Nytt år

Snart är det en månad sedan jag skrev ett inlägg här, fy skäms på mig! Så vad har hänt sedan sist jag skrev?
 
Vi firade juldagen hemma hos Maud och Kjell med Rickys släkt som vi brukar göra. I mellandagarna har vi umgåtts med familj och vänner. Jag jobbade några dagar också, Ricky och Lia var lediga.
 
Nyår firade vi hemma hos oss ett gäng. Vi åt god mat och hade det trevligt!
 
<3 Vi matchade i blått :)
 
 
 
När jag hade jobbat lördagen efter nyår var vi lediga hela familjen i en vecka. Ricky fick hoppa in och jobba några dagar men ändå. Det var så skönt att bara vara lediga!
 
Ricky och jag firade 7 år tillsammans den 4 januari <3 vi var hemma och myste framför serien Vikings. Inget storslaget direkt men det behöver man ju inte göra varje gång.
 
Vi har varit ute och åkt pulka, varit på Kalles och lekt. Så har vi varit i simhallen och badat vilket Lia tyckte var himlans skoj!
 
 
Sötnos!
 
Vi var hos Danne, Johanna, Leo och Julia i Jönköping. Vi var ute och åkte pulka en sväng men mest höll vi oss inne i värmen och myste.
 
Emma och hennes kille Fransisco var och hälsade på oss en dag. Vickan, Samuel och Lee var hos oss på besök också.
 
Sista dagen innan vi började jobba igen hade vi babyshower för Camilla.
 
<3 Hon blev så överraskad!
 
 
Den här veckan som varit har rullat på med jobb och dagis. I tisdags var Lia, Ricky, jag och Lasse på Brygghuset och käkade semla.
 
 
Som jag misstänkte blev Lia förkyld när hon kom tillbaka till dagis efter ledigheten. Hon får ju typ som förkylningsastma med hosta och svårt att andas. Natten till i torsdags var det så jobbigt för henne att vi fick åka in till akuten i Västervik. Där fick hon andas in medicin och de tog prover på henne. På fredagen var vi på barnavdelningen för att få hjälp med hur vi ska ge henne medicin genom en inhalator, vilket hon verkligen inte gillar. Det är mycket bättre nu och vi får hoppas att hon så småningom kommer ta medicinen utan svårigheter. Vår lilla älskling <3 önskar så att jag kunde ta bort allt jobbigt.
 
Igår var Ricky och jag på Lillians Lotus och käkade, sen var vi på bio och såg The hateful eight. Man kan ju säga att det var för att fira vår 7-årsdsag :) hihi.
 
Imorgon är det dags för ultraljud igen, vi ska se om moderkakan ligger i vägen, det såg ut som så sist. I så fall kan det bli snitt, men vi får se vad de säger. Vi är i v.33 nu! Det går så fort verkligen.
 
 
//mli

RSS 2.0