer Maria och vi berättar allt för henne.

Hela dagen ser vi poliser cirkulera utanför och bevaka oss vilket känns tryggt och bra. Herbert kommer och stannar hos oss till eftermiddagen, klockan närmar sig 15.00 och klumpen i magen blir allt större. Varenda kund som kommer in i butiken granskas av oss alla fyra och vi är alla på alerten när det plingar till i dörren. En och annan skummis kommer in men inget rån, inget mer hot. Idag har allt varit som vanligt igen, utan poliser utanför då.

Men vem säger att det inte kan hända en annan dag? Om ett år? En månad? Imorn?


//mli

Nyinköpt

Detta var vad jag fyndade på stockholm quality outlet i barkarby:



Svart klänning med skinndetaljer från Cheap Monday, volangklänning med blommor på och virkade detaljer, marinblå chinos från Levis och strumpor från Nike.



Nu ska jag krypa till kojs. Kojs?

//mli

Flytthjälp

Vi har agerat flytthjälp åt Johan och Emelie i helgen :P Jag, Ricky, Pär, Gittan, Lasse och Emelies föräldrar Magnus och Anneli åkte upp till Norrköping i lördags. Där fyllde vi bilar och släp på typ en halvtimma :P det gäller att vara effektiv. Så bar det av mot Stockholm för att bära in alla saker i deras nya fina lya :)



På kvällen åt vi på en grekisk restaurang - Morkullan, hur gott som helst! Sen var vi så trötta efter en slitsam dag så vi åkte hem och la oss.

Idag har vi varit på Stockholm quality outlet i Barkarby innan vi åkte hem. Så ett stopp vid Nyköpings bro för käk och lite gooodis :P



//mli

RSS 2.0