God Jul

Hoppas ni har haft en mysig julafton!
Det har vi haft <3 
Vi åt frukost hemma hos mamma och sen åt vi julmat med min släkt i Fjälster. Eftermiddagen och kvällen har spenderats med Rickys släkt hemma hos Lasse och Gittan. 


Tiger och Lia <3


God Jul från oss <3


//mli

Julmys

Ligger i soffan med nymålade naglar och myser av lillbus som lever rövare i magen som vanligt <3 
Börjar känna av i kroppen att det varit jobb varje dag i en vecka nu, jobbar tre dagar till innan det blir några dagar julledigt. Ska bli härligt att få umgås med nära och kära!
Ikväll har vi klätt granen tillsammans hela familjen.
<3

//mli

13 december

Lucia och idag blev Lia 21 månader, inte långt kvar till hon blir 2 år!
Vi var med på "Santa run" som annordnades på torget idag, en insamling för Rock mot cancer. Det var både för vuxna och barn, man skulle vara utklädd till tomte eller något i luciatåget som barn och tomte med stor mage som vuxen. Anmälde Lia så hon fick vara tomte, jag sprang med också. Lasse och Ricky stod och hejjade på oss, efteråt tog vi en fika på Bakfickan.
Jag har varit ledig fre-sön och det har varit såå skönt! Kommer jobba från imorgon och fram till julafton så det var välbehövligt med några dagar ledigt. Lia fick öroninflammation i veckan så Ricky var hemma med henne ons-tors. Nu får vi hoppas hon slipper sjukdomar ett tag, hon är i och för sig snorig nu men vi får hoppas det inte blir värre!
 
<3 <3 <3
 
Igår hade vi familjen Jonsson hos oss. Vi bakade pepparkakor och åt mat, blev en hel del bus också såklart! Det är så kul att se Robyn och Lia leka tillsammans.
 
I måndags var Johanna, Martin och Emil hos oss på middag. Blev en hel del bus då också :)
 
Förra helgen var vi på julbord med Rickys jobb, vi var på Gränsö och Lifvens var där och spelade. Lasses jobb, Byggclason var också där så det var kul! Camilla och Ludde var där med då även Ludde jobbar på Byggclasson. Sen fick vi sova på hotell vilket kändes himlans lyxigt! Mamma och Hans var hemma hos oss och tog hand om Lia.
 
 
//mli

Första december

Så var vi inne i december månad, känns som dagarna kommer flyga förbi som vanligt. Förra veckan när Ricky var iväg till Sthlm på kurs blev Lia förkyld igen och hon får så svårt att andas då hon blir förkyld. Troligtvis har hon förkylningsastma, och natten till torsdag hade hon det jättejobbigt med andningen så jag fick ringa 112 tillslut så de kom med ambulans. De kom in till oss och Lia fick andas in genom en mask, vi behövde inte åka in till akuten. På dagen sen fick vi en tid i vvik på barnavdelningen och där sa läkaren att vi skulle använda astmamedicinen, vi fick för nästan ett år sedan, vid behov. Sedan vi var i vvik har hon blivit bättre och det känns så skönt. 

Vi var hemma och adventpyntade i helgen. Vi hade andra planer egentligen, men vi ställde in det för Lias skull <3
Jag jobbade i söndags då det var julskyltning.

Såhär ser det ut hemma hos oss :)

Lias adventskalender <3


//mli

RSS 2.0