Mot Bulgarien

Vi packar och försöker få med oss allt som behövs för en vecka i Bulgarien! Det känns så härligt att få komma iväg med min fina familj <3
Vi åker upp till Emelie och Johan i Stockholm imorgon och stannar där tills vi flyger från Arlanda på tisdag. Ska bli så kul att få umgås tillsammans!
 
 
Här ska vi bo, på hotell Kristal.
 
Idag på eftermiddagen åt vi mat hemma hos mamma för att fira att hon gått i pension. Annars har vi mest kollat igenom vad vi ska packa, det gäller verkligen att tänka till så vi får med oss allt.
 
Igår var vi på stan och köpte solkräm och annat bra att ha med på resan. Så var vi på Kalles en stund och lekte. På kvällen hängde jag med Matilda till Downstairs där det var klubbkväll. Blev inget köp för min del men det var mysigt att träffas bara.
 
 
//mli

Midsommar 2015

Som alltid har vi det så kul på midsommar, vädret kan man ju klaga på men annars har vi haft det toppen!
 
Skål! Har man ett partytält kan det regna hur mycket det vill.
 
Skruttan i sin lilla midsommarkrans.
 
I vår stuga var det varmt och skönt.
 
Bus med pappa <3
 
Emelie och Lia.
 
 
Hihi!
 
Lia, Johan och Emelie <3
 
Finaste Lia!
 
Vi <3
 
Femkamp!
 
 
Mitt och Rickys lag vann bör tilläggas ;)
 
Vackra Emelie!
 
Chill i tältet.
 
På väg till vattenpölarna med farmor <3
 
Tack allihop för den här gången!
 
//mli

Glad midsommar!




Vi firar midsommar tillsammans med Rickys härliga släkt på Gunnarsö. En hel del regn men mysigt ändå! <3 


//mli

Mån tis ons

I måndags tog Lia och jag en promenad ner till ALV. När hon sov mitt på dagen var mamma och Hans barnvakt medan jag var på hälsocentralen och kollade sköldkörteln. Lagom när jag kom hem igen vaknade Lia. Johan följde sen med oss till Cilla, Jocke och lilla Siri. På kvällen sen kom Ricky hem från Jönköping.

På tisdagen var jag och tog blodprov på morgonen, nu får jag vänta på svaret bara. På förmiddagen tog vi en runda på stan och lunchade med Gittan. Lia somnade gott i bilen på vägen hem så vi lyfte bara över henne till sängen. När hon sov städade jag vår bil, nu är det bara utsidan som ska bli fin också. På kvällen tog vi med en nygräddad rabarberpaj och gick till Lasse, Gittan och Johan. 

Idag var Lia, Vickan, Lee och jag på Kalles sista morgonsamling inför sommaruppehållet. Sen åkte vi hem till oss och Annelie, Isa och lilla Svante gjorde oss sällskap. Nu ikväll har mamma och Hans varit hos oss och Ricky är på sommarfest med jobbet.

Älskar dig ❤️️


//mli

Varma dagar

I torsdags var Lia och jag på ALV med Johanna och Colin. Det var lek och bus mest hela tiden. Jag tycker att det är så roligt att se hur de är mot varandra! Colin var så gullig och kramade Lia <3 


I fredags var det riktigt varmt ute och när Lia sov passade jag på att ligga ute och sola. Emma är hemma några dagar nu så hon kom förbi och vi tog en runda på stan. När vi kom hem var Oskar och hälsade på hos oss. 

Det var varmt igår också och Lia sov mellan 10 och 14! Vi la henne i resesängen i källaren där det är lite svalare och där sov hon skönt. Jag låg ute och solade, solen tog rätt bra märkte jag sen på kvällen..
Ricky tog med Lia till Lasse och Gittan, Johan är hemma hos dom nu i några dagar. Jag åkte ut till Madde, Thomas och Monica i stugan en stund, Jocke kom också ut dit. Sen åkte jag också till Lasse och Gittan.



Idag har Madde Emma och jag varit i Västervik hela dagen. Vi satte oss på en bänk vid vattnet och käkade. Sen var vi på espresso house och fikade. Så blev det lite shopping på lager157 innan vi åkte hemåt igen. Ikväll har vi varit hos Lasse, Gittan och Johan. Ricky åkte iväg till Jönköping med Pär och Björn så inatt är Lia och jag själva. 


//mli

Trädgårdsjobb

Jag har äntligen fått ordning i trädgården där det har varit typ djungelvarning. Både i söndags och i måndags var jag ute medan Lia sov. Ricky och Ricken tog med Lia och Robyn till ALV i måndags och då passade jag också på att rensa. Det blir ju bara jobbigare att få bort det ju mer och större ogräset blir! Nu är det gjort i alla fall och jag ska köpa lite blommor till alla krukor som vi har.
 
Tildeh, min kusin, sov hos oss från söndagen till måndagen. Vi drack vin och tittade på Pretty woman som gick på tv. Det var mysigt att ha henne här och det är alldeles för sällan som vi ses!
 
Tog förresten den här bilden på Lia idag.
Underbara, vackra lilla du <3
 
 
//mli

Kolmården

Hemma igen efter en tur till Kolmården med övernattning på Vildmarkshotellet. Vi har haft det så himla bra! Lia har varit glad nästan hela tiden och det var mysigt att komma iväg hela familjen.
 
Vi åkte upp igår så vi var där lagom till parken öppnade. Så gick vi där inne hela dagen och tittade på djuren.
 
Hos sälarna.
Apor :)
 
Elefanterna var spännande!
 
Lia och jag tog en tur i bilen.
Björnarna.
 
 
 
Tigrarna.
Att gunga är alltid skoj!
 
Vi checkade in på hotellet vid fyra och så gick vi till hotellets spa-avdelning som var jättefin. Lia tyckte vissa pooler var lite kalla, vi också, så vi hängde mest i bubbelpoolen. Det var inte så många som bade just då så vi satt där ensamma och bubblade. Sen gick vi till rummet och gjorde oss iordning för kvällen och middag på restaurangen som fanns på hotellet. När vi hade käkat gick vi till ett av lekrummen som fanns på hotellet, där var vi till en början ensamma men sen kom fler och fler familjer dit. Så var vi och dansade lite på discot innan vi somnade gott allihop i vårat rum. Lia vaknade till lite då och då, hon är van att sova i sitt rum så jag tror hon stördes av oss. Sen kan det ju va lite ovant att sova i resesängen också.
 
Lias rum på hotellet😍
Lekrummet.
Pappas rum på hotellet😊
Fanns ett tv-spelsrum också som Ricky gillade :)
 
Idag efter frukosten följde vi med på en rundtur i parken med en guide innan de öppnade. Sen åkte vi i linbanan innan vi checkade ut från hotellet. Vi tog bilen till Linköping för lite shopping och sen åkte vi hemåt.
 
 
<3
Giraffer.
Lejon.
 
Ni som funderar på att åka till Kolmården, gör det!
 
 
//mli

Den är här!

Så kom sommaren äntligen! Allt och alla blir så mycket positivare när det är fint väder ute. Idag har vi varit hos Lasse och Gittan. Gittan och jag tog med Lia ner till Källängen där de hade familjeaktiviteter under dagen, bland annat en hoppborg som hon tyckte var jätteskoj att hoppa i. Madde gjorde oss sällskap och innan vi åkte hemåt träffade vi mamma, Hans och Jocke.
 
Igår njöt jag i solen när Lia sov på dagen och när hon vaknade åkte vi ut en snabbis till stugan vid Nossen. Madde, Johanna och Emil var där och hade det skönt i solen. Lia kände på det kalla vattnet men brydde sig inte om att det var kallt utan plaskade på som bara den med sina fötter.
På förmiddagen var vi i Hultsfred och fixade pass till både Ricky och Lia, tanken är att vi ska försöka hitta en resa efter midsommar, längtar!!
På kvällen var det dags för Vimmerbyloppet och de sprang förbi utanför oss. Mamma och Hans hade fått i uppdrag att agara vätskekontroll vid ett bord på vägen utanför oss. Så fick vi sällskap av Fia, Fredde, Emma, Joel och lilla Fiffi. Vi hejjade på och peppade alla duktiga löpare som sprang förbi.
 
I torsdags var det Rickys födelsedag men han hade oturen att bli sjuk just natten till sin födelsedag stackarn. Lia och jag var på ALV med Fanny och Ebba på förmiddagen. Senare kom mamma och Jocke förbi och sen Lasse och Gittan också. Vi skulle ju fira Ricky på kvällen men det får vi göra en annan dag.
 
I onsdags var vi på Kalles med Sara och Moa. Sen åkte vi och hälsade på Lars, Cissi och deras lilla Tilda som bara är några veckor gammal. Lia kändes plötsligt väldigt stor när man jämförde dem med varandra.
 
 
Såhär fin var Lia på mors dag <3
 
 
//mli

Var är sommaren?

När kommer värmen och solen undrar jag? Bäst den kommer snart annars blir jag ledsen. 

Lia och jag var på Kalles på förmiddagen tillsammans med Vickan, Lee, Sara och Moa.

Moa, Lee och Lia ❤️️ 

Jag har haft en sådan huvudvärk nu i några dagar så när vi kom hem vilade jag en stund. Får hoppas det är bättre imorgon. 

Igår var vi på öppna förskolan hela familjen. Det var sista gången innan sommaruppehållet så de bjöd på god tårta. Vickan, Lee, Ricken och Robyn kom också dit för lek och fika. 
Sen fick det bli en runda på stan och på eftermiddagen kom Jocke till oss.

Det är så härligt att Ricky är hemma nu! Känns som helg varje dag typ.


//mli

RSS 2.0