Gott nytt år!

Tunika från Lindex.
 
Ska inte ha på mig det här men tyckte att det passade in idag ;)
 
Hoppas ni får en grym kväll allihop!
 
 
//mli

Snart är ledigheten över

Igår åkte jag, Ricky, Björn och Stina till Linköping för att shoppa och umgås. Vi tänkte först gå i affärerna i stan men där hittade vi ingen parkeringsplats så vi åkte ut till Ikano. Jag hittade tre tröjor och ett par skor till mig, sen shoppade vi en byrå och lite annat smått och gott på Ikea.
 
Den här helgen har Lasse och Ricky varit superduktiga och hållt på med golvet där uppe. Det blev så satans bra! Får visa en annan dag men här ser ni skillnaden.
 
 
Idag har vi fixat inför imorgon här hemma då det vankas nyårsfest hos oss! Ska bli så kul!! Vi är hela 22 stycken som ska fira in det nya året. Oh yeah!
 
 
//mli

Victoria Secret Fashionshow

Här kommer några av årets favoriter!

//mli


Ledigt

Vilken skön och ledig dag jag har haft! Började dagen med ett besök hos doktorn, hade bokat tid för öronspolning men det var visst inte så nödvändigt sa de. Jag spolade lite ändå, jag menar, jag betalar ju inte 200 spänn i onödan.

Senare blev det en sväng på stan med Emma. Vi shoppade, fikade på 48an och hade det gött. Sen träffade vi Madde, Anna och Maria en stund och så sprang vi på Camilla också.

Ikväll har det blivit hemmagjorda hamburgare framför Victoria Secret Fashionshow tillsammans med Ricky, Pär, Jill, Ricken, Matilda, Björn och Stina. Sen spelade vi Pratmakarna och vi tjejer vann såklart ;)

//mli


Annandagen

Soffläge tillsammans med Ricky, Matilda och Ricken hemma hos oss just nu. Vi har ätit pizza och tittat på tv. Förut idag åt vi julmat tillsammans med släkten hemma hos mamma och vi spelade julklappsleken.

Igår var det himlans trevligt tillsammans med alla vännerna hemma hos Pär. På nyår ses vi igen!!


//mli


Firar jul

Har precis avnjutit den traditionsenliga kalkonmiddagen hos Kjell och Maud. Gårdagen var härligt mysig med julfrukost hemma hos mamma och resten av dagen spenderades hemma hos Majsan med nästan hela släkten Ekelöf. Vi åt god julmat och tittade på Kalle Anka innan den coolaste jultomten i hela stan knackade på dörren. Senare blev det gröt och annat gott innan vi slocknade hemma i sängen vid 22.00. Ikväll blir det fest med alla fina vänner och imorn firar vi lite jul igen med min släkt.

Hoppas ni alla har haft en härlig julafton och har en fortsatt mysig vecka!


//mli


God Jul

Såhär ser det ut hemma hos i juletider:


 
 
//mli

Julfin

Får se vad jag ska ha på mig imorgon men det här hade jag på mig när vi var på julbordet.
 
Minikavaj Cubus, klänning Gina Tricot skor H&M, smycken Guldsmeden.
 
 
 
 
 
//mli

Julbordet

Ni fick ju bara se några bilder från julbordet vi var på, här kommer fler:
 
Björn och Ricky.
 
Jag och Stina.
 
Ta en snaps!
 
:)
:P
 
Haha!
 
Snygg pose Stina!
 
Fina Stina!
 
Puss puss.
 
<3
 
 
//mli

Tänd ett ljus

Tröja och byxor från Gina Tricot, skor H&M, halsband Thomas Sabo.
 
 
//mli

En tjejkväll

För ett tag sedan bestämde jag, Jill och Camilla oss för att ha en mysig tjejkväll, här kommer bilderna från den kvällen.
 
Gla tjej.
 
Camilla fixar.
 
Fina Jill!
 
Glada och fina i håret tack vare Camilla :)
 
Lite dans.
 
<3
 
Så nice frippa.
 
Fina Camiiill!
 
:)
 
När Ludde och Camilla gick hem fortsatte jag och Jill till Cheers.
 
 
//mli
 

Kors i taket

Eller runt halsen?
Tunn skjorta Lindex, skor Hemma hos Emma, halsband Thomas Sabo.
 
 
//mli

Med eller utan del 6

Tröja Sandströms, spetstopp Gina Tricot, byxor Cubus, skor Nilson, halsband Thomas Sabo.
 
 
 
 
//mli

Klippet

Oj vad länge sedan det var jag lovade er en bild på mitt hår från när jag hade varit hos frissan. Well här kommer den:
 
 
Är rätt dåligt ljus på bilden till höger, det är mer åt det vita/silvriga hållet än gult.
 
Men vad torrt och slitet mitt hår har blivit, hoppas det bara är årstiden som gör det så. Att det blir bättre snart menar jag, hoppas hoppas. Ändå använder jag värmeskydd, silverinpackning och silkesdroppar, så har jag slutat att borsta håret när det är blött som jag gjorde innan. Har ni några bra tips på snälla hårkurer?
 
 
//mli

Tredje

Så var det tredje advent redan och snart är det julafton hörni! Idag har jag jobbat och efter jobbet käkade vi mat hos Lasse och Gittan. Lite senare kom även mamma och Emelies föräldrar dit också. Igår efter jobbet lagade jag och Ricky mat och tog det lugnt framför tv:n. Det blev kött och potatisgratäng med vin till det, mumma!
 
Kofta Lindex, tröja Cubus, skor Hemma hos Emma, halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Ledig dag

Vilken skön dag jag har haft! Gick upp runt 9 och käkade frukost, sen satte jag igång med julbaket. Hann göra lussekatter och knäck sen frågade Madde mig om vi skulle luncha ihop så jag hämtade henne och så åt vi pizza. Sen fixade vi naglarna och tog det lugnt.

Ikväll har jag, Ricky, Björn och Pär varit på bio och tittat på The Hobbit.

Från imorgon och fram till julafton vankas det jobb för min del. Hell yeah vad vi ska sälja och slå in julklappar!


//mli


Uppskattning

Ibland händer det där lilla extra som gör en så glad. En snäll kund gav oss varsin present idag för att vi har varit så hjälpsamma och haft ett trevligt bemötande. Hur gulligt är inte det?!

Så var jag och hämtade ut en gåva från ett av våra märken; Finnfeelings. Om vi säljer för mer än förra året får vi välja ut något från Card for life. Jag tog ett par ugnsformar, så himla bra ju.


//mli


Baktanke

Ikväll har Jill varit här på besök, hon hade med sig lussebullar och pepparkakor. Jag ska baka på fredag tänkte jag, det blir knäck och lussebullar i alla fall, sen får vi se.
 
Svart tröja Cubus, byxor Vila, skor skopunkten, halsband Thomas Sabo.
 
 
//mli

Andra

Andra advent och jobb 12-16 blev det för min del idag. När jag hade slutat käkade jag, Ricky, mamma, Hans och Jocke middag på Monte.
 
Mumma!
 
 
//mli

Julbord

Igår var vi på julbord på Björkbacken med Rickys jobb. Det var himlans skoj med god mat och trevligt sällskap! Senare på kvällen åkte vi vidare till Cheers men där var det rätt dött så vi åkte hem innan de stängde.
 
Det blev en hel del snaps!
 
Stina är törstig.
 
Skål!
 
Idag har vi latat oss hela dagen typ. Skulle egentligen åkt till Vickan och Samuel men igår fick vi punka på ena framdäcket på bilen (igen). Suck! Så vi får åka dit en annan gång.
 
 
//mli

Cool frilla

Kolla vilken frän frilla Camilla gjorde på mig förra helgen.
 
 
 
//mli

White with silver

 
Det är så kul att sätta ihop egna arrangemang och prydnadsgrejer, älskar kombinationen vitt-silver just nu!
 
Pandoradagen idag gick bra men det var inte så mycket folk som vi hade hoppats på, troligtvis beror det på vädret.
 
 
//mli

Guld

Ikväll har jag varit hemma hos Cilla på spa-kväll ala Mary Key! Vi fick sitta med fötterna i ett fotbad och testa en hel del produkter. Så himla mysigt och trevligt vi hade det! Ett nagellack och en hemlig julklapp fick följa med mig hem. Provade nagellacket, som är ett kombinerat bas och topp-lack, redan ikväll och det var kanoners! Så bokade jag även in en kväll hos mig i januari.

Fick bli guldnaglar den här gången för imorgon har vi Guldfest på jobbet, det är nämligen Pandoradag!!


//mli


Måndag

Fast att sängen var hur skön och varm som helst tvingade jag mig upp för ett träningspass. Som alltid kändes det superskönt efteråt och precis till frukosten var klar kom min älskling hem. Det är så mysigt när han kommer hem och äter frukost med mig! Sen fick jag skjuts till jobbet och efter jobbet hämtade han mig. Så åkte vi och handlade på hemvägen och lagade mat tillsammans. Precis allt sånt där som man ibland tar för givet är ju bara för jävla härligt!
 
 
 
Har gjort de där goda knäckebröden igen, de står och frasar till sig i ugnen. Nu ringde visst klockan, bäst jag går upp och tittar till dem!
 
Såg en snygg tjej på tv förut me, Emilia var ju med i Projekt Runway!
 
 
//mli

Första

Första advent och faktist första advent för första gången i huset. Ricky och jag har varit så duktiga och städat hela huset idag. Så satte vi upp all julpynt när vi ändå höll på, bra va!? Nu är det sådär mysigt med fina stjärnor, tomtar och ljus här hemma. Men lite nytt kommer nog införskaffas också, blommor och fler ljus.
 
Vi har även hunnit med att käka middag hos Lasse och Gittan. Så hade vi besök här hemma i form av min mamma, Hans och Jocke. Nu blir det häng i soffan, Björn tog med sig chips så jag ska nog ta en eller ett par stycken...
 
Kavaj och byxor H&M, T-shirt Cubus, skor Downstairs, halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Tjejkväll

Vi är hemma hos Jill ikväll jag, Jill och Camilla. Plankstek, vin och mys i köket.

Idag har jag jobbat hela dagen men imorgon blir det julstök hemma på röda rosens gata 10 vill jag lova!


//mli

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1009266/images/2012/pic_50ba78689606ee4f6d1f2720.jpg" class="image">


RSS 2.0