Påskdagen

Vi hade en skön morgon och förmiddag med lyxfrukost och chill i soffan. Vid halv fyra var vi bjudna på påskmiddag hos mamma. Jocke, Marika, Anna, Thomas och Monica var också där, det var trevligt att träffa alla!

Ikväll har vi spelat Bingolotto med Camilla och Ludde, vi vann inget men det var trevligt att ses iallafall.


//mli


Påskafton

Efter jobbet idag var det dags för påskmiddag hemma hos Lasse och Gittan. Vi har fått god mat och just nu sitter vi mest och chillar efter en omgång charader.

Hoppas ni har en trevlig Påsk!

Lägger in en bild på tavlan vi fick av Jocke. Tack brorsan!


//mli


Långfredag

Vi vaknade sent idag och våra kära gäster Ricken och Matilda hade varit och handlat god frukost till oss. Vi festade igår så alla var rätt sega idag.

Johan, Emelie, Emil, Frida, Pixie och Zoey var hos oss förut. Vi fikade tillsammans och det blev en massa bus med Pixie.

Nu ligger vi i soffan här hemma, jag, Ricky, Jill och Björn. Imorgon jobbar jag och sen blir det påskmiddag med släkten Ekelöf hemma hos Lasse och Gittan.

Var hos frissan igår förresten, på min lediga dag. Amanda, min frisör gjorde mig fin med lockar, perfekt inför kvällen ju!

Jocke bjöd mig på lunch hemma hos sig igår och mamma kom också förbi en stund.


//mli


Skärtorsdag

Trevlig påsk på er!
 
Slänger in lite bilder från när vi var på Brygghuset för några helger sedan.
 
Emilia och Pär <3
 
Björn berättar något spännande..
 
Snygg-kusinerna.
 
Stina, Cilla, jag och Emilia.
 
 
//mli

Tyngre

Jag la på lite till idag på skivstången, känns så gött när man känner att man blir starkare och starkare! Men jag vill inte få så stora muskler så jag kommer nog köra på samma vikter ett tag nu. Imorgon är jag ledig, hur skönt som helst! Jag jobbar på lördag också, annars hade jag varit ledig ända till på tisdag. Börjar morgondagen hos frissan vid nio sen ska Jocke bjuda på lunch vid ett, kan bli en runda på stan innan det är dags för att ladda inför kvällen och lite party!
 
 
Fick hem de här skorna från H&M häromdagen men de var inte så sköna att gå i så det blir nog en retur tyvärr.
 
//mli

Bra byte

Jag bytte ett träningspass mot pizza och våfflor, bra va? Vi fick ju trevligt besök här ikväll också av Martin, Jannica, Hailey och deras lilla flicka som ännu inte har ett namn. Så ja, det var ett mycket bra byte tycker jag.
 
Tröja Cubus, halsband Astrid&Agnes, Guldsmeden.
 
 
//mli

Waffles

Ikväll har vi ätit våfflor här hemma tillsammans med Ricken, Annelie, Fredrik och lilla Isa. Mycket trevligt må jag säga! Det får vi göra om!
 
Cardigan Gina Tricot, T-shirt och kjol Lindex, skor H&M.
 
 
//mli

Vad vi har pysslat med

Igår tog vi sovmorgon och gjorde scones till frukost. Sen hann vi med en sväng till Albins för att titta på tapeter till köket innan det stängde. Jag mötte upp Camilla, Becca och Theo för en mysig fikastund på 48:an. På kvällen var det tänkt att jag och Ricky skulle bjuda Lasse och Gittan på mat på Brygghuset, men det var fullt så vi fick bjuda dem på mat här hemma i stället. Det blev grillat kött med ugnsbakade rotfrukter till varmrätt samt frusen hallonvanilj till efterrätt. Sen såg vi på en film innan vi somnade gott.
Idag har Lasse hjälpt oss att lägga det sista golvet i hallen. Vi har gjort lite småfix här hemma, tvättat, bytt lakan och städat hela huset. Hunnit med att äta våfflor och mat hemma hos Lasse och Gittan samt hälsa på hemma hos mamma, Hans och Jocke och tittat på det nya köket. Var även en sväng nere på Materialmännen för att kika på kakel till köket. Det var den helgen det!
 
Nu har jag gardiner i min walk in closet!
 
Earth-hour igår.
 
Grillpremiär!
 
 
//mli

Fussball

Fotboll för hela slanten här ikväll, Björn var snäll och tog med sig en stor påse godis och burkcola när han kom hit förut. Men hörreni det ska bli skönt med ännu en ledig helg måste jag säga!
 
Stickad tröja Bikbok, byxor H&M, smycken Guldsmeden.
 
 
//mli

Ice ice baby

Ikväll har jag och Camilla tränat step up. När jag kom hem hade Ricken och Ricky varit snälla och fixat med lamporna i min walk in closet. Ska lägga upp lite bilder på det sen när det är helt klart.

Slänger in några bilder, en som jag tog när jag skottade imorse och en på flaggan vi har utanför dörren på jobbet.

//mli


Styrka

Tränat skivstång ikväll och den här gången är jag inte lika spagetti i armarna fast att jag la på ännu mera vikter på stången. Gött mos!
 
Pälsväst Hemma hos Emma, tröja Cubus, jeans Crocker/JC, skor Skopunkten.
 
 
//mli

dance love sing live

Är så skönt trött efter ett step up-pass på friskis. När jag kom hem hade Ricky lagat mat åt oss, tacopiroger, mums!!
 
Bild från fönstret i min walk in, strutsfjädern fick följa med mig hem från ICA igår.
 
 
//mli

Bortbjudna

Ikväll har Ricky och jag ätit middag hos Jocke. Han bjöd på kötbullar och potatis med pepparsås och en god sallad till. Så lyxigt att bara sätta sig och äta liksom. Så åt vi daimglass till efterrätt! Har tittat på hockey hela kvällen, mest för att Jocke och Ricky ville kolla på det. Imorse fick det bli en runda på min orbi följt av styrka.
 
Fina tröjan och brallorna som jag fick av Lasse och Gittan i julklapp.
 
 
//mli

17e mars

 
 
Tröja Vero Moda, byxor Cubus, skor Skopunkten.
 
Idag har Lasse och Ricky lagt golv i köket, vilken skillnad det blev! Längtar massor till vi ska tapetsera om, lägga nya bänkskivor och mosaik också. Annars har vi mest tagit det lugnt, ätit middag hos Lasse och Gittan.
 
 
//mli

Gott och blandat-dag

Vi gick upp ganska tidigt idag, för att vara lördag liksom, men då får man ju ut lite mer av helgen tänkte vi. Mamma, Hans och Jocke kom förbi en sväng på förmiddagen, sen fick det bli en sväng till stan och så käkade vi på Sibylla.
På eftermiddagen hängde jag med Cilla på välgörenhetskonsert som Rotary anordnade i kyrkan. Efter det tvättade jag bilen i OKQ8s biltvätt. Nu ikväll har Björn och Pär varit här, vi har spelat tv-spel och tittat på film.
Känns väldigt skönt med en till ledig dag imorgon!

//mli


Plastparty

Glömde ju blogga igår, vi var på tupperwere-party hos Cilla och Majsan. Första gången för mig faktiskt! Det fanns mycket bra-att-ha saker, jag köpte en muffinsform som man kan göra massa olika muffins i. Cilla tipsade om att man kan göra frukostmuffins i, lägg i bacon, skinka och tomat i tex. Knäck i ett ägg och in i ugnen. Fiffigt ju!


//mli


Spagetti X 2

När jag kom hem från jobbet hade mina hemmamän, Ricky och Ricken, lagat spagetti och köttfärssås. Visst vettni, så bra har jag det! Sen kom Lasse och Gittan och hämtade mig så åkte vi och skivstångade. När jag kom hem hade jag spagettiarmar, big time, vill jag lova.
 
Klänning från Cubus barnavdelning.
 
 
//mli

Varit och tränat

Ikväll efter jobbet gick jag och Camilla på step up. Känns alltid lika skönt efteråt och det känns alltid lika kul att träffa min fina vän <3

Igår hade Ricky och Ricken satt ihop nya byrån i sovrummet. Såhär ser vårt sovrum ut nu.


//mli


Nytt golv

Såhär ser det ut i hallen nu, sen ska bara klinkers läggas innanför dörren också. Blir nog en och annan ny hallmöbel sen med. Är helnöjd än så länge!

//mli


Shoppingdag

Har spenderat hela dagen i Linköping på Ikea och i andra affärer tillsammans med Ricky, Lasse och Gittan. Vi har köpt en byrå och sängbord till sovrummet samt lite annat smått och gott på Ikea. Jag hittade ett par svarta jeans på Bikbok och ett löpset med tights och jacka på Stadium. När vi kom hem var det fullt av snö överallt, både på marken och i luften. Fy, inte mer snö sa jag ju.
 
Kavaj från Primark, linne Cubus, jeans Crocker/JC.
 
 
//mli

Bryggan

Sitter på brygghuset med ett härligt gäng! Idag har Lasse och Ricky lagt golv medan jag har städat hela huset. Gittan, mamma, Hans och Jocke har varit förbi och fikat också. Hoppas ni har en skön helg!


//mli


Fredagsmys

Ikväll tänkte Ricky och jag äta grillad kyckling och potatissallad. Först gick jag in på Konsum efter jobbet, där var kycklingen slut, men jag köpte potatissallad. Lite smått irriterad, eftersom jag var så hungrig, åkte jag ner till Ica. Nej men ojdå, kycklingen är slut där också... Det slutade med pizza och en helt onödig potatissallad.

Så har vi tittat på "En kväll för kvällens döttrar" ikväll. Känner att mitt lilla problem känns så pinsamt och pyttelitet. Vad är det för fel på världen undrar jag? Varför ska vi ha så sjukt olika levnadsstandarder? Det är inte rättvist.


//mli


Burrr

Det var kallt på promenaden med Jill ikväll, men det var skönt att komma ut och röra på sig. Men i slutet var vi rätt stela båda två, haha! Vi gick förbi mamma en sväng, de håller på att göra om köket, så spännande! Så länge jag har levt har det sett likadant ut där så det är helt klart på tiden.

Det låter som att vi har krig nere i källaren, det är bara Ricky som spelar tv-spel på projektorn. Jag sitter i köket och målar naglarna en trappa upp men bordet vibrerar som bara den av allt skjutande.

Lägger in en bild på min frukost, så härligt med jordgubbar ju!!


//mli


In a flow

Fick bli en löprunda ikväll igen, en något längre än igår, ökar på lite åt gången liksom.
 
I söndags blev det en promenad, i måndags tränade jag på orbin och igår samt idag blev det en löprunda. Vi får väl se hur länge jag håller i. Imorgon har jag och Jill bokat in en kvällspromenad i alla fall.
 
 
//mli

Kvällstur

Fick bli en löprunda efter maten och det var så skönt att röra på fläsket. Nu jävlar ska jag träna varje dag... nästan.
 
Bild från när vi var på Spa. Klänning Chicy, cardigan Cubus, skor Downstairs, smycken Guldsmeden och Lindex.
 
 
//mli

Ny energi

Började dagen med träning på min orbi följt av lite styrka. Har verkligen fått ny energi känner jag, det måste vara solen, typ vårkänslor. Igår fick jag lust att spela gitarr och måla, så det gjorde jag.
 
 
 
 
//mli

Vårdag

Så härligt det var att vakna till strålande sol!

Det blev rätt sent igår hos Simon och Angelica men så himlans trevligt vi hade det! De bjöd på supergod mat och vi satt och pratade in på småtimmarna innan Lasse kom och hämtade oss.

Idag blev det en sen frukost med scones och te och sen tog jag och Gittan en promenad upp till Ally som hade homeparty. Jag hittade en hel del fint och vi fick en massa gott till fikat! Sen tog jag en promenad hemåt i det fina vädret och nu ska vi till mamma och äta mat. En bra dag med andra ord.

//mli


Hard work work

Jobbar idag men senare ska vi åka till Hultsfred för att umgås med fina vänner. Det ska bli kul!

Igår var jag, Jill och Sandra på AW på Stadshotellet. Det var himlans trevligt! Sen gick vi hem till Sandra en sväng innan vi begav oss ner till Monte. Där var det faktiskt rätt mycket folk. Eftersom jag skulle upp och jobba idag fick Ricky komma och hämta mig så det inte blev för sent.

Har på mig en tröja från Vero Moda, byxor från H&M och skor från Skopunkten.


RSS 2.0