Ullared

Nu mår Lia bättre, hon har bara lite hosta att bli av med. Jag var hemma och vabbade mån-ons och Ricky var hemma tors-fred. 
I fredags var Ludde och Camilla hos oss på middag.

Igår åkte vi tillsammans med Lasse och Gittan till Ullared. Vi bodde där i en stuga till idag, har aldrig gjort det innan och det var mysigt. Vi kom fram runt 14-15 och då käkade vi innan vi gick in och shoppade. Vi slapp kö och det var inte så farligt mycket folk där inne. Idag gick Gittan och jag in vid 9-tiden och det var rätt lugnt med folk då. 
Vi hittade en hel del men framför allt åkte vi ju dit för att se på Rickys företag, Akvariumkungen's, reklamklipp på storbildsskärmen som sitter på handelshuset utanför Gekås.


Det var kul att få se det!

Nu ikväll åkte Ricky tåg upp till Sthlm på kurs och han kommer inte hem förrän på torsdag kväll. Kommer sakna honom massvis <3 


//mli

Liljor

Blir en vabbdag imorgon för Lia har fått feber och förskylningen har inte släppt. Hoppas hon blir piggare snart <3 

Gittan följde med oss på simmet idag och ikväll har vi varit hos henne och Lasse på middag.

Igår hade vi personalmöte/konferens hela dagen på Tofvehults café med mitt jobb. Hur mysigt ställe som helst och god mat/fika. Det var intressant och kul att träffas allihop. 

I fredags var jag och Lia lediga. Mamma och Hans var hos oss och sen tog vi en fika på stan tillsammans. På kvällen var vi och firade Jocke som fyllde år. Efter kalaset var jag och Johanna, och en massa andra tjejer, på tjejkväll på MX World. 

Fick superfina blommor av Ricky i fredags <3 


//mli

10 november

Senaste tiden har vi fått en massa gjort här hemma. Ricky är igång med att måla Lias nya rum, ett rum som vi har haft som gästrum, det blir vitt. Sen när hon vill välja tapet själv tänker vi att vi tapetserar hela rummet eller en vägg då. Så har vi rensat ur vår stora garderob på en massa saker som inte använts. Mycket har vi sålt på loppis-sidan på Facebook, himlans bra! Vi hittade en stor grå ryamatta också på samma sida. 
Jag har börjat tvätta och göra iordning vår Emmaljunga, den vita, vi ska sälja den nu när vi har köpt Bugaboon. Kommer kännas lite tråkigt att sälja Emmaljungan faktist. Men den kommer ju inte användas så mycket ändå. Hör av er om ni är intresserade av vagnen vettja :)

Lia har haft en sån hosta de senaste nätterna så Ricky var på vårdcentralen med henne igår. Vi fick flytande bricanyl som hon fick igår kväll. Hon hostade knappt något alls så det hjälpte verkligen! Har inte gett något till henne ikväll och än så länge går det bra. Hoppas hon inte ska behöva dras med astma som jag har.

Såhär såg Lia ut på Halloween, sötaste lilla spökpiraten i hela världen! <3


//mli

RSS 2.0