Helg

Det är så härligt när Ricky också är ledig så vi kan umgås hela familjen tillsammans. Igår tog vi en runda på stan, vi fyndade lite kläder på rea och lunchade på Bakfickan med Camilla och Ludde. Slog oss ner hos Jill och Linda-Marie som också käkade där. På kvällen åt vi middag på Björkbacken med Ludde och Camilla, vi tog alla en rätt där man själv får steka sitt kött och grönsaker på en lavasten. Det var så mycket turister där och väldigt hög ljudnivå så vi bestämde oss för att köpa med efterrätten från Ica och ta med hem. Så såg vi på en film och hade det mys i soffan.
 
Jag och Lia matchade <3
 
Idag har vi fixat ute i trädgården och på altanen. När Lia vaknar sen ska vi se vad vi kan hitta på att äta till middag, så blir det nog en lugn hemmakväll.
 
 
//mli

Newbie

I tisdags tog Lia och jag bilen till Västervik, Gittan var där och jobbade så vi passade på att gå på stan tillsammans. Så lunchade vi med Ricky som även han jobbade i Västervik. Shoppade lite kläder från Newbie till Lia, de har så fina kläder tycker jag! Så hittade jag en klänning till mig. Innan vi åkte hemåt igen hälsade vi på hos Herbert Guld.

Dessa fick följa med hem:
Blå Body, Mönstrad body från Newbie i 100%...
Blå Jumpsuit, Blommig ärmlös overall från Newbie....
Blå Klänning, Klänning med inbyggd body med knäpp...
Offwhite Leggings, Newbie-tights med vikbar mudd i...
Igår hade vi tid på BVC så vi tog en promenad och uträttade lite ärenden innan. Nu väger Lia 5550g och är 59,5cm lång! Efteråt mötte vi upp Madde och hon följde med hem en stund, vi satt ute och hade det mysigt. På kvällen hängde jag med Jill och Linda-Marie till Stadshotellet och käkade. Kändes lite konstigt att vara ifrån Lia men det gick bra, saknade henne hela tiden <3
 
Idag tar vi det lugnt här hemma. Var och hejade på när de sprang Vimmerbyloppet förut, de springer förbi rätt nära där vi bor så vi stod och hejade när Madde sprang förbi.
 
 
//mli

Lyx

Lia har sovit så korta stunder om dagarna på sistone men idag sov hon tre timmar mellan 13-16 typ. Så sov hon lite runt 11-12 där med. Jag passade såklart på att ligga i solen och läsa, kändes så lyxigt! Jocke var hos oss en stund också, vi satt ute mest och sen gjorde vi raggmunk till Ricky kom hem.


Så gött med sol!


//mli

Morsdag

Första morsdag för min del, vilken härlig dag det har varit! Vi började dagen med att fira min mamma. Hon bjöd på bullar, kakor och tårta och jag fick en fin duk i present. Så spelade vi kubb innan vi gick hemåt igen och tog bilen till Hagelins och Ica för att handla blommor och växter.

Så var Pär hos oss ett tag, vi solade och jag planterade blommorna.


Såhär fint blev det!

Sen gick vi hem till Lasse och Gittan för att fira Gittan också. De bjöd på god mat och efterrätt, vi satt ute på altanen tills det var dags att bege sig hemåt.

I fredags var Jocke hos oss på dagen och vi var ute i solen. På kvällen bjöd vi Lasse och Gittan på mat, vi satt ute länge och hade det skönt.

På lördagen var jag, Gittan och Lia på stan på förmiddagen. Jag hittade mig en bikini och fina hårband till Lia. Så var vi på kalas, Rickys kusin Emma fyller 19 år idag. När vi kom hem var mamma och Jocke förbi med mat till oss, lyxigt värre!


Såhär fin har Lia varit idag <3 


//mli

Soligt

Vilka härliga dagar det har varit! Igår tog jag med mig Lia ut till Madde och deras sommarstuga vid Nossen. Vi solade och hade det mysigt, Lia låg i sitt tält och sov sen en stund i vagnen.
 
Idag gick vi upp till mamma och Hans och hängde där hela förmiddagen. Hann med att sola lite där också, vi fikade och gick en promenad. Såklart hann vi med en hel del mys också. Så härligt att bara vara!
 
På eftermiddagen var vi förbi jobbet och hälsade på, de hade Pandoradag där idag.
 
 
//mli

Åtvid

Gick upp tidigt för att åka ända till Åtvidaberg för att träffa Sara, Vickan och Lee. Det var så mysigt att ses, vi tog en promenad och Sara bjöd på baguetter och fika. Vi var inte hemma förrän till kvällen igen så det blev en heldag tillsammans med tjejerna! Ska bli spännande att se vad det är för en liten sötis som gömmer sig i Saras mage. 




När vi kom hem myste vi tillsammans hela familjen innan vi tog en skön promenad i det härliga vädret.


//mli

Med eller utan del 17

Idag var Jocke här och hälsade på. Vi åkte ner på stan och fixade några ärenden på apoteket bland annat och handlade på Ica. På kvällen var Jill och Camilla här, jag bjöd på rabarberpaj och glass. Är så gutt att ha rabarber i trädgården, det är bara att gå och hämta liksom!
 
Igår var vi hemma och hade besök av mamma och Hans. Gittan och Sonja var också förbi en stund. På kvällen åt vi middag hos Lasse och Gittan.
 
I lördags var det ju så himla härligt väder så vi var ute hela dagen. Jag och Gittan var iväg och tittade på Emma, Rickys kusin, som gick balen. Kvällen spenderades med våra vänner hemma hos oss, vi grillade och tittade på film.
 
 
 
 
Amningslinne Lindex, jeans Crocker/JC, cardigan ingen aning.
 
 
//mli

Mamma/bebisträff

Idag har vi varit i Gullringen hemma hos Sandra, Viktor och Otis, och hunden Nelson förstås. Sandra frågade om jag ville hänga på när de skulle ses ett gäng från deras föräldragrupp, och det ville jag så gärna göra! Det var skoj att träffa de andra mammorna och bebisarna, de är några månader äldre än Lia så det var kul att se vad vi har att vänta oss.
 
När vi kom hem hämtade vi upp Ricky och körde honom till frisören. Så gick vi och hälsade på mamma på jobbet innan vi åkte hemåt igen. Lia har varit lite gnällig idag och framförallt nu på kvällen, men nu (förhoppningsvis) kom hon till ro och somnade. Hon har bara sovit korta stunder under hela dagen så hon borde vara trött.
 
 
T-shirt Lager157, jeans Monrow/Hemma hos Emma. Fick jeansen av Ricky (eller Lia då) i för tidig mors dag-present. Har kollat på dem tidigare och jag blev så glad när jag fick dem!
 
 
//mli

Efterkontroll

Dagens "to do" var efterkontroll på MVC. Det gick fint, fick väga mig och ta blodtryck sen pratade vi mest om hur graviditeten och förlossningen hade varit. Alltså ingen gynundersökning som jag trodde, jag har ju inte haft några speciella problem eller ont så då tyckte min barnmorska inte att det behövdes. Har verkligen haft en fantastisk graviditet och förlossning i det stora hela, och bäst av allt: vår underbara dotter <3
 
Här var Lia 5 veckor ungefär, idag är hon 9 veckor.
 
 
//mli

Återträff

Idag hade jag och Lia besök av Vickan och Ella på förmiddagen. Vi tog en promenad i det sköna vädret och sen en fika på det, alltid lika trevligt att ses!
 
Vid två hade vi återträff med föräldragruppen, det var kul att träffa alla plus två familjer till som har tillkommit till gruppen, och såklart kul att träffa alla små bebisar! Sex flickor och en pojke är det i vår grupp.
 
Topp Mom2mom, kjol H&M.
 
 
//mli

2 månader

Idag är Lia två månader och hon rullade från mage till rygg för första gången just idag. Det är så mysigt och roligt att prata och le mot henne för hon ler stort tillbaka. Så har hon börjat "prata" mer och mer nu, ger ifrån sig en massa roliga läten och tjut. Älskade unge!
 
 
 
Fina bilder som Emma Haag tog på Lia då hon var 10 dagar gammal.
 
Efter en natt med mindre sömn än vanligt hade vi tid på BVC vid 10. Nu väger hon 5250g och är 59cm lång. Vanligtvis somnar Lia vid 22-23 så vaknar hon för att äta runt 4, somnar om och vaknar igen för mat runt 8-9. Ibland vaknar hon en stund efter det så vi byter blöja och myser tills hon somnar igen och vaknar runt 11-12. Men det kan ju såklart variera med tiderna! Idag fick jag väcka henne då vi skulle iväg, först blev hon ledsen men det gick över rätt snabbt.
 
Efter BVC var vi förbi jobbet då de hade Thomas Sabo-dag idag. Så lunchade vi med Camilla på Bakis (Bakfickan). När vi sedan kom hem hade Ricky slutat för dagen så vi tog en tvåtimmars nap i sängen alla tre.
 
 
//mli

Måndag

Ny vecka med mycket inplanerat varje dag så det ska bli skoj! Förra veckan var väldigt lugn så nu är vi laddade ordentligt.
 
Igår kom Lasse och Gittan förbi på förmiddagen och mamma var och hälsade på under eftermiddagen. Annars var vi inne och myste hela dagen.
 
Omlottopp från Lager 157, jeans från H&M.
 
Nu kom Jocke hit så vi ska se någon film, är ju inget kul väder att vara ute i.
 
 
//mli

10 maj

Sitter hemma hos Lasse och Gittan som kom hem från New York idag. Dit vill jag också åka! Vi överraskade dem med blommor, champagne och mat när de kom hem, de firade 25 år som gifta i tisdags. Tidigare idag var vi på stan och fikade med Pär. Så kom Camilla och Ludde förbi och joinade oss. 

Igår tog jag, Lia och Jocke en långpromenad till stan och hälsade på mamma. Så åt vi glass innan vi gick hemåt igen. 


Lia var så fin igår i sina jeans och spetsbody. Mammas lilla hjärta <3


//mli

Varainnedag

Har inte varit utanför dörren idag och det känns faktiskt rätt skönt. Har hängt i våra onepieces hela dagen, eller i alla fall jag har det. Lia bajsade ner sin så hon fick byta till andra kläder men ändå.

<3

Igår tog vi en lång promenad och Madde kom förbi en sväng. På kvällen var Jocke, mamma och Hans hos oss. 

//mli

Bajsincident

Tog på Lia en superfin body som hon har fått av Camilla. Tänkte att jag skulle ta lite fina bilder på henne. Hon hann ha den i max tio minuter, sen kom en stor laddning bajs medan hon satt hos Ricky i sängen. Det sprutade ut på ena sidan av blöjan så det kom i sängen och genom påslakanet på täcket. Haha! Som tur var kom det inte så mycket på bodyn så jag kunde ta några bilder innan vi badade henne. 

Finaste lilla hjärtat <3 

Tog de här bilderna med mobilen, med kameran tog jag en hel drös med fina bilder!

Vi tog det rätt lugnt här hemma på förmiddagen annars. Sen åt vi middag hemma hos mamma och på kvällen har vi grillat med Camilla och Ludde.


//mli

Bebiskompisar

Imorse fick jag och Lia besök av Matilda och Robyn. Till en början sov våra små så vi satt och pratade en stund i köket. Sedan vaknade de nästan samtidigt och då var det dags för blöjbyte och mat. Så kom Ricky och Ricken hem efter en stund. Det var mysigt att ses! Och kul att se hur stor Robyn har blivit nu, sötnosen!

Sen packade vi in hela familjen i bilen för att åka och hälsa på våra vänner i Österstad. Vickan, Samuel och lilla Lee som nu är 4 veckor, men egentligen skulle hon ha fötts om två veckor. Hon är så söt!! Pytteliten är hon och speciellt när man jämförde med Lia som har en massa bebishull nu! Jämför man Lia och Robyn är det Lia som är liten, skoj det där ;) Det var så kul att ses igen <3

Lia och Lee ligger och myser tillsammans <3 


//mli

7 veckor

För sju veckor sedan föddes Lia, känns som hon alltid har funnits med oss samtidigt som tiden har gått superfort. Konstigt det där!

Idag har vi haft besök av Emil, Frida, Pixie och Zoey. Vi fikade och hade det trevligt! 

Tog mig en lässtund medan Lia sov och på eftermiddagen var vi bjudna på middag hos Lasse och Gittan.

Mys med farmor och farfar <3 


//mli

RSS 2.0