trender

Igår kväll var det full rulle i mässhallarna på Hotell Ronja. Modevisning och inspiration med massa olika fina montrar! Vi var såklart där och visade upp våra fina smycken från Guldsmeden.


Jag med zombieögon vid vår monter.

Ikväll har vi öppet till 21.00 med ett supererbjudande mellan 18.00-21.00 nämligen 20% på alla klockor! Förutom nyheterna från Thomas Sabo.


//mli

Inspiration

Har ni några bra tips på bloggar, hemsidor eller liknande som har fina bilder där man kan hämta en massa inspiration?

Jag har kikat på den här sidan tex.


Orangea naglar, feta ringar och skinnshorts.


Piffa upp kameran med ett fint band eller snöre. Varför inte ta bort ett från en väska?
By the way vill jag ha en systemkamera!! åh.

Den här.


Snyggt att matcha nude/ljus pastell med vitt och svart tycker jag.


Även snyggt att ha tight nertill och lite mer vidd upptill :)

Långa dagar hela veckan lång blir det för min del. Idag och igår musikalrep direkt efter jobbet alltså 10-20.30 dagar. Imorgon är det trendkväll i Mässhallarna på Ronja, hoppas ni kommer dit! Det blir modevisning, mingelmat och utställningar av flera butiker i stan. På torsdag har vi kvällsöppet 18-21 med ett mycket bra erbjudande - alla klockor 20% rabatt! Alltså blir det 12-21 dagar ons-tors för min del. På fredag ska jag på kurs i Västervik :)

//mli

Gääsp

Idag försov jag mig nästan, vilket verkligen inte är ett vanligt beteende hos mig. Mitt alarm (Iphonen) ringde inte och det var bara ren tur att jag vaknade till runt halv 10. Det var likadant igår när vi skulle ses vid 10 poch repa, då råkade jag vakna en timme innan :S jag har nog en inbygd väckarklocka nånstans, hehe. Hoppas klockan ringer 8.15 imorn iaf!


De här fick följa med hem till mig när Felicia och jag beställde de ljusa tygkängorna från Skopunkten.


I fredags hade jag på mig svarta chinos från Lindex och en spetstop från JC.

Ibland kan jag känna att livet bara rullar på och att jag på något vis kör på aoutopiloten och slösar bort tiden. Det är sorgligt tycker jag. Tänk om man kunde ta tjänsteledigt och åka på en långresa jorden runt och få uppleva en massa roliga saker. Så fränt!

//mli

Ljusare tider

Det är grejer det ;)



Så gutt när man kan börja använda conversen igen ju!

Min helg har mestadels bestått av musikalrep eftersom det snart är dags för premiär.
Såklart har det blivit lite mys med massa god mat och goda vänner här hos oss på Storgatan också. Igår tacos och våfflor :P Idag fläskytterfilé med potatisgratäng.

I fredags var vi hemma hos Gittan och Lasse för mat, mys, spel och häng :) Emelie och Johan var hemma i Småland på besök också. Idag åkte Ricky och jag upp till mamma och dom en sväng me :)

//mli

Skoskav

Efter dom här, buhuu! Jag som ville ha dem på mina fossingar typ hela tiden nu.


Hej hej lilla tvättkorgen i bakgrunden.


Så den balla rockertishan :P

Ikväll har jag som vanligt tagit en varm och skön dusch efter ett svettigt skivstångspass. För övrigt har Ricky ställt fram sin tv-spelsfotölj framför ett av våra akvarium. Lite fisknörd han har blivit ;P hihih!

Åh jag är så sugen på våfflor nu för det är våffeldagen imorgon. Yammi!

//mli

Zumzumbaa

Zumba stod på schemat ikväll och det var himlans roligt :) Mycket folk var det också!
Efteråt tog jag mig en tripp till medelhavet och la mig på en strand och solade (läs: solade solarium). Mycket skönt med värme såhär i stormen.


Bildsvep på min outfit från i lördags.

Idag fick jag hem ett par finfina skor på posten och så fyndade jag en Rolling Stones t-shirt på Dressman :P Ska visa er imorn.

//mli


Nailrecovery

Sådär ja, då var naglarna fixade efter en skön dusch och promenad med Felicia :)

Har haft en nagelinpackning från Oriflame på, den ska sitta i 3 minuter och sen drar man bara bort den. Såhär står det på Oriflames hemsida: Effektiv nagelinpackning som skonsamt tar bort fläckar på nageln och gör nageln vitare och klarare. Innehåller naturligt wasabi-extrakt, citron och grapefrukt. Applicera, vänta i ca 3 min och dra därefter av masken. 7 ml.


Här kommer lite bilder från i lördags.




Nu: föna håret och sen sängen.

//mli

Tidsbrist

Blev inget inlägg igår så jag skyller på tidsbrist. Jobbade ju hela dagen, sen gjorde jag mat och tog en promenad med Felicia. Var hemma runt halv 9 och hoppade in i duschen. Sen fanns det inte så mycket tid över eftersom jag och Ricky tittade på ett avsnitt Stylisterna innan vi somnade. Det är tufft att bli vuxen och jobba kära ni ;) idag kör jag Resecentrum och Guldsmeden innan musikalträningen vid 6 ikväll. //mli

Vad helgen hade att bjuda på

I fredags blev det myspys hemma hos oss :) Jag Matilda Ricky och Pär satt och tittade på tv när det plötsligt åkte förbi en massa bilar med blåljus. Hmm jaja, tänkte vi, det är väl något bråk nånstans. Sen när jag tittade ut genom fönstret var hela himlen full av rök. Det brinner ju! Sa jag och vips så var vi genast utanför dörren småspringandes mot huset som röken kom ifrån. Så stod vi där en stund och tittade, vilket vi inte var ensamma om, konstigt vad nyfiken man kan vara. När vi kom hem igen stank vi branrök hela högen och sen kom Björn också och vi tittade på Fredagen den 13e i stället. Jag fattar inte hur jag kan bli så rädd, varenda muskel i min kropp spänner sig till max och så hoppar jag till utan någon kontroll alls. Det är läskigt.

Igår tog jag och Madde en sväng på stan samt en liten promenad till kyrkogården. Jag shoppade en svart tunika, en nudefärgad klänning, silverfärgat nagellack och spännen på Lindex. Jag handlade för 400kr och fick ett presenkort på 100kr :) Gött mos.


299kr.



Den nudefärgade klänningen är längre bak än fram så jag ska nog lämna in och sy upp den en bit, annars gör jag det själv :)

När jag kom hem tog jag, Ricky och Pär en promenad i det fina vädret och handlade mat.



Gött när man kan ha solbrills ;)


Det blev friscohamburgare :P

Senare på kvällen var Ricky och jag bjudna till Therese och Christoffer i Hultsfred. Angelica, Simon, Rebecca och Rickard var också där. Vi åt god mat och drack goda drycker, spelade roliga spel och hade det mycket trevligt :) Bilder kommer imorgon.
Pär körde oss till Hultsfred och när vi nästan var framme svängde vägen men inte bilen. Fasen så rädda vi blev! Tur att det inte kom någon mötande bil just då.

//mli

Skivstångat

Som bara den har jag gjort ikväll och jag känner mig därmed väldigt duktig.

Just nu är jag massa sugen på ett par nudefärgade skor.


299kr på Dinsko.


299kr på Dinsko.

Finns även ett par godbitar med kilklack på en skoaffär i stan för 400kr, de finns i svart med. Undrar om det blir ett köp på dem..hmm.

Förresten är någon intresserad av de här skorna jag köpt på Dinsko?


De är i storlek 39 och kostar 499kr i butik. Du får dem för 300kr! Jag har använt dem en gång och kände att det inte var min stil.

Nej nu ropar Ricky på mig, vi ska se Stylisterna ;)

//mli

The cancan dance

Vad skönt det är när man sätter sig vid datorn och tv:n efter ett träningspass och sen dusch på det. Ungefär som hon här på bilden känner liksom.


Frän by the way.
Jean Paul Gaultier

Såhär på onsdagskvällen känns det rätt skönt och veta att jag ha sovmorgon både torsdag och fredag. Varje vecka jobbar jag tidigt på Resecentrum tisdag och onsdag så då blir det väldigt långa dagar, 6.50-18.00, det känns i kropp och ögon nu vill jag lova. Idag har jag varit ensam hela dagen med, lite segt när det är så tomt med folk. Imorgon är jag också själv så tveka inte, kom till Guldsmeden!

//mli

Desperate

Som jag har längtat!



Sen blir det nog ett avsnitt Stylisterna, blev så sent igår så vi hann inte se det.


//mli

Raaour

Kan det bli lite varmare så man kan använda låångklänning?



Core idag med Felicia blev det, gött som fan, och när jag kom hem hade min älskling gjort fläskpannkaka.
Dusch på det?

Världens bästa hotell kan vara världens bästa program..haha! nej men kul är det iaf :)


//mli

Falsk maträtt?

Har för första gången i mitt liv testat att göra falsk fläskfilé, det blev gott faktiskt.
Om du inte vet hur man gör så blandade jag ca 3 matskedar aromatkrydda med ca ett halvkilo blandfärs. Rulla ihop en rulle, som en fläskfile ser ut typ, i plastfolie och sen in i frysen ca 20 minuter. Sen skär man bitar och steker dem, jag kryddade lite med salt och peppar. Sist lägger du dem i en ugnsäker form dränkta i grädde och in i ugnen på 200 grader i 20 minuter ungefär. Servera med ris och en god sallad vettja :)

Var ju på morfars begravning i fredags, det var så fint och jag hoppas att han har det bra där han är nu <3

Det som var kul var ju såklart att träffa släkten, på bilden håller jag lilla Stellan som är min kusin Malins son.



Söötnos han är! Har gjort slingor igen förresten, syns kanske på bilden :)

Annars håller vi på för fullt här hemma med att tapetsera om i vardagsrummen. Ett rum är klart :D bilder kommer när vi är färdiga.

//mli

Känner mig duktig.

måndag - core
tisdag - musikal (dans)
onsdag - medelpass
idag - skivstång

Ska hoppa in i duschen nu snart så jag blir lite funky fresh.



//mli

Outfit från Bluesfesten



Mockashortsen från BikBok med en svart volangtopp till.

//mli

Got the blues

Idag blev det ett corepass efter jobb alldeles ensam hela dagen på Guldsmeden. Det känns som jag kommer ha träningsvärk imorn för jag är lite skakig redan faktiskt :P

Här kommer en bildbomb från Bluesfesten:




Kanske blir en semla imorn, eller är det verkligen tillåtet att INTE äta en semla på fettisdagen?
Jag köpte varsin semla till Ricky och mig igår men vi orkade inte äta upp dem, inte idag heller, och sista datumet går ut idag :S

//mli

(Sun)day

Så härligt fint väder vi har haft idag. Jag blir så glad av soool! Jill och jag tog en lång, skön promenad och på vägen hem köpte jag med frukost till Ricky och mig. Förut var vi på middag hos Lasse och Gittan annars har vi inte gjort många knop idag. Handlat lite på ICA och söndagshäng hos oss med solsidan och film såklart ;)

I fredags firade vi Matilda på hennes 25-årsdag med en tjejfest, av mig Malle och Jill fick hon en Pandoraberlock :) Det var en trevlig kväll och lite senare kom även grabbarna.



I lördags var det dags för bluesfest igen :) Jag startade dagen med musikalträning 10-15.30 ca. sen hoppade jag in i duschen för att göra mig i ordning för kvällen. Vi hade det mys hos grannarna innan vi åkte med Björn upp till Folkets park och där var vi och diggade tills det var dags att åka taxi hem. Skoj kväll må jag säga!

Bilder kommer i morgon kära vänner :)

//mli

Kvällsrock?

Sitter här i min vita sköna fleecemorgonrock. Varför heter det morgonrock egentligen? Jag har den ju inte på morgonen nu utan vid halv 10 på kvällen, alltså kvällsrock då eller?! Hmm.
Är iallafall skönt att svepa den om sig när man har duschat efter ett hårt skivstångspass på friskis vill jag lova.

Blev en lunch med Madde idag på bakfickan :) jag åt en bakad potatis med räkröra. Nam nam.



Det här var min outfit en kväll förra veckan.


//ml

På G

Har jag tråkiga rubriker? Kom på det nu när jag skulle lägga in ett till inlägg på samma dag. Ska nog börja skriva lite mer intressanta rubriker.

Har precis druckit upp en stor kopp varm oboy. Mums! Var så himlans frusen efter promenixen med Matilda men det var skönt att komma ut i friska luften och socialisera lite :)

Vi var ju då på Albins idag jag och Ricky och vi hittade ett par fina vita tapeter samt en svart snygg fondvägg med lite mönster, typ ränder, i. Tror det blir nice som tusan! Så åkte vi förbi Jysk och hittade svarta gardiner, vi är på G nu. Haha!

Såhär sitter klänningarna från Nelly på som jag valde att behålla ;)



Jag är en pose-tönt jag vet.

//mli

110302

Glömde berätta igår att vi får tapetsera om i vardags"rummen" :D jag är överlycklig! Idag efter jobbet ska vi åka till Albins och titta. Sen blir det träning :) //mli

110301

Så gott det var med lasagne! Ricky har varit i Linköping för att titta på hockey så jag är ensam hemma, funderar på att gå och lägga mig. Är så trött efter en lång dag med jobb och musikalträning och jag ska upp tidigt i morgon också.


Färgen syns kanske inte så bra här men jag gillar i alla fall det rosa nagellacket.

//mli

RSS 2.0