Valborg

Här firar vi Valborg hemma i soffan Ricky och jag, Lia somnade redan vid halv sju. Vi ska se en film sen och bara chilla. Ricky slutade tidigt idag och Gittan också, så vi käkade pannkakor till lunch hos oss. Sen tog Gittan Lia och jag en promenad till Hagelins och köpte blommor. 

Igår var Lia jag och Camilla hemma hos Johanna och Colin. Vi fick god mat och var hos deras grannar och hälsade på alla djur som de hade. Där fanns bland annat kaniner, höns, getter, alpackor och strutsar! Så en fin påfågel som hette Romeo.


I tisdags tog vi sällskap med Julia och Ture till öppna förskolan. På eftermiddagen städade jag och lagade mat medans Lia sov. Sen var det skivstång på kvällen.

Hoppas ni får en trevlig Valborg!


//mli

Vitsippehav

Fick bli en omgång bilder nu ikväll innan läggdags då det var så härligt väder ute. Kunde inte låta bli, tss.
 
Vårt fina körsbärsträd som blommar alldeles för kort.
 
Busunge!
 
 
Jag har så roligt tillsammans med dig!
 
<3
 
 
 
På förmiddagen var vi på öppna förskolan och efteråt tog vi sällskap hem med Julia och Ture. Så var vi och handlade på ica och lagade mat hemma med Jocke i vanlig ordning.
 
 
//mli

Sista helgen i april

Så var det söndag igen. Vi har varit och simmat på morgonen och när vi kom hem somnade Lia gott efter lite mellis. När hon vaknade åkte vi hem till Ricken, Matilda och Robyn en stund. På eftermiddagen serverades det söndagsmiddag hemma hos Lasse och Gittan. 

Igår var Lia och jag på stan med mormor och farmor. Vi fikade på Bakfickan och Lia fick fina kläder och ett par skor.

Lia med mormor <3

Lia med farmor <3
Det var spännande på Lindex tyckte Lia där de hade klätt ut sig på barnens dag.

På eftermiddagen var vi på Emils namngivning. Johanna och Martin hade fixat så fint och det var verkligen lyckat! 

I fredags var Ricky och jag på bio, Avengers, den var bra. På dagen var Lia och jag på stan, hälsade på både hos farmor och mormor och gjorde lite ärenden.

I torsdags var vi på öppna förskolan och på hemvägen tog vi sällskap med Julia och Ture. Ricky var iväg med jobbet på kvällen så Lia och jag gick bort till Gittan och Lasse en sväng. 

Nu får se vad kommande vecka har att erbjuda!


//mli

Magnolia

Mormor och morbror fick följa med till Kalles idag. Vi var med på sångstunden och sen fikade och lekte vi en stund innan vi åkte hem. Lia sov inte så länge efter lunchen idag, hon vaknade säkert av att de håller på och ska lägga asfalt ute på gatan efter att vi har fått fiber. Hon brukar alltid vara pigg och glad när hon vaknar men idag var hon ledsen och gnällig, som att hon inte hade sovit klart. Mamma kom ner och gjorde oss sällskap på eftermiddagen. Vi var ute i trädgården och tog en promenad.
 
 
Lia och jag framför vår fina magnolia <3
 
Efter gröten vid halv sju typ somnade Lia som en stock. Hon vaknade till igen efter sju och fick lite välling, sen somnade hon gott igen.
 
 
//mli

Härliga väder

Vi var och simmade i söndags och efter det kom Johan, Lasse och Gittan förbi på fika. När Lia sov rensade jag lite i trädgården och Ricky fixade i garaget. Gittan tog med Lia, när hon vaknade, på en promenad och vi fick middag hemma hos dem sen.
 
Igår satt jag ute i solen när Lia sov, jag brände mig lite. Solen tar ju så bra såhär på våren, man får vara försiktig, jag har köpt solkräm till Lia för häromveckan fick hon lite färg på kinderna när vi hade varit ute. Jocke kom till oss som han brukar göra på måndagar och vi var och handlade. Vi var även och tog lite bilder i vitsippe-havet nere vid Astrid Lindgrens Värld.
 
 
 
 
<3
 
Idag var Ricken och Robyn hos oss på förmiddagen. Jag solade lite idag också, hade säkert kunnat ligga där i bikini, det är så skönt med lite värme och sol! På eftermiddagen var vi i lekparken med Ricken, Robyn, Julia och Ture. När vi kom hem hann jag ge Lia lite mat innan jag skulle iväg och träna skivstång.
 
 
//mli

Senaste dagarna

Från att inte ha något alls på schemat idag till en fullspäckad dag! På förmiddagen hade vi Jacob, Hanna, Silas, Matilda, Ricken och Robyn hos oss på fika. När de hade åkt hemåt somnade Lia och sov en timme, då vilade Ricky och jag en stund. När hon vaknade tog vi en promenad till mamma. Där blev det mer fika och bus. Nu på kvällen var Gittan och Lasse hos oss en stund. Nu sitter jag i soffan med ett glas vin och väntar på Madde, Jill och Jojjo.

Igår var Lia och jag på stan med mamma och Hans. Vi fikade på Bakfickan och kollade i affärerna.


Jag satte på Lia Rickys hängselbyxor som han hade när han var liten. Såå fina! 

När vi kom hem sov Lia mellan 14 och 17! Jag fick väcka henne så det inte blev för nära inpå nattningen. När Lia hade somnat var det fredagsmys i soffan för mig och Ricky.

I torsdags hade vi Camilla hos oss, vi tog en promenad och på vägen hem träffade vi Sara, Moa och Saras mamma. Så var det dags för Lias första tandläkarbesök. Det gick fint, hon blev lite ledsen och rädd när de skulle kolla med en spegel i munnen på henne men tandsköterskan fick känna med fingret istället bara. På eftermiddagen var vi hemma hos Lasse och Gittan och åt middag.


//mli

Aktiviteter

Igår var Lia och jag på öppna förskolan, efter att vi hade varit där åkte vi hem till Camilla en stund. På kvällen var det dags för skivstång igen.
 
Idag var vi på Kalles på förmiddagen, när vi kom hem fick Lia lunch och sen somnade hon gott och sov ett par timmar. När hon vaknade kom mamma och Hans förbi och lekte en stund. Ikväll har vi varit hemma hos Lasse och Gittan. Det har varit full rulle med andra ord så Lia somnade snabbt efter vällingen förut.
 
Var ju länge sedan jag la upp en outfit-bild så här kommer en:
 
 
Topp Veromoda, byxor och skor H&M.
 
 
//mli

13 månader

Där gick en månad till och Lia blev idag 13 månader. Det märks att hon förstår mer och mer nu. När vi sjunger imse vimse spindel viftar hon med sina små händer. Frågar man vart lampan är så tittar eller pekar hon på lampan. När jag säger: kom Lia, så kommer hon. Hon leker tittut med sin sänghimmel. 
Vår lilla älskling! <3 


Tröja från Zara, jeans Ellos.

Idag var vi på lekdejt i Åtvidaberg med Sara, Moa, Vickan och Lee. Sara bjöd på god lunch och tjejerna lekte mest hela tiden. Lia sov gott i bilen både dit och hem. När vi kom hem hämtade vi Jocke och åkte och handlade.

Igår var vi hemma hela dagen. Lia somnade inte om efter vällingen vid 5 så det blev en tidig morgon för vår del. 
Lasse, Gittan, Carita och Casper kom förbi på eftermiddagen. På kvällen var Jill förbi med en god kaka till oss.


//mli

Jubilaren

I torsdags var Lia och jag på stan med Madde, vi åt glass i solen och hade det mys. Lia och jag tog en promenad till stan och när vi gick hemåt igen följde Jocke med oss hem.
 
Igår besökte vi två förskolor, det har verkligen varit kul att få hälsa på och se hur varje ställe ser ut. Lia verkar stortrivas vart vi än är! Hon tycker det är så spännande med nya miljöer och andra barn. Förhoppningsvis kommer det gå fint att skola in henne sen i augusti när det är dags, vart det nu blir. Efter lunch sov hon nästan i tre timmar så jag hann med att sitta ute i solen och läsa, rensa ogräs, klippa rosbuskar och duscha. Fick mycket gjort med andra ord! På kvällen firade vi Hans, som fyllde 70 år idag!, på Stadshotellet.
 
https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11098288_834077836657999_766156278_n.jpg
Lånad bild från Monica.
Jocke, Madde, jag, Lia, Ricky, Thomas, Hans och mamma.
Det var mysigt att ses <3
 
Idag var Matilda, Ricken och Robyn här på förmiddagen. Vi var ute en stund och sen gick vi in och fikade. När Lia somnade gjorde Ricky och jag fint i trädgården. Ricky tog upp en massa löv, målade i garaget och tvättade av utemöblerna. Jag gjorde iordning i växthuset, rensade ogräs och sopade rent på altanen. Så skönt att få en massa gjort!
 
På eftermiddagen fortsatte vi att fira Hans hemma hos mamma.
 
 
//mli

Ensam vaken

Just nu ligger båda mina älsklingar och sover sött. Lia somnade snabbt efter vällingen vid halv åtta ungefär, hon sov så tidigt idag på förmiddagen så hon var nog trött. Vi var och hälsade på hos en förskola till idag, Snövit, som jag gick på när jag var liten. Efter det var vi hemma hos Vickan, Nova och Ella. De bjöd på god lunch och fika, så var vi ute i det fina vädret. När Ricky kom hem efter jobbet tog vi en skön promenad och när vi kom hem åt vi hamburgare och klyftpotatis.
 
<3
 
Igår var Lia och jag på öppna förskolan, där var det full rulle så när vi kom hem somnade hon efter lunchen och sov i nästan två timmar. Jag vilade en stund och gick sen ut och satte mig i solen och läste. På kvällen var jag och tränade skivstång, känns lite lagom skönt i kroppen idag.
 
 
//mli

Påskhelgen

Det går som alltid väldigt fort när man har långledigt och roligt tillsammans. I fredags på förmiddagen var jag Emma och Madde på träningshuset och tränade.
 
Sen tog jag, Emelie och Johan en cykeltur till Cilla och Jocke. När vi kom hem igen var det dags att göra iordning sig för middag hemma hos Lasse och Gittan. Senare åkte vi hem till Camilla och Ludde. En del av oss gick ut och partade och en del åkte hem. Vi var några av dem som åkte hem, Lasse och Gittan var barnvakt åt Lia så vi passade på att få en god nattsömn. Jag sov lite sådär halvbra vilket var typiskt, men men.
 
På lördagen var det påskmiddag hos Lasse och Gittan med Ekelöf-släkten. De bjöd på supergod mat och det är alltid lika trevligt att ses!
 
Lasse och Gittan med all den goda maten!
 
<3
 
Igår åt vi återigen hos Lasse och Gittan, så var Rickys mormor Silva där också. (Ja, vi är lite bortskämda)
Innan på förmiddagen var Malle och Simon hos oss på lite fika, det var kul att ses och väldigt länge sedan sist vi sågs. På eftermiddagen var vi hemma hos mamma och Jocke och åt räkmacka.
 
Lia och mormor läser.
 
Idag har vi varit hemma hos Vickan, Samuel och Lee för att fira Lee som fyllt 1 år.
 
Våra fina tjejer <3
 
Tack familj och vänner för en mysig påskhelg <3
 
 
//mli

Skärtorsdag

Idag fick det bli sovmorgon till 10.30 (!) efter ännu en jobbig natt. Det kan ju vara så många orsaker till varför hon inte sover bra, växtvärk, träningsvärk, tänder, någon fas (finns ju hur många faser som helst). Nu ikväll somnade hon i vår säng innan åtta, jag har fått gå upp till henne en gång och ge henne nappen. Hoppas hoppas det blir en bra natt!
 
Har hunnit med att tvätta och städa klart här hemma idag. Så har vi handlat mat och lunchat med farmor Gittan.
 
Mössa från Apoteket, jacka och byxor Lindex, skor Dinsko.
 
Så härligt att vara ute med farmor!
 
Sen kom farfar Lasse och Ricky hem också så vi fikade tillsammans innan vi gick hemåt.
 
Igår kom Emma och hälsade på, vi lunchade tillsammans och tog igen allt vi missat sedan sist vi sågs. På kvällen kom mormor och bonusmorfar förbi med ett påskägg till Lia. Hon fick en gullig höna som vi hängde upp i hennes fönster. Den som är på den översta bilden till höger här nedan.
 
Det här är väl vad vi har i påskpyntväg här hemma :)
 
Glad Påsk på er! <3
 
 
//mli

RSS 2.0