Solsken

Dagen har spenderats med Vickan, Lee, Annelie och Isa. Vi har käkat lunch och fika hos oss och så fick det bli en skön promenad. Solen har ju varit framme lite idag så det var skönt att vara ute. Det var himlans trevligt att ses! <3

Lasse och Gittan kom förbi på kvällen och tog med Lia på en promenad till Ica.
 
Igår var Lia och jag på öppna förskolan, sen var vi på mitt jobb och hälsade på. Vår bil behövde tvättas så vi körde den i biltvätten på OK innan vi åkte hem. På kvällen var jag på skivstången och när jag kom hem hade Lia ramlat ner från vår säng och slagit i huvudet. Stackars lilla hjärtat! Vi var oroliga att hon hade fått hjärnskakning men hon har mått bra efteråt som tur är. Så orolig man blir när de slår sig!
 
I den fina tröjan från Lindex.
 
 
//mli

En får passe på

När lusten att städa faller in så får en passe på. Jag har städat hela huset idag och det känns ju alltid lika skönt efteråt när det är gjort. Mamma och Hans var förbi en sväng förut och busade med Lia.
 
Igår var Ricken, Matilda och Robyn hos oss på lunch. När Lia vaknade efter sin eftermiddagslur gick vi bort till Lasse och Gittan för att äta söndagsmiddag. Vi var hos dom i lördags också, på kvällen var vi hemma och tog det lugnt.
 
 
Min vackra dotter <3
 
 
//mli

Utvilad

Jag bestämde att vi skulle ta en lugn och skön, och lång, morgon. Lia vaknade och fick välling efter 6, hon brukar somna om direkt efter men jag fick ta med henne in till oss. Efter en stund somnade hon och vaknade 7.40. Då gick vi upp och åt frukost. Sen blev hon trött igen innan 10 så vi la oss i sängen och somnade båda två. Vi vaknade vid 12! Det var verkligen skönt att bara ligga där och mysa tillsammans. Väl utvilade fixade jag iordning både Lia och mig och så åt vi lunch innan vi mötte upp mormor på Lindex. Lia fick lite kläder både idag och några ska hon få när hon fyller år. Det börjar närma sig, hennes 1 årsdag, herregud.
Sen när pappa kom hem vilade vi allihop en stund i vår säng, sen beställde vi hem pizza.
 
Hon är så lugn och fridfull när hon sover, sen när hon vaknar är det full rulle! Älskade barn <3
Bodyn är från Lindex och leggingsen från Cubus.
 
Det fungerar väldigt bra med nattning och när hon ska sova på dagarna också nu. Hoppas det håller i sig! Hon får välling runt 19.30 och får varva ner, sen går vi in i hennes rum och ibland får vi vagga henne, men inte särskilt länge, sen lägger vi henne i sängen. Ibland får man ta upp henne igen men det tar oftast inte så lång tid innan hon somnar. Hon brukar sova innan 20.00. På dagarna sover hon oftast två gånger, runt 11-12 och runt 15-16. Sen kan det ju bli lite olika ibland såklart.
 
Igår åkte Jill, Lia och jag till Vickan och Lee. Sara och Moa var också där när vi kom. Vickan bjöd på god pastasallad och supergoda semlor. Det är alltid lika kul och mysigt att ses! Tack för den här gången :)
 
Farmor och farfar har varit i Thailand i över två veckor, de kom hem igår och var hos oss på kvällen. Vi käkade tillsammans och det känns skönt att ha dem hemma igen!
 
 
//mli

Mycket på schemat

Dagens första aktivitet var morgonsamling på Kalles. När vi kom hem var Lia trött och somnade snabbt i sin säng. Jag hann med att se några avsnitt av Revenge och hänga tvätt under tiden hon sov. Sen åt vi lunch innan vi åkte hem till Vickan, Nova och Ella för en lekdejt. 


Fina tjejerna <3

Man blir trött av allt bus, Lia sov en stund när vi kom hem också, så då gjorde jag middag. Skönt när man kan göra saker ostört faktiskt.
Nu ikväll har jag, Jill och Matilda varit på bio. Fifty shades of Gray såg vi, jag tycker den var okej. Vill ju se nästa film om man säger så.


//mli

Äntligen

Kom äntligen iväg på ett skivstångspass med Matilda, är fortfarande lite snorig men jag körde på ändå och det gick bra. Känns himla skönt såhär efteråt, fick en sån energi så jag har fixat med tvätt och gjort fint i köket. Är lika bra att passa på när lusten finns där. Lia och jag var på stan tidigare idag, vi fick med oss Jill till Camillas jobb för att äta goda hemmagjorda semlor.
 
Igår var vi på öppna förskolan men Lia var rätt trött så vi stannade inte så länge. Sen hämtade vi Jocke som vi brukar göra på måndagar.
 
I söndags var vi och hälsade på hos Cilla och Jocke i deras nya fina hus, ska bli spännande att se när de renoverat klart. Sen var Ricky på hockey, Lia och jag var och handlade på Ica. På kvällen kom Madde, vi såg på film och hade det mysigt.
 
Det är skoj att titta ut genom fönstret.
 
Jag har inte kladdat på fönstret, jag lovar..
 
Hej Lia!
 
 
//mli
 

Alla <3 dag

Ricky har varit iväg hela dagen så vi myste till det när Lia hade somnat. Det blev räkmackor med handskalade räkor och vin. Så fick det bli jordgubbar doppade i nutella också.
 
På dagen tog Lia, mamma, Hans och jag en promenad ner till stan. Där mötte vi upp Jocke för att ta en fika tillsammans. Det var så mycket folk inne på Bakfickan men det fanns bord lediga ute så vi satte oss ute i solen.
 
Sen gick vi hem till Pippi Långstrumps gränd och åt lunch.
 
Lia blev ju 11 månader igår. Om en månad blir hon 1 år, oj vad det går snabbt! Eftersom det var fredagen den trettonde ramlade hon och slog sig vid ena ögat, stackars mammas lilla älskling.
 
Min familj <3
Vad jag är lyckligt lottad att jag har er!
Visst är de lika :)
 
Hoppas ni har haft en härlig alla hjärtans dag <3
 
 
//mli

Städtorsdag

Hela huset är städat och det känns såå skönt. Jag passade på att städa när Lia sov på förmiddagen efter öppna förskolan. Hon sov inte så länge, 40 minuter kanske, så jag fortsatte medan hon fick röjja runt på golvet en stund. Sen ville hon sova igen runt halv fyra, då sov hon till fem så jag hann klart allt.
 
Igår var mamma och Hans hos oss. Vi tog en promenad till lekparken och gungade.
 
<3
 
Med morfar och mormor <3
 
 
//mli

Sol

Så härligt det är ute nu med sol och allt. En vill ju bara ge sig ut i det fina vädret på en gång. Igår tog vi en promenad med Madde och sen lunchade vi tillsammans på hennes balkong. Hur skönt och mysigt som helst!


Sen hämtade Lia och jag Jocke och så handlade vi och lagade mat tillsammans. 
Idag blev det en långpromenad med Camilla. Det är alltid lika kul att ses! Vi var iväg från 11 till typ halv 2, med stopp i leksaksaffären och Erikshjälpen på vägen hem.

Fortsätter det att vara såhär fint får det bli en promenad imorgon också tror jag bestämt.


//mli

Snorigt

Lia har blivit förkyld, hon hostar lite men är mest snorig. I fredags var Ricky iväg med grabbarna på Kharma. Lia var lite snorig på dagen och det blev värre på kvällen. Jag försökte söva henne flera gånger men det är ju inte så lätt att somna när man är täppt i näsan. Hon somnade runt tolv i vår säng och vaknade flera gånger på natten. Det blev inte mycket sömn för någon av oss. 

Men det var ju bara att gå upp när Lia ville vakna vid 7-8 tiden. Ricky fick sovmorgon och Lia och jag sov en stund på soffan på förmiddagen. Danne, Johanna, Leo och Peter var förbi på en fika. Sen vilade vi hela familjen en stund och när Lia vaknade kom mamma och Hans förbi. 

På kvällen var jag, Camilla, Jill och Matilda på Brygghuset och käkade. Först var vi hos Jill och hon bjöd på drinkar. Det var så kul att ses och jag skrattade så jag fick ont i skrattmusklerna!



Idag har vi varit hemma och bara slöat. Jag har också blivit lite förkyld. Hoppas vi blir friska snart!


//mli

Hon går!

Lia har ju tagit några steg då och då men idag känns det som att det lossnade för henne. Nu går hon mest hela tiden känns det som! Så duktig vår lilla älskling är <3


Vi var på öppna förskolan idag och efter det var vi på stan med Camilla. Vi lunchade på Bakfickan innan vi åkte hemåt. Ikväll har vi haft Johanna, Martin och Emil hos oss på middag. 

Igår var vi hos doktorn på återbesök för att se om Lia har astma eller något liknande men allt såg bra ut vilket var himlans skönt! Lia somnade i min famn innan doktorn kom in i rummet vi fick, lite trött tjej. Ricken och Robyn var och lekte med oss en stund på eftermiddagen och på kvällen var Lars, Cissi, Emilia och Pär hos oss på fika.

I tisdags var vi på BVC för en sista föräldraträff och på kvällen blev det ingen skivstång men jag tränade lite här hemma istället. Bättre än inget ju!


//mli

Snöbus

Nu är jag kallt blond igen och det känns skönt, det är det som jag trivs bäst i tror jag. Var hos Sarah på Ahead som jag brukar och det är alltid trevligt att komma dit för att bli fin i håret. När jag var klar hämtade jag Jocke så åkte vi och handlade mat. Lia och jag var ute en stund på förmiddagen, tog en tur med pulkan och satte oss i snön.
 
Älskade du.
Hon har fått en hel del tänder, fyra uppe och tre nere.
 
Igår var vi och simmade och efter det tog Lia en lång sovstund mellan 11.30 och 13.30. Jag passade på att sova lite jag också, så skönt. Sen var vi hemma hos Lasse och Gittan på söndagsmiddag.
 
 
//mli

30årsfest

Ikväll har vi varit på Royal och firat Rickys kusin Jimi som blivit 30 år.
 
Såhär såg jag ut. Topp och leggings från Lindex, skor Dinsko. Örhängen Snö of Sweden, Guldsmeden.
 
Lia sov hos farmor och farfar från igår till idag. Ricky och jag var och åt på Lillians Lotus och så var vi på bio, Kingsmen, the secret service. Den var bra, speciell men bra. Idag sov vi tills vi vaknade, tog det lugnt med gofrukost. Scones och smoothie fick det bli. Så har vi skottat bort den stora snövallen som låg utanför huset.
 
 
//mli

RSS 2.0