Dagarna som varit

Så har några dagar till rusat förbi.
 
I lördags var jag, Gittan och Mirka och handlade växter ute på Vidersborg. Sen gjorde jag fint i växthuset och planterade vindruvor, hallon och tomater. På kvällen blev det grill med våra vänner.
 
Stina, Lia och Emilia.
 
Pär, Björn och Ricky chillar vid grillen.
 
Emilia, Camilla, Stina och Lia hänger i köket.
 
Pär är redo för käk!
 
Tog den här bilden precis innan Lia ville äta, blev kall mat för mig. Slår aldrig fel det där ;)
 
På söndagen var vi hemma och tog det lugnt, fixade lite i trädgården och solade. Familjen Milton var och hälsade på oss och vi satt ute på altanen och fikade. Mamma och Hans var förbi en stund på kvällen och lånade med Lia på en promenad.
 
Cool brud!
 
Mysigt!
 
<3
 
I måndags träffades vi mammor och bebisar från föräldragruppen. Vi tog en promenad i det härliga vädret och avslutade med glass nere vid Sibylla. På kvällen var Madde hos oss och häsade på.
 
Igår firade vi Becca hemma hos Camilla på förmiddagen. Ally, Johanna och Colin var också där så Lia och Colin fick ha sin "andra dejt". Hihi! Efter det hämtade vi upp Ricky och åkte till Bvc. Nu väger Lia 5 kg och är 56,5cm lång!
 
 
Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Gittan var förbi och gosade med Lia förut och ikväll får vi se vad vi hittar på.

 
//mli

Härliga dag

Vilken fin dag det har varit idag! När Lia sov gick jag ut och läste en bok i solen en stund. Sen rensade jag lite ogräs och åt en glass innan jag la mig och solade. Har hunnit med att tvätta lite också. Sen när hon vaknade låg vi och myste i sängen innan Ricky kom hem. 
Vi hade henne ute i skuggan i sin babysitter medans vi låg i solen och det gillade hon. 



Ikväll är vi hemma hos Lasse och Gittan. Patrik, Mirka, Oskar och Tor är där över helgen så vi passar på att umgås tillsammans. 

Igår var Jill hos oss på kvällen, det var så länge sedan vi sågs så det var kul att ses! 

I onsdags tog jag, Camilla och Lia en promenad på morgonen. Sen satt jag och Camilla i solen en stund innan hon skulle iväg och jobba, det var också kul att ses :)
Jag har så fina vänner! <3 


//mli

Ljusare kvällar

Känns så härligt att det är ljusare längre på kvällarna nu och vädret kan man ju inte klaga på!
 
I lördags tog jag, Emelie och Lia en promenad ner till stan för en shoppingrunda. Senare åt vi påskmiddag med Ekelöfsläkten hemma hos Lasse och Gittan.
 
Den goda maten!
 
Lisa och Lia.
 
Lars och Lia.
 
Vi.
 
Cilla och Lia.
 
Ricky, Johan och Lia.
 
Emilia och Lia.
 
Cilla, Lasse, Emelie och Lia.
 
Mina hjärtan!
 
Söndagen spenderade vi hemma och medan Lia sov så sött i sin säng i flera timmar passade jag och Ricky på att fixa i trädgården. På eftermiddagen fick vi hjälpa Lasse och Gittan att äta av de goda resterna från påskmiddagen.
 
Igår hade vi besök av mamma, Hans, Jocke, Monica och Thomas. Sen på kvällen var Ludde och Camilla här och hälsade på.
 
Hans, Thomas, Monica och Lia.
 
Mamma och Lia.
 
Camilla och Lia.
 
Idag har Jocke varit här och hjälpt mig både med att rensa ogräs och laga mat. När Ricky skulle iväg och fiska med Ricken tog jag med Lia upp till mamma, Hans och Jocke en sväng.
 
 
//mli

Rusar förbi

Dagarna bara rusar förbi här, hinner ju inte med att blogga som innan. 

I måndags hade vi besök av Sandra och Otis. Vi fikade och tog en skön promenad. Det var himlans trevligt att ses! På eftermiddagen var Jocke hos oss också. 

Lia och Otis.

På tisdagen hade vi tid på BVC och det var dags för en läkarundersökning. Allt såg bra ut och Lia tog friheten att bajsa ner en av läkarna.. Vi tog en solig promenad med vagnen till BVC och stan för att fixa några ärenden. 

Onsdagen var en tråkig och sorglig dag då vi tog farväl av Petter som alldeles för tidigt har tagits ifrån oss. Madde jag Ricky och Lia tog bilen upp till Linköping och Lilla Aska där begravningen var. Livet är fan inte rättvist och man ska verkligen ta vara på varje dag man får. Det går inte en dag förbi utan att han och hans familj finns i mina tankar <3 

Igår var jag hos frissan så Lia fick vara hos farmor Gittan under tiden. Det gick bra men jag saknade henne hela tiden!
På kvällen åt vi middag med Lasse, Gittan, Johan och Emelie. 

Idag har Lia och jag haft tjejmys med Emelie på förmiddagen. Sen har vi ätit god middag hos Lasse och Gittan allihop.


//mli

1 månad

Njuter för fullt av att vara mamma till vår underbara dotter <3 vilken lycka det är att få barn! Idag är hon precis 1 månad vår lilla Lia.
 
Bild från fotograferingen som Emma Haag har tagit på Lia när hon var 10 dagar gammal.
 
I fredags hade vi besök av Stina och Björn på kvällen. Igår var det full rulle här då Danne, Johanna, Leo, Jacob, Hanna, Silas, Pär och Emilia var här på fika. På eftermiddagen var jag och Madde på teater. Vi såg Kön, den som jag skulle varit med i, och de var så bra! På kvällen åt vi toast skagen här hemma tillsammans med Madde och Ted.
 
Idag har Lia, jag och Camilla gått Korpens tipspromenad på förmiddagen. När vi kom hem igen kom Majsan, Hans och Gittan på fika. Senare ska vi till Gittan och Lasse på söndagsmiddag.
 
 
//mli

Tis-ons

Igår hade vi mammor och barn i föräldragruppen bestämt träff. Det slutade med en blöt och regnig men väldigt trevlig promenad. När vi började gå var det uppehåll så vi gjorde en chansning, nästa gång kanske det blir en fika. 
Så hade vi tid på BVC också, vår Lia växer så det knakar, nu väger hon över 4kg.
På kvällen hade vi Icka, Simon och Alfons på besök vilket också var himlans trevligt.

Idag var jag och Lia hemma hos Vickan och Ella. Först sov båda våra små, eller Lia sov mest hela tiden förutom när hon ville äta. Sen var det full rulle på Ella iaf. Är alltid lika kul att ses!


//mli

Ny vecka

Vi testade att sluta ge henne minifom för att se om hon verkligen behöver det. Natten till idag har hon varit ledsen och haft ont i magen så vi får fortsätta med dropparna ett tag till. Därför fick det bli sovmorgon idag för vi har inte sovit mycket om man säger så. Usch, tycker det är så jobbigt att se henne ha ont och vara ledsen, då gör det ont i mammahjärtat.
 
Jocke var hos oss en stund idag, han pratade med Lia en bra stund då hon var pigg och glad. Sen såg vi på film innan han åkte hem. Så har vi varit på stan en snabbis och sen handlat på Ica hela familjen, Lia sov hela tiden i sin bilstol.
 
De fina conversen har Gittan gjort, så har vi ett par i svart också.
 
 
<3 älskade Lia.
 

//mli

Tjejhäng

Från fredag till lördag var Ricky iväg på byggmässa och båtkryssning med jobbet. Lasse var också iväg på det så Gittan, Lia och jag hade tjejmys. På fredagen tog vi en promenad till Ica och sen fikade vi hemma hos Gittan. Sen lunchade vi hemma hos oss och på kvällen gjorde vi pasta carbonara och tittade på Lets dance. Så sov Gittan över och efter en natt med lite sömn var det så skönt på morgonen när hon tog hand om Lia så jag kunde sova några timmar. På lördagen tog vi en promenad till stan tillsammans med mamma också. Vi gick runt i affärerna och sen lunchade vi tillsammans innan vi gick hemåt igen. Det var så mysigt och skönt att umgås bara vi tjejer!
 
 
Igår på kvällen kom Madde och Ted förbi en stund innan Ricky kom hem. Idag har vi haft besök av Annelie och senare kom Malle och Simon också. Det är så roligt med besök tycker vi!
Nu ikväll har vi varit på kalas hemma hos Majsan där vi fick god mat och tårta.
 
 
//mli

3 veckor

Dagarna rullar på och idag är Lia 3 veckor. På förmiddagen hade vi besök av Johanna och Colin. Det var så mysigt att ses! Vi fikade och tog en promenad tillsammans. 



På kvällen kom mamma, Jocke och Hans en stund också.


//mli

Tisdag och onsdag

Igår tog Lia och jag en längre promenad. Först gick vi till kyrkogården för att hälsa på hennes morfar, gammelmorfar, gammelmormor och gammelfarfar. Sen var vi på Ica och handlade det som fick plats under vagnen. 


När Ricky kom hem passade jag på att baka vaniljbullar och knäckebröd.

Idag provade jag att duscha för första gången utan att Ricky var hemma. Vi har en sån där babywatch, som är nästan som en walkietalkie. Det gick helt okej, men Lia blev lite ledsen så jag fick skippa hårinpackningen och skynda mig lite extra. Camilla var och hälsade på oss idag. Vi satt ute en stund och fikade, sen frös vi så dant så vi gick in igen. Innan Ricky kom hem från jobbet lagade jag mat medans Lia satt lugnt och snällt i sin babysitter.

<3 


//mli

RSS 2.0