Pensionen

Vi hade bokat in en tid hos vår bankman på Nordea i eftermiddag, pratade en del om pensionsparande och annat sparande. Jag höjde upp mitt privata sparande till pensionen till 500kr i månaden, man vill ju ha en bra pension liksom. Hur gör ni med pensionsparande?
 
Efter bankbesöket var det dags att fira Gittan som fyller år idag. De bjöd på god wokblandning med kött och en massa grönsaker med avokado och mozarella-sås.. eller var det hjortrongrädde? Hihi. Så fick vi kladdig kladdkaka till efterrätt, mums!
 
En av många bra saker med att vara gravid förresten är att man inte behöver tänka på om magen är uppsvälld efter maten, den är ju svullen mest hela tiden <3
 
Tunika Lindex, byxor JC.
 
 
//mli

Rent igen

Storstädningen är äntligen klar här hemma! Så rent vi har det, man kan slicka golven nu liksom, jag lovar. Kom och testa vetja..
 
Igår åkte jag och Jill till Vickan och Samuel i Österstad. Samuel fyller snart år så de bjöd på kalas/fest med supergod tacotårta och chokladtårta. Tack allihop för en trevlig kväll!
 
Tunika (gammal) Lindex, treggings Vero moda.
 
 
//mli

Kräftskivan 2013

Bildbomb.
 
På fredagen innan vi skulle ner till sjön.
 
 
 
Stina och Emilia myser under en filt.
 
Mys vid elden.
 
 
 
 
<3
 
Kräftor!
 
Dagen därpå pysslade vi i köket hela förmiddagen.
 
Ricky, Ricken och Simon.
 
Malle, Camilla och Matilda.
 
Jill och Emilia.
 
Bilinspektion?
 
Pyntat för kräftskiva!
 

 
Grabbarna serverar kräftorna!
 
Fina gänget!
 
Lektajm!
 
 
 
 
 
Lekledarna!
Snyggingar!
 
 
Yes jag gjorde längst :D
 
Emilia viker flygplan.
 
 
Bra ju..haha!
 
Nervös?
 
 
Hej vad det går.
 
 
Vi vann!
 
 
 
 
 
Trodde vi skulle åka dit på den här grejen men vi var så grymma på lekarna så vi vann!
 
Prisutdelning.
 
Mitt lag ;)
 
Grillning på g.
 
Tack finaste gänget för ännu en trevlig helg! I love you all.
 
//mli

Hänga i soffan-fredag

Det är så skönt att komma hem på fredagar och bara hänga i soffan framför tv:n tycker jag. Framförallt skönt att komma hem till sin älskling, det är lika härligt varje dag såklart!
 
Ska beställa hem lite mammakläder från H&M snart, nu börjar "byxorna bli för små" liksom. De flesta säger ju att det är så skönt att ha den där "mudden" över magen så jag ska testa ett par sånna byxor tänkte jag.
 
Topp och byxor Lindex, örhängen Snö of Sweden - Guldsmeden.
 
 
//mli

Filmkväll

Kom precis hem från en trevlig kväll hos Camilla och Ludde. Vi såg på Grown ups 2, den var rolig så det blev en hel del skratt om man säger så.

Tänkte bjuda på en bild jag tog idag på ett par siamesiska vindruvor innan jag säger god natt.

Fina va?


//mli

Det går i ett

Den här dagen har gått i ett, som så många andra dagar gör ;) jobbade till kvart över tre idag för jag skulle gå på en träff på sjukhuset för gravida. De pratade om hur viktigt det är att träna både styrka och kondition. Vi fick ett papper om bäckenbottenträning. Så pratade de om ergonomi, om hållning och hur man kan underlätta för kroppen vid vardagliga sysslor. Det var intressant och de tog upp mycket bra saker tycker jag.

När vi var klara åkte jag hem och käkade med Ricky och Ricken innan det var dags för teater för min del och hockey för grabbarnas del.

Runt halv tio hämtade jag upp dem, då var både teatern och hockeyn slut. Sen hann vi inte med så mycket mer än lite kvällsmackor innan det var dags att lägga sig och sova.



Leggings och topp från Lindex, jacka H&M, halsduk Gina Tricot. Skor Skopunkten.


//mli

Yogatime

Ikväll har jag varit på yoga igen och den här gången var det mer styrkeövningar och mycket handlar om andningen såklart. Det var skönt efteråt denna gången också och jag ser fram emot nästa gång. 

Första kläderna till vår bebis köpte jag på Lindex i fredags, tvåpack bodys, en i vitt och en med sniglar på. Så små och söta kläderna är!


//mli


Måndagslyx och träning

Tröja Hemma hos Emma, halsband Astrid&Agnes - Guldsmeden, byxor Cubus.
 
Idag provade Jocke och jag på att göra en thaigryta med fläskfilé, paprika, curry, chili, cocosmjölk och annat gott i tillsammans med ris. Det blev supergott! Så jag, Ricky, Jocke och Ricken åt oss mätta och glada. Som lite extra lyx fick det bli äppelpaj med vaniljsås till efterrätt.
 
Imorse körde jag ett styrkepass här hemma, det fick bli lite olika övningar:
 
* Axlar med vikter.
* Benböj.
* Tåhävningar.
* Rumplyft.
* Armhävningar.
* Kvarnen. (magövning)
* Stålmannen.
* Ryggövning.
* Stretching.
 
Jag körde alla övningar 10X3. Vad säger ni? Är detta ett bra pass för mig som är gravid eller ska jag satsa på fler/andra övningar?
 
 
//mli

Sovmorgon

Idag passade vi på att ta en lång sovmorgon eftersom vi inte skulle upp och göra något speciellt. Det fick bli en fika med Jill på Royal, vi sa att det börjar bli som en tradition, en mycket trevlig sådan tycker jag. Annars har vi inte gjort så mycket här hemma förrutom lagat söndagsmiddag med äppelpaj till efterrätt. Vi bjöd även hem Lasse och Gittan på lite äppelpaj och kaffe.
 
Igår firade vi Ally som fyller 25år snart. Vi käkade mat på Brygghuset och sen var vi hemma hos Ally och Robin. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt!
 
 
Tröja Gina Tricot, topp Carlings, halsband Lindex.
 
 
//mli

Jönköpingshelgen

Här kommer bilder från när vi var i Jönköping.
 
Ricken och Ricky tar sig varsin öl.
 
Matilda och Ricken.
 
Redo för kvällen.
 
Gänget är redo för middag.
 
Ludde och Camilla.
 
Gravida magar <3
 
Johanna och jag :)
 
 
Fina vänner!
 
<3
 
Jag och Jill :)
 
<3
 
Skål Emilia!
 
Jill och Cilla.
 
Min förätt, rotfruktchips med fänkålsdipp.
 
Vi <3
 
Varmrätt, vegetarisk pizza,
 
Efterrätt, marängswiss.
 
Tack världens bästa gäng för en grym helg!
 
 
//mli

En ledig skön dag

Camilla och jag tog oss en shoppingdag i Västervik idag. Hittade några tröjor, en skjorta, yogabyxor, halsduk och en klänning. Får visa bilder en annan dag, vi tog en paus på Espresso house och då tog vi en bild iallafall! 
Nu på eftermiddagen har Ricky och jag bara slappat och så har vi haft finbesök av Annelie, Fredrik och Isa en liten stund. 

Imorgon vankas det jobb för min del och rally för Ricky så ikväll blir det lugnt.

Såhär såg jag ut idag. Jacka JC, halsduk, tröja och byxor Lindex, skor skopunkten.



//mli

Trevlig kväll

Har haft finbesök i form av mamma, Hans, Jocke, Thomas och Monica här hos oss ikväll. Vi har suttit och pratat, fikat och haft det trevligt. Igår var jag på komedianten igen, alltså jag skrattade så mycket att jag tjöt och fick ont i skrattmusklerna. Vi kommer ha så roligt ihop känner jag!
 
Imorgon är jag ledig så jag och Camilla ska åka till Västervik på förmiddagen, så nice ju!
 
Topp H&M, byxor Bikbok.
 
 
//mli

Yoga

Ikväll har jag varit på yoga och det kändes himla skönt och bra efteråt måste jag säga. Kommer absolut fortsätta med att gå på det varje tisdag.
 
Topp Cubus, byxor Lindex.
 
 
//mli

Gult är fint

Tröja Cubus, byxor H&M.

Kommer ibland lägga upp bilder som är tagna innan jag blev gravid, om ni undrar vart magen är. Detta är en sådan bild nämligen. Nu ska jag se på idol med Ricky, Ricken och Jocke.

//mli

Vi är med barn!

 
 
Här är en bild på vår lilla skatt från när vi var på ultraljud i onsdags. Det var en mycket livlig liten krabat som knappt var stilla någon gång så barnmorskan hade svårt att få till en bra bild.
 
Om allt går enligt beräkningarna kommer du den 15 mars. Du är så efterlängtad och vi kan inte vara lyckligare!
Jag är just nu i v.15 och mår finfint. Har mått lite illa och spytt några gånger samt fått mycket finnar annars har jag mått bra.
 
 
//mamma mli

Kräftskiva

Ytterligare en fin helg börjar gå mot sitt slut. Igår åkte vi ut till stugan och fiskade kräftor. Vi satt vid vattnet och grillade korv och hade det mys vid elden. 

Vi som sov över till idag har fixat inför kvällen med kräftorna och gjort pajer bland annat. Runt fyra började resten av gänget komma hit och vi kunde börja kräftskivan. Matilda och Ricken var lekledare när vi lekte lekar och senare på kvällen grillade vi. Mitt lag vann förresten! Mycket viktigt, det var jag, Emilia och Pär. 



Nu ska vi sova så vi orkar med att städa imorgon.

God natt och tack finaste gänget återigen för en fantastisk helg!


//mli


Med eller utan del 11

 
 
 
Linne och cardigan från Cubus, jeans Crocker, örhängen Snö of Sweden.
 
 
//mli

Teater

Ikväll var jag på Komedianten och träffade härliga människor som jag ska spela teater med framöver. Är så glad att jag äntligen får göra det igen, får så mycket energi av det. Vi ska träffas på onsdagar framöver, så nu på onsdag kör vi!


//mli

Grym helg

Så bra vi har haft det tillsammans allihop! På förmiddagen igår relaxade vi på spa och hade det gött. Sen satte vi oss på ett mysigt café innan det var dags att svira om för kvällen. Middagen avnjöts sedan på Spiran som låg vid vattnet. Där satt vi en bra stund tills vi tog oss inåt stan och hotellet. För en del av oss tog kvällen slut efter middagen och för en del inte förrän inpå småtimmarna..

Idag efter hotellfrukosten vilade vi en stund på rummen innan det var dags för hemfärd.

Tack finaste gänget för en toppenhelg!

Bilderna lånar jag av Cilla och Jill.

När vi kom hem passade jag på att städa bilen invändigt och sen tvättade jag den i biltvätten på OKQ8. Nu är den skinande ren!


//mli


Härliga lediga dag

Varannan fredag kommer jag vara ledig eftersom jag jobbar varannan lördag. Idag var första lediga fredagen, känns så lyxigt att vara ledig fre-sön.

Jag började dagen med pedikyr och manikyr på Showcase. Skönt att ha fräscha naglar igen!

När Ricky slutade jobbet runt 1 packade vi väskorna och åkte till Danne och Johanna i Jönköping. Imorgon kommer resten av gänget hit och vi ska bo på hotell och ha det gött tillsammans. Kommer bli nice!


//mli


Hattifnatt

Vilken härlig kväll vi har haft! Tebjudning med hatt hemma hos Jill. Hon bjöd på goda scones nötter och frukter bland annat. Vi avslutade det hela med att dra änglakort.

Tack fina Jill, Camilla, Cilla och Sandra för en trevlig och mysig kväll!


//mli


Så var det måndag

Cardigan Cubus, topp och byxor Lindex.
 
Burr vad kallt det har varit idag. Har börjat nysa stup i kvarten också, halsontet har ju försvunnit som tur är. Men nu vet jag inte varför jag har börjat nysa, kan känna att det räcker nu - jag har fått lida.
 
 
//mli

1 sep

Nu är hösten här känner jag, det känns i luften. Jill och jag fikade på 48:an och jag fick dra änglakort för första gången. Spännande! Nu får vi se hur veckan kommer att se ut.

Ricky och jag var på söndagsmiddag hos Lasse och Gittan förut. Det är alltid lika trevligt och de bjuder på så god mat! Så fick vi äntligen till en dejt med Madde och Ted ikväll som bjöd på god blåbärspaj och film.

En genombra söndag helt enkelt.


//mli


RSS 2.0