100128

Min födelsedag var jättebra!!
Ja fick en digitalkamera på morgonen av Ricky o hans familj. Ricky o Lasse kom upp o sjöng med en enkel tulipan!! såå söta! :D Gittan var magsjuk stackarn :(
Så på kvällen firade vi hos mamma! Fick pengar, pajform, blommor, strumpor, trosor, choklad o så ;)



Mamma <3 fyllde ju år 22 januari så vi firade henne oxå :) hon fick ett roughe och en parfym med tillhörande hudlotion av mig o ricky.

Den 20 januari hade jag o min klass en föreläsning om Värdskap för lite blandad publik på teatern på Gymnasiet i Vimmerby :) det va nervöst men himla roligt!



Förra helgen blev det en tripp till Norrköping för o fira Emelie o Johan som tog examen! Grattis till er!!
Åkte upp fredagen o firade med deras familjer. På lördagen blev det en sväng på stan o käka på Olearys för att på kvällen gå o festa med deras vänner :) Mycket skoj! Så åkte vi hem på söndagen, tog en avstickare till Linköping för o hälsa på Vickan lite :) så fiint ni har fått det! <3



I veckan har ja mest pluggat men idag har ja hunnit med att klippa o slinga mig :D


blev lite fynd på stan me ;P två par träningstoppar på Intersport o en bh på Lindex.



I helgen blir det party at my place (mammas hus)!! :D en försenad födelsedagsfest! kommer bli grymt!

//mli

100118

Jobbat heela helgen. Puh! Hann med massa plugg under tiden vilket va himlans skönt.
Så fick jag nån konstig "sjukdom" i lördags på jobbet.. mådde asilla, var likblek och kände mig svimmfärdig.
Mamma kom ner med proviva och choklad som jag åt lite av i hopp om att det var socker eller något jag behövde.
Så mådde jag mer illa och var tvungen o spy :S vet inte va som hände! ja åkte hem efter jobbet o sov ett par timmar sen var ja fit for fight efter en dusch. Åkte till Malle för att sedan gå vidare till Ally. Vi va 9 tjejor som drack gott o snackade skit hehe :P ja Malle Jill Camilla Jesse Ally Frida, Sofie och Ninna. Mycket skoj! Sen gick malle o ja till Harrys o träffade madde o maria :)

Idag har det blivit plugg i Hultsfred me Icka o Therese :) Vi va hos Therese o hon bjöd på jättegod soppa :)
Var på danspasset igår o idag blev det bas pulsjympa. Duktiga vi är Camilla o ja ;)

I torsdags va Vickan o ja på relaxen o bubblade o badade bastu :P göttgött! sen hjälpte ja henne att bada Gucci o Smirre :P fy stackars katterna..ja skrämde säkert upp dom ännu mer så rädd som ja va :P haha nee men det gick bättre än va ja trodde att det skulle göra iaf :)
Hoppas ni har det bra i Linköping nu Vickan Samuel Gucci o Smirre <3

Vad är det för en dag imorn..är det en vanlig dag..nej det är ingen vanlig dag för det är..? ;)

//mli

100112



Allt från HM.

100111

Idag började skolan.
Alla gjorde varsin presentation om sin LIA-plats o vi hade det mycket trevligt :) Det va kul o träffa alla igen!
Camilla o ja gjorde vår comeback på Friskis idag. Skönt!

I helgen har jag varit ledig! Mycket skönt. I fredags blev det lugnt hemma hos Ricky med Lets dance på tvn. På lördagen följde jag med Jill o Malle till Hagadal i Hultsfred o simmade. Det va skönt o det kändes sen på söndagen att simtagen hade gett träning i mina armar. hehe. På kvällen blev det bio me Ricky - Sherlock Holmes. På söndagen åkte jag, Ricky, Ricken o Pär till Simhallen i Linköping. Sara kom o joinade vilket var himlans kul tycker jag :) Efter badet blev det Donken o en tripp på Ikano. Jag fyndade en tunika o ett par trosor :) 68 spänn.



När vi kom hem blev det en promenix med Camilla o vi tog en avstickare till Jill där hon o Malle satt på röva..haha :P sen fick vi med oss Jill på en liten promenix till o sen va ja mör i kroppen vill ja lova. Kollade på Click som gick på tv o tjöt en skvätt. Någon mer som gjort det till den filmen? Jag är iofs inte sen på o fälla en tår vid ett "special moment" som typ kan vara när jag ser en annan människa gråta. :S Men jag antar att jag inte är ensam om det :P hihi

//mli

100107

Hemma efter en fika me Vickan på epok o lite spring i stadens affärer :)
Fyndade allt detta på JC-rean två t-shirtar med djup skurning i ryggen från Rut m.fl. en sweatshirt i leopardmönster och en t-shirt/klänning från crocker.



Idag har jag pluggat lite o gjort lite ärenden som behövde fixas. I tisdags firade vi Vickan på hennes födelsedag! Vi åt mat på Sweet Chili o senare fortsatte vi hemma hos Vickan o Samuel. Fick massa gott att äta o dricka, o så spelades det musikquiz...mitt lag hrmmhrm förlorade, ja fattar inte varför men men. Hehe! Jag Vickan Sara o Ella drog sen vidare till Pumpen. Det var en helgrym kväll som jag sent kommer glömma! Måste komma på något bra att hitta på när jag själv fyller år ju :) någon som har ett bra förslag?



<3

//mli

100106

Jag är såå dålig på att uppdatera ju! Fy på mig.

Har ju varit i Norpan o träffat Jenny o Mye! Vi hade det mysigt med fest, julbord, julbak, julklappsutdelning m.m.
Här är en bild på julklapparna jag fick av Jenny o Mye:



Love U!



Var på Olearys o firade Fia me ju! kul kul :)



Julen var underbar! Jag firade med min familj och mina släktingar hos morfar. Det blev mys, bugg, julklappsspel o massa bus som vanligt. Senare åkte jag vidare till Rickys släkt. Fick lite gröt, lekte med Joel o busade med Rickys kusiners katt Maja :)
Julklappar: Resväska, kjol, tröja, linne, halsband, topp, snöhalsband, biljett till Sonisphere, väggalmanacka, film, presentkort 500, presentkort 300, armband, bäddset, trosor, örhängen, namnhalsband, ljus, ljusfat, ljushållare, väggalmanacka med bilder från Tunisienresan, bodybutter. Tror det va allt. Huur bra julklappar som helst! :D

Bugg



Madde o ja :)



Älsklingen o ja



Juldagen var som vanligt galen :P Var hos Rickys släkt en stund o spelade kort me alla tjejer :) killarna satt i köket o spelade poker :) senare blev det party hos Vickan o Samuel! sååå kul! Helt sick som vanligt ;)




Vi brudar rockar mest ju ;)



<3

Så kom Nyår med massa festligheter. Först blev det nyårssupé på Sweet Chili med Ricky, Danne o Pär. Jättegod mat och mycket trevligt sällskap :) Sen bar det iväg till Johan o Emelies kompisar Tommy o Fia. Madde o Maria kom o joinade vilket var himlans roligt tycker jag :) Vi röjjde hela natten o det va hur kul som helst.





Hoppas 2010 blir grymt för er alla! <3

//mli

RSS 2.0