Tigerhuvud

Äntligen helg för min del! Imorgon ska jag göra en synundersökning och få mina naglar fixade på förmiddagen. På kvällen ska vi till Camilla och Ludde. 

Ni har ju sett tapeten till barnrummet, jag kunde inte motstå tigerhuvudet som kommer passa så bra på väggen där inne tror jag. Blir nog djurtema i barnrummet ser det ut som.
Frän ju!

Annars har vi haft Vickan, Mogge, Nova och Ella hos oss ikväll. Vi fikade, busade och hade det trevligt. Tack fina ni för ikväll :)


//mli


Lång dag

Den här dagen har gått långsamt, det känns som det i alla fall. Jag har varit själv hela dagen på jobbet och det är så tråkigt. Jag hade ju yogan att se fram emot på kvällen och när jag kom hem från yogan gjorde jag och Ricky fläsfilé med coleslaw.
 
Gravidtopp och leggings H&M, smycken Guldsmeden.
 
 
//mli

Hej lilla hjärtat

Idag har vi hälsat på vår lilla bebis igen, h*n vinkade lite till oss och vi fick se ögonen som tydligen var en bonus att få se. Så fin och perfekt är du. 

Åå! Nu längtar vi ännu mer efter dig. 


<3 
 
Såhär såg jag ut idag:
I nya stickade tröjan från Cubus och nya skorna.


Med jackan och halsduk på :)


//mli

Helgen

Igår efter jobbet var vi på söta lilla Ellas dop i kyrkan och efter det fikade vi allihop i församlingshemmet. 

Sen åkte vi upp till Linköping för att gå på Jannes och Alicias 50/20-årsfest där vi fick mat och fika. Så hade de hyrt in en kille som stod för underhållningen för kvällen, han sjön och spelade låtar samt höll i en musiktävling där mitt lag kom tvåa. Vi ungdomar fortsatte festen i stan innan vi var trötta och gick till hotellet.

Idag har vi gått på stan innan vi åkte hem. Jag köpte ett par skor på dinsko.

Tog en bild på den fräna fotöljen som stod i hotellrummet. 
Cool ju!

Sen vi kom hem har jag och Ricky bara slappat i sängen. Jag har huvudvärk, som vanligt.. ska kolla upp synen i veckan. 

Imorgon ska vi på ultraljud igen! Ska bli så mysigt att se vår Lill-lövis <3


//mli


Babyshower

Här kommer bilder från förra helgen.
 
Jill och jag fixar blöjtårtor :)
 
 
Pimpat i rosa och blått.
 
 
Vi gissade och mätte magar.
 
 
Den grenen vann huvudpersonerna för kvällen ;)
 
Så var det dags att gissa barnmaten.
 
 
Gissa bajset!
 
 
Finingar!
 
Vi drog änglakort.
 
Jills hembakade cupcakes, supergoda!
 
Triss i gravida magar.
 
<3
 
Tack för en mysig och trevlig kväll brudar!
 
 
//mli

Veckoslut

Så var den veckan förbi, är nu halvägs in i graviditeten. I helgen går vi in i vecka 21 till och med, vad fort det går!
 
Ikväll har vi gjort toast skagen och tagit det lugnt här hemma för imorgon ska jag jobba och sen blir det både dop och 50/20-årsfest. Ska bli kul!
 
Hoppas ni får en fin helg allihop. Imorgon kommer bilder från babyshowern upp.
 
För flera helger sedan hade jag på mig det här när vi skulle ut och käka på bryggan. Allt är garderobsfynd, kjolen tror jag är från när jag gick på högstadiet, kul när man kan gräva fram kläder som funkar nu också.
 
 
//mli

All black

Efva Attlingdag hade vi i butiken idag, 10% på allt, tävling, bubbel, godis och så visade vi nyheterna. Tyvärr var det inte så mycket folk som vi hade hoppats på, så det var lite tråkigt. Vi kommer även ha Pandoradag och Thomas Sabo-dag framöver.

Ikväll var jag och mamma på VIP-kväll, Hemma hos Emma hade modevisning och erbjudanden. Jag köpte en mössa, så ska de ta hem ett par leggings till mig som inte fanns hemma. Velade med ett par snygga kängor men kände att de kostade lite för mycket.

Vi var svartklädda på jobbet idag allihopa, Attlingdagen till ära.


//mli

Synen

Idag var jag på mvc och tog blodprov och kollade blodtrycket. Allt så bra ut så det kändes skönt! Vi pratade lite om vad som kan orsaka huvudvärken och då kom vi fram till att det skulle kunna vara min syn. Jag ser sämre på långt håll och behöver därför inte alltid ha på mig glasögonen. På jobbet till exempel är det mycket "pilljobb", jag jobbar med smycken för er som inte vet och de flesta smyckena är rätt små och man behöver använda sin närsyn eller vad det heter. Frågan är ju om jag använder glasögonen för sällan eller för ofta, eller har min syn förändrats så jag behöver en annan styrka kanske?
 
Jag har haft huvudvärk i perioder innan jag blev gravid och då vet jag att jag var hos optikern för att jag trodde det berodde på synen då också. De hade inte riktigt något svar på det då.
 
Är så jobbigt när man inte har något svar på hur huvudvärken kan försvinna. Kommer den någonsin försvinna? Kanske får jag bara leva med den. Som jag får leva med astman, tinnitusen och allergin.
Finns ju de som har det värre.
 
 
 
//mli

Hattifnatt

 
 
Hattar Gittans, topp Lindex, byxor Bikbok.
 
Idag har jag varit rätt trött men huvudvärken är borta, skönt. Imorgon ska jag till mvc och kolla blodtryck och se om jag har järnbrist eller något.
 
 
//mli

Montag

Topp Carlings, byxor Lindex, örhängen Snö of Sweden - Guldsmeden.
 
På måndagar är Jocke hemma hos oss, vi brukar laga någon god mat och äta tillsammans, sen ser vi på tv oftast. Idag gjorde vi thaigryta med fläskfilé och couscous till, supergott!
 
 
//mli

Skallebank

Igår hade jag ont i huvudet hela dagen, och det blev bara värre och värre. Att vi krattade löv och satte häck några timmar på eftermiddagen gjorde det inte bättre. Ett varmt och skönt bad hjälpte inte direkt heller. På kvällen efter solsidan visste jag inte vart jag skulle ta vägen, så ont gjorde det. Var tvungen att ta en tablett och efter ett tag kunde jag äntligen somna. Idag känns det lite bättre men ändå inte helt bra. Hoppas det inte kommer tillbaka bara.


Lasse och Ricky satte häck medans jag och Gittan krattade löv.


//mli

Rosaochblått

Ikväll har vi haft babyshower för Matilda och Johanna. Jill och jag höll på igår med att fixa blöjtårtor och inreda med ballonger, snören och godisnappar, allt gick i rosa och blått. 


Vi åt mat, fikade, lekte lekar och hade det trevligt. Ska visa fler bilder en annan dag.

Annars har vi hämtat vår häck som vi ska plantera och fixa med imorgon. 


//mli

Shoppingrunda

Min fina pojkvän tyckte jag var värd att skämmas bort lite extra. Jag fick handla vad jag ville för 1000 spänn idag. 
Det fick bli två tunikor från Downstairs, ett par strumpbyxor från Lindex och en nagelfil och pincett från La Classe. Jag har använt hälften så det finns lika mycket till att spendera! 

Tack världens bästa Älsko! <3 
Du är så underbar.


//mli

Lycklig

Nu tar jag helg hörreni, kan meddela att det känns jäkligt skönt.
Bra.. då vet ni det.
 
Igår kände Ricky något, från vår lilla älskling där inne, för första gången! Vilken härlig känsla det är. Jag är så himla lycklig!! Lyckligast i världen faktiskt.
 
 
 
Här skålade vi för att vi skulle bli föräldrar <3 hemma hos Matilda och Ricken kvällen innan den dagen då de gifte sig.
 
 
//mli

Med eller utan del 12

Onsdagar är lika med teater och som alltid har vi så kul tillsammans. Vi planerade även för en resa till Stockholm för att gå på teater samt för nästa fredag då vi ska laga mat och ha det trevligt tillsammans.
 
 
 
 
Linne H&M, kavaj och byxor Cubus, örhängen Guldsmeden. (Gammal bild)
 
 
//mli

Bulan

Klänning Me and I, cardigan Vila.
 
Ikväll var jag på yoga, känns nästan som jag vill skriva vi, för i magen levde någon runt där inne <3
 
 
//mli

Tre nyanser av gult

Äntligen är förkylningen borta och jag kan börja träna igen. Körde på lite styrka innan frukosten imorse och jag kan redan ana träningsvärken.
 
Och vet ni vad? Jag har känt tydliga rörelser från lille bebis där inne i magen, sååå mysigt! Ricky försöker känna också, utanpå, men ännu har vi inte lyckats.
 
Linne Cubus, byxor Lindex.
 
Topp Lindex, cardigan Cubus, byxor Bikbok.
 
Klänning Monki, skor New Yorker.
 
Alla bilder är från i påskas tror jag, alltså väldigt länge sedan.
 
 
//mli

Slut på helgen

Idag på förmiddagen hade vi besök av Emil, Frida och Pixie, vi fikade och hade det trevligt. Sen tog jag mig en långpromenad i det sköna höstvädret, solen värmde så skönt och det kändes så bra i kroppen efteråt. På eftermiddagen åt vi mat hemma hos Gittan och Lasse, jag hjälpte Gittan med håret och Ricky gick igenom en del av hans saker som de hade på vinden, bland annat en massa hockeybilder. Hur många som helst! Vi fick med en del saker hem, lite gosedjur som Ricky hade när han var liten, kanske kan vara något som vår bebis gillar.
 
 
Skjorta Gina Tricot, byxor Bikbok, halsband Thomas Sabo - Guldsmeden.
 
 
//mli

Skål

Partylook. Topp Lindex, klänning Only, skor New Yorker.
 
Blir en lugn hemmakväll för min del men ni är säkert många där ute som partar till det ikväll.
Skål på er! (skålar med en burkcola)
 
Annars har vi varit hemma hos mamma på middag efter jobbet och sen bara varit hemma och fixat med lite allt möjligt.
 
 
//mli

Winner

Ikväll har jag, Jill, Ricky och Pär käkat hemmagjord pizza. Medan grabbarna nördade framför sina datorer har Jill och jag tittat på matchen. Vi har skrattat, skrikit, hejat och kört vår fina ramsa med tillhörande rörelser till. Så spännande match det blev till slut! Och vi vann! 

När matchen var slut gick jag in på Facebook och tittade. Då visade det sig att jag hade vunnit en tävling jag varit med i. Jag vann!!



Vilken kväll det blev! Jag är superglad och nöjd!!

Hoppas ni också har haft en fin kväll!


//mli

tionde i tionde

Äntligen har jag fått håret fixat så det är ljust och fint igen. Tack Sara på Ahead!
 
Topp Lindex, byxor Cubus, skor H&M, halsband Thomas Sabo. (Gammal bild)
 
 
//mli

sköna dagar

Det är så skönt att det inte är svinkallt ute nu tycker jag, nästan som vår liksom. Förrutom att löven har fantastiska färgsprakande färger överallt. Det är fint.
 
Idag beställde vi vår vagn och bilbarnstol <3
 
Emmaljunga Mondial White leatherette, med lite annorluna chassi, (underdel) där det är metall kommer det vara vitt istället.
 
Såhär ser sittdelen ut.
 
 
Så fick det bli en Axkid babyfix bilbarnstol i svart. I början av februari kommer vi kunna hämta hem allt, längtar!
 
Ikväll har jag varit på teater, som alltid är det så kul och jag får så mycket energi av er!
 
 
//mli

Getting better

Känner att jag är på bättringsvägen äntligen! Ikväll blev det till och med en promenad med Annelie och Dixo. 

Hoppade över yogan ikväll för Ricky och jag var på Albins som hade inspirationskväll. Vi bestämde oss för den här gulliga tapeten till barnrummet. 


Fin ju!! Så det blir den som fondvägg och sen vitt på resterande väggar. 


//mli

Host host

Blir inte av med förkylningen.. hostar och snorar mest hela tiden. Blä.
 
Scarf gammal, stickad tröja och leggings Lindex.
 
 
//mli

Helgen

I fredags var jag på stan med Jill, vi var hemma hos Cilla en sväng också. På kvällen var jag hemma hos Jill och hon bjöd på god tårta och kakor.
 
I helgen har Ricky och jag varit och hälsat på Emelie och Johan i Stockholm. Vi kom upp på förmiddagen igår och då gick vi på stan en sväng och sen såg vi sista Snabba cash-filmen på bio innan vi gick hemåt igen.
Grå Tröja, Finstickad randig omlott-tröja från...
Grå Byxa, Randiga stickade byxor i ekologisk...
De här söta kläderna köpte vi på Kappahl.
 
Den här köpte jag till mig på H&M.
 
På kvällen åt vi på en restaurang, Bon Bon, som hade ett speciellt koncept, de har ca 16-20 rätter som de under kvällen presenterar en åt gången. Så får man välja att ta den rätten eller tacka nej, så det är lite gambling kan man säga. Jag åt kyckling och ost-soppa, pasta med sås, musslor, kött med någon potatisgrej och en minihamburgare. Det var kul och spännande, liskom inte som vanligt då man beställer en rätt som står i menyn.
 
 
Tack fina ni för en trevlig helg!
 
Idag har vi varit på barnmässan innan vi åkte hem igen. Vi köpte lite smått och gott, någon tröja, en fylla i-bok, en soptunna för blöjor osv. Så fick vi en goodiebag fylld med en massa bra saker, det var självlysande nappar, olja och krämer, en leksak, bok, popcorn, godis, kaffe och andra bra saker.
 
Vi svängde förbi Lasse och Gittan på lite fika innan vi åkte hem. Har blivit dunderförkyld och varit det i några dagar nu, Ricky har nog smittat mig. Hoppas det går över snart!
 
 
//mli

Magen

Ni kanske vill se en bild på min mage? Såhär ser jag ut nu typ, bilden är från i tisdags. Är i vecka 17 nu (16+4) så om några veckor är vi halvvägs <3 


Idag var det lite svårt att knäppa byxorna, tycker det är skönare att ha strumpbyxor och tights. Men jag har ju skaffat ett bellybelt så man kan använda byxorna längre, ska testa det.


//mli

Lite sömn tack

Både igår natt och natten innan har jag sovit dåligt. Drömmer en massa och det är ju vanligt när man är gravid. Tycker om att drömma, när det är bra drömmar såklart. Men det vore skönt att få sova ordentligt inatt. Ricky har varit sjuk så det kan vara att han har snarkat och yrt runt som gör att jag har sovit dåligt. Nu mår han bättre som tur är, så det är skönt!

Ikväll var det dags för teater igen, vi var och tittade på en dansshow innan vi körde igång. Blir så sugen på att dansa igen!


Tröja Vero Moda, kjol H&M, skor Hemma hos Emma, halsband Astrid&Agnes - Guldsmeden.


//mli

1 okt

Har jobbat hela dagen själv idag, det var väldigt lugnt med folk så det blev en lång dag.
 
Efter jobbet var det dags för yoga igen. Det är lite komiskt ibland när man ska göra eld-andning som det heter, då ska man andas snabbt med näsan in och ut hela tiden. Men det ska man inte göra om man är gravid eller har mens, så jag får andas på som vanligt medan de andra andas på som tusan.
 
Är ju rätt skönt att få ta det lilla lugna liksom.
 
Hatt (Gittans), topp och leggings Lindex, klänning Veromoda, halsband Thomas Sabo - Guldsmeden.
 
 
//mli

RSS 2.0