Vintern är här

Fick en sån härlig känsla igår när det snöade och vi satte upp julstjärnor och tomtar här hemma. Idag har jag bakat lussekatter och knäck medans julsångerna strömmade ur högtalarna. 

Igår var jag ledig och jag hade bokat in tid för att fixa naglarna och gå till tandläkaren. Fick beröm för mina fina tänder så det kändes bra.

På kvällen hade vi besök av Maria, Jocke, Isabell, Stella, Himla och Enzo. Vi bjöd på middag och det var så trevligt att ses igen!

Idag skulle vi ha åkt till Ikea men Ricky mådde dåligt hela natten och fick knappt sova så vi får åka nästa helg. Har varit en skön dag hemma ändå!




//mli

Tar helg

Så skönt det var att simma med Camilla ikväll. Vi var duktiga och simmade 40 längder idag också! Kommer somna gott sen känns det som.

Köpte lite nytt på Cubus igår. Bland annat denna sköna tröja.

Imorgon är jag ledig! Ska få fina naglar, fixa lite ärenden och gå till tandläkaren. Sen ska vi förbereda för kvällen här hemma, städa lite och laga mat. För vi får besök av hela familjen Milton! Ska bli så kul!


//mli

Full rulle

Jodå idag kändes huvudet bättre, var bara lite tung i huvudet när jag vaknade.
 
Shit vad vi har haft full rulle på jobbet idag! Som jag skrev i förra inlägget hade vi ju Thomas Sabo-dag med 20% på allt från Sabo. Gissa om halva Vimmerby var och handlade just idag.. svar ja. Mina fötter värker sjukt mycket och jag är typ fortfarande uppe i varv, har vikt tvätt och fixat här hemma fast jag borde ligga helt utslagen i soffan. Kommer väl somna på tre snabba sen när jag lägger mig i vår sköna säng.
 
Klänning Gina Tricot, kofta Vila.
 
Stort grattis till våra fina vänner Johanna och Daniel som blev föräldrar till en liten underbar son ikväll! <3
Nu längtar vi ännu mer efter vår lilla älskling!
 
 
//mli

Dumma

Tunika Downstairs, kofta Vila, gravidleggings H&M.
 
Aaaj, huvudvärken är tillbaka, vet inte om det är synen, vätskebrist, eller kanske hormoner. Bara den är över till imorgon då vi har Sabo-dag i butiken.
 
Ska lägga mig tidigt och hoppas på att det känns bättre imorgon.
 
 
//mli

V.25


Bild tagen idag, vecka 25 har kommit och allt känns bra och härligt! Jag känner mig så glad och lycklig. Vi ska ju bli en liten familj <3

Dagarna rullar på, eller rättare sagt veckorna (!) snart är det jul liksom. Idag gick jag upp tidigt och körde lite styrka. Sen jobb 10-18, handla mat och hämta brorsan. Så lagade vi stuvade makaroner med falukorv och sallad. Körde hem brorsan, tittade lite på tv. 

Sen hinner man inte med så mycket mer. Sova, sen är det en ny dag.


//mli


24 november

Vår dag startade med en skön sovmorgon följt av scones och te till frukost. Sedan åkte jag ner till stan för att fika med mina fina vänner Camilla och Jill.
 
 
 
Vi åt söndagsmiddag hos Lasse och Gittan på eftermiddagen. Sedan åkte Lasse och Ricky på hockeyn och vi hade ljusparty hemma hos Gittan.
 
Idag är det en måndad kvar till julafton!
 
 
//mli

60%

Tänk att 6 månader har gått redan, bara 3 kvar nu!


Idag efter jobbet har jag fixat lite här hemma medans Ricky och Pär har spelat dator hela dagen och kvällen. Så passade jag på att hälsa på mamma, Jocke och Hans. 

Det är snart time to sleep tror jag faktiskt. Får se hur länge grabbarna håller på och nördar.


//mli

Number 07

Så härlig fredagskväll vi har här hemma jag och min Älsko! Vi har gjort sparrissoppa och bara hängt i soffan framför tv:n. Har varit full rulle på jobbet idag och då är det så skönt att komma hem och ta det lugnt.
 
Imorgon jobbar jag också, men på söndag är jag ledig!
 
 
Tröja Cubus, kjol Downstairs.
 
 
//mli

Pandoradag

Idag hade vi Pandoradag hela dagen i butiken. Det var mycket folk och vi hade fullt upp nästan hela tiden. 

Kände mig rätt trött när det var dags för simning efter jobbet med Madde Ted och Jojjo. Men det var himlans skönt efteråt, när jag hade simmat de där 40 längderna.

Imorgon tar jag sovmorgon, god natt!

Jag idag.


//mli

En lampa

Är alltid lika roligt på onsdagskvällarna då det är teater. Skrattar så jag gråter varje gång! 

Tog beslutet att ge upp min roll då jag känner att dels vet jag inte hur mycket jag kommer orka framöver samt hur länge jag kan vara med. Sen kommer jag jobba mycket nu, speciellt i december och då kommer det säkert bli en hel del extrarep. Känns lite tråkigt faktiskt men kommer fortfarande vara med och "leka" så länge jag orkar. 

Tur att vi är flera i gruppen så jag inte behöver känna att jag lämnar dem i sticket. Alla är så himla duktiga!

Kolla vår nya fräna lampa som vi köpte i Ullared.



//mli

Randigt

Har lagt undan sommarkläderna och gjort snyggt i min kära walk in closet ikväll. Har tänkt göra det ett bra tag så det var skönt att få det gjort. 

Hann med yogan efter jobbet annars har jag hållt på och styrt i garderoben hela kvällen.

Såhär såg jag ut idag. Topp och gravidjeans från H&M.

Idag känner jag mig piggare så får hoppas att jag fortsätter vara det!


//mli

Prickigt

Klänning Lindex, kofta Vila, gravidstrumpbyxor Lindex.
Bilden är från några veckor sedan.
 
Ricky, Ricken och Jocke tittar på tråkig hockey och då passar jag på att blogga här. Så har jag vattnat blommorna och vikt tvätt, duktig jag är va?
 
Imorse kändes det som att jag skulle svimma så jag fick lägga mig ner med fötterna högt upp, sen kändes det bättre. På dagen sen så var jag jätteseg och trött, hoppas det känns bättre imorgon. Kan ju vara så att det är nu tröttheten kommer för mig, har varit rätt pigg hittils.
 
 
//mli

Storstädning

Efter frukosten satte vi igång med att städa och fixa här hemma. Vi satte upp nya gardiner, flyttade in gästsängen i det nya gästrummet, bytte prydnadsaker och så. Känns så skönt när det är städat och kul med lite nytt.
 
När vi var klara åt vi middag hos Lasse och Gittan, sen åkte Ricky på hockeyn och jag fick besök av Jillan. Vi fikade pratade och drog änglakort.
 
Ricky och Ricken kom sen hem från hockeyn och strax efter det kom mamma och Hans hit på lite fika.
 
Det var min (och bebisen i magen) söndag :)
 
Linne H&M, kofta Vero moda, gravidjeans H&M, halsband Astrid & Agnes - Guldsmeden.
Bilderna är från när jag var i v.21, nu är jag i v.24.
 
 
//mli

Storshopping

Vi är helt slut efter en heldag på Gekås Ullared. Men vad mycket vi har hittat! Mest till bebisen såklart men även lite lampor och inredning till huset.

Vi var inte ensamma om man säger så, herregud vad folk det var där idag.

Blir en lördagskväll i sängen framför tv:n nu.

//mli

Bakdag

Bestämde mig för att baka på min lediga dag. Det fick bli havrerutor och morotskaka, nom nom!


Gjorde några ärenden på stan och så har jag tvättat lite. Annars har vi tittat på Flash forward, en serie vi börjat följa. Rätt bra faktiskt. 

På kvällen kom Pär, Emilia, Björn, Stina, Martin och Jannica hit. Vi har käkat hamburgare och tittat på idol/fotbollen.


Nu får vi nog gå och lägga oss snart för imorgon ska vi åka till Ullared vid 5 (!)


//mli

Simhallen

Är helt slut efter simningen med Camilla. Vi var i Hultsfred förut och simmade 40 längder, 1km tror jag. Så cyklade jag till jobbet och hem igen när vi kom hem från Hultsfred. Kommer somna gott sen!

Bild från igår. Klänning Downstairs, tröja Vila, gravidstrumpbyxor H&M, skor Skopunkten.

Imorgon är jag ledig så jag tänkte baka här hemma. Ska bli skönt att va lite långledig!


//mli

35 år

Min fina bror fyller 35 år idag och vi slog till på stort såklart och gav honom en cykel! Han blev mycket glad och överraskad så det var extra roligt. 



Det är nio år mellan oss så man kan säga att jag är en liten sladdis, hehe. 

Vi fick smörgåstårta och mammas goda cheesecake så nu är vi proppmätta. Men så gott det var!


//mli

v. 23

Nu är vi inne i vecka 23 och jag mår fint, har dock ont i ryggen till och från. Det känns som att det hjälper att göra ryggövningar som jag gör ungefär tre gånger i veckan samt yogan som jag går på varje tisdag. Hoppas det inte blir värre bara!
 
Igår kände både jag och Ricky mer rörelser från bebisen än buffar, som att den flyttade sig och man kunde följa med handen och känna den röra sig. Mysigt! (och lite läskigt, hihi)
 
Stickad tröja Bikbok, gravidleggings H&M, örhängen Snö of Sweden - Guldsmeden.
Bild från förra veckan.
 
 
//mli

Hemma igen

Efter en heldag på de svenska vägarna är jag hemma i vårt kära hus med min fina sambo igen. 

Igår åkte vi redan vid 7 till Sthlm och när vi var framme åt vi mat innan teatern började. Det var Amadeus som vi såg, den handlade om Mozart och höll på i ca 4 timmar (!) det var bra och duktiga skådisar men rätt segt tycker jag. Efter teatern var det rundvandring på Dramaten och sen åt vi på restaurang innan vi åkte skilda vägar för att sova sött.

Tack allihop för en kul helg!


//mli


Animals

Lägger upp lite bilder från när jag och Ricky var på Tropicariumet i Kolmården på semestern i somras.
 
 
 
//mli
 

Nu är det helg

Oj vad skönt det är med helg! Ikväll ska vi hem till Lasse och Gittan på middag, Johan och Emelie är hemma i helgen så det ska bli kul att träffa dem också.
 
Gravidtopp och gravidbyxor H&M.
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm tillsammans med teatergänget. Vi ska se på någon teater som vi inte vet vilken än, sen ska vi på rundvandring på Dramaten och avsluta med att gå ut och äta. Så åker vi hem på söndagen sen. Det ska bli så kul!
 
 
//mli

Glöggpremiär

Myser hemma hos Madde och Ted ikväll. De har bjudit på äppelpaj och glögg, premiär för min del med glögg för säsongen. 


Kolla vilken kula jag har nu. Just på denna bilden ser ju magen extra rund ut. Det är så mysigt att vara gravid!


//mli

Varma jackan på

Nu kommer kylan, jag fick skrapa rutorna nu när jag slutade jobba. Och hur smart är jag och tar regnjackan idag då? Kallt kanske? Ja, det kan man säga. Imorgon är det jag som tar varma jackan tror jag bestämt.
 
Skarf gammal, tröja garderobsfynd, klänning Only, gravidleggings H&M.
 
 
//mli

Höstbilder

Har glömt lägga upp några fina höstbilder ju.
 
 
Tycker det är så vackert med alla fina färger men nu finns det inte många löv kvar på träden.
 
 
//mli

Inomhus

Har hållt mig inomhus idag, vi tog en sen frukost, sen satte Ricky och Lasse igång med att sätta det sista av häcken. Jag tittade på "Så mycket bättre" och sen kom Gittan förbi så vi tog lite fika allihop innan jag satte igång med att damma, tvätta och byta lakan.
 
På eftermiddagen hämtade vi min bror Jocke och sen åkte vi hem till mamma på söndagsmiddag.
 
Klänning och cardigan Gina Tricot, gravidstrumpbyxor Lindex.
 
 
//mli

En promenad

Tog mig en promenad idag på förmiddagen, testade att springa en bit först. Det gick helt okej men jag fick svårt att andas då jag har astma så jag powerwalkade istället. På vägen mötte jag Camilla så vi tog sällskap en bit, sen hälsade jag på mamma och Jocke en liten stund. Så fortsatte jag min promenad till kyrkogården och hälsade på min pappa, morfar, mormor och farfar. Där träffade jag Carita och Micke som jag stannade och pratade med innan jag fortsatte hem till Björn där Ricky var och hjälpte till med projektorn.
 
Klänning Downstairs, gravidstrumpbyxor Lindex, gravidsmycket fick jag av Lasse och Gittan.
 
När jag kom hem tog jag en varm och skön dusch. Nu ska vi snart hem till Lasse och Gittan på middag, det ska bli trevligt!
 
 
//mli

Välkomnar vecka 22

Imorgon går vi in i vecka 22 och jag mår finfint! Bebisen känner jag av till och från hela dagarna och det är så himla härligt.
 
Var ju på synundersökning idag och min syn hade försämrats lite grand bara, men jag fick med mig ett par slags glasögon hem som jag skulle träna synmusklerna med. Förhoppningsvis kan det göra så att huvudvärken försvinner. Nu har jag inte lika ont heller så det är ju skönt.
 
Så var jag och fixade mina naglar så de är nya och fräscha. När Ricky kom hem tog vi en runda på stan, vi åkte ner till leksaksaffären och provade om vagnen vi ska ha gick in i bilen, och det gjorde den!
 
Madde och Ted var förbi en stund förut, grattis igen till förlovningen fina ni <3
 
Bilden är från förra veckan.
Klänning från JC, gravidleggings H&M, smycken Guldsmeden.
 
Nu ska vi åka till Camilla och Ludde, ha en trevlig kväll allihop!
 
 
//mli

RSS 2.0