Ge mig AC

Det är kul när man jobbar i en bastu ju?! Det har ja gjort idag typ. We need AC at my job liksom!!
Så blev det lite avslutning med musikalgänget och lärarna ikväll :) Smörgåstårta och lite gluttande på inspelningen av musikalen blev det.

Fick hem lite grejer från H&M idag:


Bikiniöverdel.


Kylväska :P


Suverän picknickfilt att sola på och ha picknick på såklart ;)


Jag nu.


//mli

Monday evening

Idag har jag varit duktig igen ;) Långpromenad med Jill och Camilla och en vovvepromenad med Felicia.


Vi mötte några får :P


Det tyckte Moa och Fiffi va kul!


Älskade mamma! <3

//mli


Monday morning

Oj vilken helg det har varit, grymt kul säger jag bara! Bilder kommer snart.

Den här veckan blir det jobb mån-ons ledig torsdag och sen jobb på fredag igen. Kanske blir onsdagspub på det? Igår var vi på morsdags-turné först hos Gittan och Lasse på middag och sen på fika hos mamma :) Så den obligatoriska filmkvällen hos oss på kvällen.

Nu ska jag kolla vädret innan jag fixar i ordning mig för jöbb.


//mli

Sne eller mitt?

Mittbena blev det idag men jag konstaterar att jag mest passar i snebena. Efter jobbet blev det en promenix med Camilla och på vägen hem slank jag in och solade en stund. Sen slängde jag och Ricky ihop lite spagetti och köttfärsås så vi har matlådor tills imorn. Nu har jag haft egenspa igen och fixat mina naglar i en neonrosa färg, nice ju! Det blev lite matt färg först så jag la ett lager med bara glans på och det blev mycket bättre, ett litet tips till er från mig.


Såhär blev håret när jag hade varit hos frissan.


Så mittbenan då.

I helgen vankas det Öltält i dagarna två, hoppas på bra väder!


//mli

Pippi på pippi?

Var inne på Nordéa och pratade pensionsparande idag, känner mig rätt vuxen. Eller ska jag säga gammal? haha.

Förut var vi och firade Rickys kusin Emma på hennes födelsedag :) hon fick en fotlänk från Thomas Sabo av oss.


Sa jag att jag nu äger en vit pippitröja också? :P love them.


//mli

Super Sabo-dag!

Vilken dag det har varit! Vi slog förra årets rekord när vi hade Sabo-dag på jobbet och Anders som var med idag, han är säljare för Sabo här i Sverige, sa att ingen har sålt så bra på en Sabo-dag hittills. Oh my! Vi är bäst!!

Det här hade jag på mig i fredags när vi hade grillkväll hos Madde och Ted.

Brallor från JC och topp från Rut m.fl.

Lite mer bilder från helgen:



Nu ska ja snora vidare. Dö pollen DÖ!!


//mli

Emelies spa

Sådär då var min hemmagjorda manikyr/pedikyr gjord ;) Idag blev det rosa lack.
Innan jobbet idag var jag hos frissan med, gjorde slingor och klippte av ett en bit. Skönt att ha det fräscht igen!

Helgen var bra. I fredags var jag och Ricky hos Madde och Ted på grillkväll. Maria, Johanna, Martin och Pierre var där också och vi hade det himlans trevligt! På lördagen jobbade jag och sen la jag mig och solade en stund innan vi tittade på alla fina balmänniskor.


Vi tittade på Björnen.

Så spelade vi lite kubb och senare på kvällen var vi några stycken hos oss och sen gick vi vidare till Chaplin.


Kubb


Mitt lag (som vann två av två gånger)

På söndagen låg jag mest i solen och så kom Matilda och Ricken förbi och senare gjorde vi varma mackor och tittade på film. Vi hann med lite söndagsmiddag hos Lasse och Gittan med :)


Såhär ser det ut på vår fritidsgård ;P

Imorgon nalkas Thomas Sabo-dag hos oss på Guldsmeden!


//mli

Torsdag

Sådär nu har jag ätit en stabil frukost och tagit en promenad med Camilla.


Klippte av ett par jeans här om dagen.


Blev väl sådär tycker jag, får se om de används annars slänger ja dom.

Nej nu är det bäst att jag gör mig i ordning för jobbet. Ciao!


//mli

Uppiggande?

Om jag är trött? Svar: ja. Som vanligt så sov jag inte många timmar i natt, blir alltid så när jag vet att jag ska upp tidigt dagen därpå :(

Idag när jag kom hem var jag bara allmänt seg och depp (trött och hungrig också ska tilläggas). Jag började med maten, Ricky hjälpte till med, så åt jag lite mat för att försöka bli piggare. Sen åkte jag och hämtade ett paket med kläder från lager 157 och sen förbi soloteket för att sola. Det piggade faktiskt upp med lite sol och värme samt nya fina kläder :D


Vitt och grönt är nice ihop.

Nu ska jag sova. God natt!


//mli

Morgonpigg?

I morgon och på onsdag ringer klockan 6.05, senast jag gick upp så tidigt för att jobba var i början på april. Hur ska det gå för mig att gå upp så tidigt? Jag har verkligen vant mig vid att gå upp senare. Vanligtvis går jag upp vid 8 och går en promenad eller så går jag upp runt halv 9. Kommer va dötrött imornkväll iaf :P haha.


Diggar ni mitt nya nagellack från Isadora? I do.


Man måste ha på tårna me ju ;)


//mli

Pollenbollen

Är såå trött på all jäkla pollen nu! Dagliga nysattacker, snorig näsa, trötta ögon, sprucken läpp för att jag inte kan andas normalt när jag sover, svullen under ögonen..ska jag fortsätta? Fasen det räcker nu liksom.

Aja jag drar väl min helgresume. I fredags var jag, Ricky, Pär, Björn och Stina hos oss och såg på film. På lördagen var Ricky och jag duktiga här hemma. Vi rensade ur i källaren och bar ut grejer i garaget, sen städade vi hela lägenheten! Skönt. Camilla och jag satt ute i solen resten av dagen typ och senare grillade vi. På kvällen såg jag, Camilla, Ricky, Pär, Jill och Erik på melodifestivalen hos oss.







Idag har Jill och jag tagit en tripp ut till Pipetorp och Pelarne för det var Upptäckardan idag :) Först var vi hos älgarna i Virum, sen tittade vi på Birgitta Romares konst och till sist åt vi våfflor i Bullerbyn. Sen hade vi samlat ihop 6 stycken stämplar ;)



En kalv föddes igår! Så söt!

Ricky och jag har även hunnit med en middag hos mamma också och nu ska vi göra lite mer våfflor här hemma. Hihi!
Hoppas er helg har varit underbart bra!


//mli

Fåglar och småkryp

Sitter och kritiserar alla låtar på 1an just nu men egentligen är jag nog bara trött, uttråkad och hungrig. Jag svettades loss på skivstången förut och det var himlans skönt faktist! Förresten har jag fått någon konstig typ av dragningskraft till mig. De senaste tre dagarna har fåglar och andra småkryp varit ovanligt nära mig. Idag kom en fågel in i affären och på skivstången kom det in en humla. Jaja jag återkommer om detta fortsätter :P


Outfit vid Valborg.


Vit topp med fin rygg från Lindex.


//mli

Amsterdam?

Vi har diskuterat White Sensation ikväll, kollat lite med flyg, hotell och så :) Vore himlans skoj att åka dit!!


Partey!!


//mli

Rosa och vitt

Det blev en kvällspromenad igår med Felicia och "grisen" ;) hihi, och idag blev det en morgonpromenix med Camiil och Jillan igen - gött!

Ikväll efter jobbet fick jag för mig att rensa ur mina garderober och vårt lilla gömställe i hallen. Känns himlans skönt må jag säga! Nu är det inte tjocka stickade tröjor och kängor i dunkla färger som syns utan lite mer färglatt med klänningar, shorts, kjolar och sandaler. Nice!


Rosa och vitt med fotlänk och stark färg på naglarna.


Och så en kofta på det.


//mli

Helgresume

Idag på lunchen gick jag hem och åt med Ricky vilket var himlans skönt. Vi satt ute i solen så kom Jill ut också och efteråt när Ricky hade åkt tillbaka till jobbet (han har en halvtimmes lunch) satt vi och njöt.


Från i helgen när vi var påväg till Brygghuset för god mat och dryck med fina vänner.


Några coola grabbar :P


På dagen åt jag Ricky och Pär på kinan också, det blev en lyxlördag om man säger så.


Helgen har annars varit rätt lugn och skön med filmmys, solande och middag hos Lasse och Gittan.

Idag blev det en skön morgonpromenad i det fina vädret med Camilla och Jill. Får se om det blir en kvällspromenad på det också.


//mli

Tänk om..

jag var ledig idag. Då hade det troligtvis sett ut såhär:



Skulle lagt ut ett inlägg igår men då funkade det inte att ladda upp bilder. Ha en fin dag allihop!


//mli

Blått är flott

Jag tycker att jag var värd en pizza efter dagens morgonpromenad med Camilla och Jill, samt efter skivstången med Felicia ikväll. Eller vad säger ni?

Jag har slagit till på ett par skor med stilettklack :P tror faktiskt att jag inte har ägt några innan. Har tyckt att de har varit svåra att gå i, men dom här skorna var rätt sköna. Köpte dem på Sacco Design, alltså Second Hand.









I helgen ska jag sola, för jag har beställt fint väder ;)


//mli

The story

Mycket fin låt, eller vad säger ni? Ni som såg Greys? Åh.


Nya tröjan. Love den!

//mli

Snälla rara

Myser i min, hur var det nu igen, kvällsrock? Är så skönt att svepa om sig efter en varm dusch. Idag blev det som jag skrev i förra inlägget, morgonpromenad och ett step-pass. Gött! Kan bli morgonpromenad imorgon också om det inte regnar...eller snöar. Önskar det vore varmare så jag kunde använda min virkade väst och långkjol igen!






Hade ju för tusan mina sandaler för exakt en vecka sen. För att inte tala om den härliga helgen i påskas då jag låg och svettades i bikini! :S Mer av det tack. Snälla, rara, please, kom igen, du som jobbar med vädret?! Vore snällt och juste iaf :)


//mli

Vad har hänt?

Shit vad har hänt med mina lårmuskler? Det liksom spänner lite konstigt när jag gick ner med tvätt förut i trappen. Så när jag ska sätta mig eller helt enkelt ska gå bara, helt vanligt, så gör det ont. Hmm. Kan det vara att jag och Felicia sprang igår och idag? :P Ja det kan det nog va. Imorn blir det morgonpromenad med Camilla och sen efter jobbet step med Felicia :)

Här är lite bilder från helgen:


Nu ska ja ner och fixa med tvätten igen. Oh aaaj.


//mli

Valborg

Igår firade vi Danne som fyllde år :) Det blev god mat och sen firade vi hela kvällen med skön musik och god dricka. Pär, Ricky och jag tog en god frukost på Storgatan 48 nyss och nu ligger vi och vilar framför tv:n. Gött! Ska iväg till farmor snart så ska nog fixa till mig lite.

Lite posebilder från förra helgen..






//mli

RSS 2.0