OOPS

 
Linne Gina Tricot, kavaj H&M, byxor Lindex, skor Downstairs.
 
Jag tror att jag ska försöka göra en uppdatering på min Iphone, för första gången. Håll tummarna för att allt finns kvar när jag har gjort det.
 
 
//mli

Sen middag

Sådär ja, då har jag ätit kvällsmat klockan 21.30. Sent tänker ni. Jo ja men går man upp klockan 8.00 och kommer hem klockan 20.00 blir det sent att börja med maten. Har varit och tränat på Friskis ikväll också.
 
Jag var ju som sagt på föreläsning som handlade om vad vi stoppar i oss och jag har verkligen tagit till mig det, jag försöker att äta så rent och bra som jag kan helt enkelt. Till frukost blev det äppeljuice, ett ägg och kesellafluff som Cilla har lärt mig att göra. Man vispar en äggvita tills det blir vitt skum och sen häller man i kvarg och vad man vill ha i. Jag hade i hallon och sen vispar man ihop det också. Sen hade jag på linfrön och hallon på, mumma!
 
Till lunch blev det spagetti och köttfärssås och nu på kvällen gjorde vi kycklinggryta och ris.
 
 
//mli
 

Blåsväder

Känns som jag har hamnat i blåsväder och har otur hela tiden. Förut imorse märkte jag att det var något konstigt med bilen när jag körde till jobbet. Sen visade det sig att det var punka på framdäcket, typiskt. När vi var i Stockholm gick en reva i strumpbyxorna och när vi skulle kliva av tunnelbanan måste jag råkat stöta emot en nymålad tavla (vem fan har med en nymålad tavla bara sådär???) för jag hade en stor färgglad fläck på min beiga jacka. Sen var det hål i en tröja jag köpte också...hmm.
 
Annars har jag tränat idag på morgonen utan några skador, så ni vet det.
 
Gillar min topp från Primark!
 
 
//mli

Stockholm med tjejerna

Som vanligt går helgen superfort när man har roligt. Vi åkte tidigt på fredagen upp till Stockholm och när vi kom fram åt vi mat och tog en runda på stan. På kvällen hade jag, Emelie och Cilla fredagsmys med god plockmat och vi tittade på nästa Ensam mamma söker-avsnitt. Sen tittade vi på alla avsnitt av Torka aldrig tårar utan handskar. Herregud så sjukt bra det var! Vi var helt mållösa efteråt.
 
 
 
På lördagen åt vi en stadig frukost innan vi gjorde stan.
 
 
Senare på kvällen gjorde vi iordning oss för musikalen; Jesus Christ Superstar!
 
 
Den var bra, hemsk och rolig, de hade gjort en häftig scenografi tycker jag.
Efteråt gick vi till en mysig restaurang och åt god mat allihop.
 
Idag hade vi frukostmys framför Så mycket bättre innan det var dags för refrängen.
 
 
 
Tack fina ni! Nästa gång tar vi in på spa tycker jag.
 

//mli

Lördag

Jacka H&M, Tröja BikBok, Byxor Crocker, skor Converse.
 
 
//mli

Förra helgen

Förra helgen var vi ju nere i Kalmar, här kommer bilderna:
 
Nördar ;)
 
Bus med Tasseman.
 
Hopp hopp!
 
Bra huvud :P
 
Camilla och jag!
 
<3
 
Ludde och Camilla.
 
Ricken.
 
I taxin.
 
Matilda och jag :)
 
På restaurangen.
 
Finisar!
 
Martin och Ricky :)
 
Vi.
 
Hela gänget!
 
Brudarna.
 
Puss!
 
<3
 
Haha!
 
Vi hade INTE bestämt vad vi skulle ha på oss...eller?
 
Spela bowling!
 
Grabbarna var på G.
 
 
Matlida kör några moves ;)
 
<3
 
Jannika kom också en sväng och hängde med oss!
 
 
Tack för en grym helg kära ni!
Jag hade det hur kul som helst :D som vanligt!
 
 
//mli

Packar

Håller på att packa inför imorgon och resan till Stockholm med alla fina tjejer från Ekelöf-sidan. Vi ska göra stan och gå på musikalen "Jesus christ superstar" bland annat. Kommer bli så roligt att träffa alla och ha en härlig helg liksom!
 
Mössa Rickys, sjal Lindex, Jacka H&M, leggings Lindex, skor Downstairs.
 
 
//mli

Fikaonsdag

Nyss hemkommen från min kära lilla mamma. Vi fikade och myste framför tv:n allihop, jag, Ricky, mamma, Hans och Jocke. Förut idag blev det lunch med min fina vän Camilla.
 
Kavaj H&M, tröja Carlings, byxor Lindex, skor Downstairs halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Just love training

Guuu så skönt det var att träna idag! Jag, Camilla och Ally var på ett medel puls-pass på friskis. Det kommer jag gå på flera gånger, svetten bara rann när vi var klara. Nu kom Ricky hem också från sin träning, vi är på G nu kan man säga!
 
Såhär såg jag inte ut idag men en annan dag såg jag ut såhär innan jag skulle cykla till jobbet.
Rickys mössa, halsduk Lindex, jacka Primark, byxor Lindex, skor Downstairs.
 
 

//mli

Intressant

Vilken bra föreläsning jag och Jill var på förut, skulle vilja att alla fick ta del av den! Det var Tommy Svensson som föreläste, "Bli En Kräsen Konsument", här kan ni läsa mer. Nu ska jag ändra på vad jag äter, punkt.
 
 
Den här boken fick följa med hem.
 
 
//mli

Hej då så länge

Snart åker vi iväg till Ricken och Matilda i Kalmar tillsammans med Camilla och Ludde. Trevligt värre liksom!
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg!
 
Tröja H&M, skjorta Kappahl, byxor Lindex, skor Converse.
 
 
//mli

Du sköna fredag

Där åkte Ricky iväg, han ska spela hockey, sådär bara, på en fredagskväll. Tur att Gittan kommer hit och gör mig sällskap!
 
Vad gör ni ikväll?
 
Blus Primark, byxor Lindex, skor Downstairs.
 
 
//mli

Torsdag

Oj vad veckorna går fort hörrni! Skönt att det redan är fredag imorgon tycker jag. Igår var jag, Camilla, Becca, Ally och Frida på Trendkvällen. De var modevisning, mat och en hel del bord från olika butiker bland annat. Guldsmeden hade såklart ett bord, men jag var ledig och gick dit som gäst den här gången.
 
Ikväll har jag hälsat på brorsan och nu är det Once upon a time och Revenge som gäller.
 
Tröja Gina Tricot, klänning H&M, skor Downstairs, halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Med eller utan del 3

Kofta och klänning från Lindex, skor Downstairs, halsband från Astrid & Agnes, Guldsmeden.
 
 
 
 
//mli

Min hand

Ikväll har jag varit Gittans frisör, hjälpte henne med att färga håret nämligen. Nu känner jag mig äntligen lite bättre, huvudvärken är borta och jag är piggare så det blev cykeln till jobbet imorse.
 
De här ringarna har jag på mig varje dag typ. Den jag har på pekfingret fick jag av Ricky när jag fyllde 22, vitguldsringen med en safir (blå sten) i var min mormors och den fick jag av mamma när jag fyllde 25. Den andra jag har på långfingret köpte jag själv på Guldsmeden och den coola skivspelare-ringen är från Thomas Sabo. Armbandet är också från Thomas Sabo och det fick jag av vår säljare Anders på Thomas Sabo.
 
 
//mli

Trött på den

Nu tycker jag faktiskt att den här förkylningen kan ta och dra någon annanstans. Är trött på den nu.
 
Converse från Turkiet.
 
 
//mli

Fixarhelg

Den här helgen har varit en fixarhelg med stort F, vi har städat och fixat både inomhus och utomhus. Känns alltid lika skönt när det är rent och fräscht igen. Annars har vi mest tagit det lugnt, jobb igår och sen gick jag en sväng på marknaden med Madde. Pär var hos oss en sväng igår och vi tittade på Johan Falk-filmerna. Nu börjar jag känna mig lite bättre också men lite hosta och så får jag nog dras med ett tag till.
 
Passade på att höstpynta lite när jag ändå höll på.
 
Sen blir det söndagsmiddag hos Lasse och Gittan!
 
 
//mli

Londonköpen

Här kommer bilder på allt jag shoppade i London.
 
Först allt jag fyndade på Primark:
 
Vinröd skinnjacka, ungefär 250kr.
 
Jenas med detaljer för typ 150 spänn.
 
Tunn topp.
 
Transparent långkjol.
 
Topp.
Blus.
Cool kavaj.
 
Mysig pälsväst.
 
Handskar, ballerinaskor, strumpbyxor och donut.
 
Nagellack och läppglans (fyra för 22 spänn) lösögonfransar för 11kr styck och trosor.
 
Här kommer de fina underkläderna från Victoria Secret.
 
och BH:ar.
 
Jag är mer än nöjd måste jag säga!
 
 
//mli

Mysfredag

Ikväll myser vi till det med tänd brasa, vin, tacos och Tom och Jerry-godis.
 
 
Hoppas ni har en trevlig fredag!
 
 
//mli

Min relation till fisk

Tänkte att jag skulle berätta för er hur min relation till fisk är, kul va?
 
Jag har aldrig gillat fisk och kommer kanske aldrig lära mig att göra det, när man stoppar dem i munnen menar jag då. Alltså jag gillar inte fiskmat. Mat när det är fisk. Fiskrätter menar jag! Egentligen gillar jag inte lukten, konsistensen, smaken, inget. Men jag hoppas verkligen att jag ska lära mig att göra det när jag blir stor. Det är ju trots allt nyttigt.
 
Att fiska gillar jag, det är så mysigt att sitta där ute mitt på vattnet.. i en sjö.. i en båt. Roligast är ju såklart att få napp! Men när jag får napp ger jag över mitt spö till Ricky så får han håva in fångsten.
 
Nu är det ju så att min fina sambo har en stor passion i livet och det är fisk, framförallt malawiciklider som de heter. Det finns hur många olika arter som helst och de heter så fint som Protomelas "steveni taiwan" till exempel. Sådana fiskar har vi i ett av de stora akvarium som vi har här nere i källaren och ikväll har de hållt på och lekt som bara den, alltså parat sig. Då går det till så att hanen och honan darrar längst med varandra, det ser ut som de dansar med varandra, och så släpper hanen ut mjölk som honan suger upp i sin mun och honan släpper ut ägg som hon blixtsnabbt måste suga upp i munnen innan hanen äter upp dem. Sen håller de på så ett tag och när de är klara får honan ha det där i munnen, alltså munruva, i typ tjugo dagar. Det betyder ingen mat under tiden och släpper hon ut sina yngel riskerar de att bli uppätna av andra fiskar. När honan har ruvat klart brukar Ricky "rädda" ynglen och släppa ut dem i ett mindre akvarium där de får växa och ha det bra.
 
Ricky har en så stor passion för fiskar och akvarium att han till och med har en hemsida där han säljer akvarium och tillbehör - Akvariumkungen
 
Här har vi det "lilla"
 
och det stora :)
 
 
//mli

Skitsnyggt

Hemma efter ett besök på biografen tillsammans med Ricky och Pär, Hypnotisören var det som visades. Helt okej tycker jag, lite seg stundtals men ändå spännande.
 
Just nu målar jag mina naglar i en bajsbrun färg, okej tänker ni kanske nu men jag tror att det kan vara något som kommer vara hett i höst, blir säkert skitsnyggt...
 
 
Det är visst lite mörkt här, tror färgen är mer åt lavendelfärghållet. hmm.
 
 
//mli

Röda busken

Jag är sjuk. Wää. Jag är nästan aldrig sjuk men igår på morgonen hade jag ont i halsen och sen blev det bara värre. När jag somnade var jag som ett levande element så Ricky nästan brände sig på mig. Men idag känns det lite bättre, febern är nog borta men halsontet är kvar.
 
Vi har en härligt röd buske på vår trädgård.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//mli

Helgskoj

Helgen har tillbringats tillsammans med fina vänner!
 
På fredagen var vi hemma hos oss, först käkade jag Jill och Johanna pizza och sen hämtade vi upp Stina. Och det visade sig att Stina bor i min mormor och morfars gamla hus. Vad är oddsen på det liksom? Fick gå in och titta och se hur det ser ut där inne nu. De har gjort om en hel del men jag kände ju ändå igen mig såklart, alla minnen jag har därifrån, tillbringade mycket tid där under min uppväxt.
 
Sen kom grabbarna hem från hockeyn och vi spelade spel och grattade Stina och Johanna som har fyllt år.
 
:)
 
 
 
På lördagen jobbade jag till två och sen kom mamma, Hans och Jocke förbi på lite fika.
 
Sen hade vi bestämt träff hos oss innan vi skulle till Bryggan.
 
Haha!
 
Johanna och jag!
 
Stiligt! Jocke, Pajen, Ricky och Danne.
 
Så firade vi Jill som fyllt år.
 
 
Ricky och Erik.
 
 
Syskonen.
 
<3
 
Jill med sin fina pussmun-ring från Thomas Sabo.
 
Min är också från Sabo.
 
 
Fin bild tagen av Erik.
 
 
Erik och Jill.
 
 
Johanna och Daniel.
 
Mat.
 
Sen fick vi matkoma och hamnade i soffan med Buzz.
 
Idag har Ricky och jag kollat på serier, Revolution och Sons of Anarchy. Så fick vi söndagsmiddag hemma hos Lasse och Gittan, Johan var också hemma och han hade gjort en god ratatouille. Sen kom Johanna, Danne, Pajen och Jocke förbi och hjälpte oss att flytta ner ett akvarium i källaren innan de åkte hem, tack för hjälpen hörrni!

Tack alla för en himla trevlig helg!
Tiden går så fort när man har roligt ju.
 
 
//mli

Man får passa på

Det var en sån härlig morgon idag så jag kunde ju bara inte strunta i att ta en skön löprunda. Men nu när jag skulle cykla hem från jobbet var det inte lika skönt ute, svinkallt!
 
Tröja Gina Tricot, skjorta Kappahl, byxor H&M, skor Converse.
 
Snart ska jag hämta upp tjejerna, sen ska vi käka lite och ha det mys!
 
 
//mli

Seriegalen

En sak som jag älskar med hösten är alla bra tv-serier. Ikväll ser jag på Once upon a time och Revenge, hur bra du vill! Herregud vad jag tjöt när Sammy dog. Lille Sammy, åh.
 
Topp JC, Cardigan Gina Tricot, byxor Lindex, skor Downstairs.
 
 
//mli

London

Här kommer Londonbildbomben:
 
Förväntansfulla!
 
Såhär såg hotellrummet ut, stort och rymligt med varsin säng + en dubbelsäng.
 
Vår mysiga utsikt.
 
Hittade en välbekant dryck.
 
Det regnade en kväll.
 
Fredagen började vi med en sojalatte i Hyde park.
 
Vi tre.
 
Hihi.
 
 
Efter galen shopping på Primark tog vi en pizza på det.
 
Oxford street.
 
God middag på Steakhouse, trötta och supernöjda med all shopping.
 
Nästa dag var vi pigga som tusan och med lite rödvin i magen var vi redo för musikal.
 
 
 
 
London bjöd på fint väder.
 
 
 
 
Klassiker.
 
Fina Emelie!
Passiontini.
 
Emelie och Cilla, mina fina raringar!
 
Så var det dags för Musikal!
Phantom of the opera.
 
Tur det fanns kikare..
 
 
Efter musikalen gick vi en sväng.
 
Vi var på Fortnum and mason.
 
Heaven.
 
Så fin och cool butik måste jag säga.
 
 
Provhytterna.
 
 

Flera våningar med massa fint.
 
Glada tjejor!
 
Såhär såg det ut i mitt provrum.
 
Så fina skapelser!
 
Glada miner kan man säga!
 
Supergod pizza sista kvällen.
 
 
Tack fina, underbara ni för en fantastisk resa tillsammans!
<3 Love you!!
 
 
//mli

Effektiv träning

Jag tror min trampis (träningstrampmaskin) är väldigt bra och effektiv för det räcker med 20 minuter sen är man dösvett. Hoppas det ger resultat nu också. Är perfket att stå där och trampa medans jag ser på tv, the voice tittade jag på idag. Blir nog 20 minuter imorgon också!
 
 
Tröja Ciao Bella (sisters point) byxor Lindex, fötter mina egna.
 
 
//mli

Vilken resa

Vi har haft det så underbart bra i London! Cilla och Emelie, vi bara måste åka dit snart igen. (Vet att ni absolut inte har något emot det.) Vi hann inte med så mycket turistande så det får bli nästa gång. Men det vi hann med var shopping, shopping och shopping! Så var vi på musikal, Phantom of the opera, som var fantastiskt bra med häftig scen, duktiga artister och framförallt fin och grym musik. Slänger in några Instabilder, lovar att lägga upp bilder från kameran en annan dag.
 

Första kvällen åt vi god mat, vi åt bara god mat förresten, sjuk gott.
 
Frozen yogurt!
 
<3
 
Victoria´s secret.
 

Frulle på Starbucks.
 
 
Jag är så lycklig! London, I´m in love!
 
 
//mli

RSS 2.0