Sista jobbdagen

Var ju sista jobbdagen idag för min del, känns fortfarande som jag ska dit på måndag som vanligt igen. Är lite sen ibland med att ta in saker och ting. Var det någon som sa att vi ska ha barn snart?
 
Ikväll har jag haft tjejhäng här hemma tillsammans med Madde, Jill och Johanna. Vi har ätit en massa gott och tittat på Lets dance.
 
Det går att använda magen som bord nu, hihi!
 
 
//mli

Avslutning

Idag hade jag med fika till jobbet för att vi skulle ha lite "avslutning" eftersom jag jobbar sista dagen imorgon. Så var vi alla på jobbet också, jag, Malin, Hilda och Birgitta så det passade fint.
 
Fick den här fina berlocken av tjejerna, tack fina ni <3
 
http://www.jared.com/images/products/8014/801447208_MV_ZM_JAR.jpg
 
Känns lite sorgligt på ett sätt, kommer sakna er ju!
Men vi kommer ju ses ändå, minst en gång i veckan säkert ;)
 
 
//mli

2 dagar kvar

Har endast två jobbdagar kvar nu, imorgon och på fredag.
 
Idag har jag varit ledig, har varit hos Sarah på Ahead och fått mitt hår slingat och klippt. Tack snälla du för det! Nu känner jag mig fin i håret igen.
Sen tog Madde och jag en runda på stan och avslutade med en lunch på 48:an. Så hade jag en inbokad tid på mvc vid 15, kanske var den sista gången innan bebisen kommer. Har en inbokad tid den 12 mars också, blir spännande att se om vi kommer ha en bebis då eller gå till mvc.

Allt såg i alla fall bra ut vilket känns skönt.
 
Topp Sisters point/Ciao Bella, kjol Veromoda.
Bilden är tagen i v.36.
 
Håller på och räknar på hur mycket jag ska ta ut i föräldraledighet, är lite knepigt det där. Tror jag ska börja med att ta 4 dagar i veckan så får vi känna lite på det. Hur gjorde/gör ni andra?
 
 
//mli

Gipsmage

Ikväll har vi förevigat gravidmagen i gips. Ricky var så gullig och gjorde allt jobb medan jag satt still på en stol.


Nu ska vi bara köpa ett fint sidenband till!


//mli 

v.38

Herreguud vad trångt det måste vara för lille lövis där inne. Det trycker på väldigt mycket upp mot mina revben just nu och ibland gör det lite ont när en fot eller vad det nu kan vara kommer farandes så hela min mage ser helt skev ut. Men förhoppningsvis är det inte så lång tid kvar nu tills vi äntligen får träffa vår bebis! Vi är liksom i v.38 nu, vecka trettioåtta!!
 
Jag har bara tre jobbdagar kvar, jobbar imorgon, på torsdag och fredag, sen går jag hem på ledighet äntligen. Ska bli så skönt! Men det känns samtidigt lite konstigt att inte jobba på ett tag. Men som sagt vääldigt skönt!
 
<3
 
 
//mli

20 dagar kvar

Den här söndagen bjöd på fika tillsammans med Camilla och Cilla på 48:an. Det var kul att ses och snacka om allt möjligt mellan himmel och jord. När jag kom hem tittade vi på hockeyfinalen innan vi begav oss till Lasse och Gittan för söndagsmiddag. Det är så lyxigt att få komma till ett dukat bord och få god mat, efterrätt + matlådor. Vi har det för bra vi.
 
Idag är det 20 dagar kvar till BF!
 
 
 
Tröja JC, klänning Cubus.
Bilden är tagen i v.35, nu börjar v.38!
 
 
//mli

Boar

Vi känner verkligen av den här känslan av att "boa" här hemma. Saker som vi pratat om länge tar vi helt plötsligt tag i och vi fixar och håller på liksom. Allt från att städa hela huset, som vi har gjort idag, till att sätta dit ben på en byrå. Igår beställde vi äntligen en fototapet av ett foto från Thailand som ska sitta på en nu väldigt tråkig vägg. Vi kommer att fixa i ordning vår trapp så småningom, vi har bestämt vilken matta vi ska ha i alla fall. Så ska vi frosta ur frysen så jag kan fylla den med fika och mat till tiden efter bebisen har kommit! Så skönt.
 
Igår var jag ledig och passade då på att få min ansiktsbehandling som jag fick av Ricky i födelsedagspresent. Efter det fick jag mina naglar fixade, kändes så skönt att skämma bort sig själv lite. Matilda och Robyn var och hälsade på oss en liten stund medan vi såg på hockeyn. På kvällen gjorde vi god mat och hade fredagsmys i soffan.
 
Jag hade köpt öl till Ricky och alkoholfritt bubbel till mig igår. Men så bad jag Ricky öppna min flaska.. tydligen var den väldigt skakad för vi fick rosa bubbel över hela Rickys nattduksbord och på den vita väggen i sovrummet, kul. Så nu får vi väl ta fram penslarna och måla lite.
 
Idag har vi då städat mest hela dagen men fick trevliga avbrott under tiden. Madde och Ted kom förbi på fika så vi satt ute en stund. Sen kom även Lasse och Gittan och hälsade på. På eftermiddagen tog jag mig ett skönt bad.
 
Den här fina vagnen + en sittdel + en bilbarnstol fick vi av Lasse och Gittan igår. Tack än en gång fina ni!
 
Vi bestämde oss för en Emmaljunga Mondial i vitt skinn, bilbarnstolen är av märket Axkid.
 
Lördagkvällen blir även den lugn och skön för vår del.
Hoppas ni har en skön helg!
 
 
//mli

BB-besök

Idag tog jag bussen till Västervik för att åka till BB!
 
Nej men skämt och sido så skulle vi dit med föräldragruppen och se hur det ser ut där. Det var en barnmorksa som berättade lite och visade bilder, så vi fick inte gå runt och se hur rummen såg ut. Såhär i efterhand hade vi kunnat skippa det men det känns ändå rätt bra att veta vart man ska och så. Ricky var i Västervik och jobbade idag så vi åkte hem tillsammans i firmabilen efter föräldragruppen och en runda på stan.
 
Vi köpte en lampslinga och en krok från Boligheter.
 
 
Så hälsade vi på inne på Herberts Guld innan vi åkte hemåt.
 
 
 
//mli

Sovasäng

Är så skönt att krypa under täcket och glo på tv såhär på kvällen efter jobbet. Tror vi har världens skönaste säng också vilket gör det ännu skönare! 



Bilden är från igår, då var det 25 dagar kvar till BF.
Nu ska jag kolla på Grammisgalan, hej.


//mli

v.37

Är det nu man kan säga att jag är höggravid? Hade lite svårt att sova inatt, är lite till och från med sömnen men mestadels sover jag helt okej och drömmer en massa. Halsbrännan är det också lite till och från med men nu är det bättre i ryggen i alla fall!
 
 
 
 
De två översta bilderna är tagna i v.34 och den längst ner är tagen i v.36.
Visst ser man skillnad på magen!
 
 
//mli

Babyshower

Idag hade mina fina vänner babyshower för mig!
 
 
 
Sara, Jillan och Mallan.
 
Johanna, jag och Vickan.
 
Jag öppnar alla fina paket från Matilda, lilla Robyn, Jannica (som är med på bilden) och de andra tjejerna.
 
Fina och goda cupcakes som Camilla hade bakat.
 
Vi gravida, Sara, Vickan och jag fick leka lite lekar! Camilla ger oss barnmat som vi ska gissa vad det innehåller.
 
Jag vann!
 
Så var det nästa lek, sätta nappen i munnen på bebisen.
 
 
 
 
Min napp är längst ifrån.. Sara vann denna leken.
 
Sista leken skulle vi gissa magens omkrets på varandra med ett snöre, och den leken vann jag också ;)
 
Leo och Danne kom på besök en sväng.
.
 
Preggosarna!
 
Tack så mycket för idag mina fina underbara vänner, är så glad att jag har er <3
 
Igår efter jobbet var jag, Ricky, Lasse och Gittan på Jockes och hans klass utställning av tavlor. Sen på kvällen kom Samuel och Vickan till oss. Vi käkade middag och tittade på hockeyn och Melodifestivalen, sen sov de över hos oss till idag. Tack för att ni kom kära vänner, det var himlans trevligt!
 
 
//mli

Alla <3 dag

När jag kom hem från jobbet fick jag blommor och ett superfint hjärta som Ricky hade gjort!


Han är så underbar min Älsko!

Ikväll är vi på brygghuset med fina vänner och äter god mat.


//mli 

30 dagar

Om vår lilla bebis kommer då den är beräknad är det 30 dagar kvar. En månad liksom, kan ju lika gärna bli om 15 dagar. Ska bli spännande att se när h*n väljer att komma ut!
 
Idag var vi på mvc, blodvärde och blodtryck var bra. Vi fick lyssna på hjärtat som slog allt från 160 till 140 men Sylvia, vår barnmorska, skrev 145. Vi följer kurvan fint också så det känns skönt att allt är som det ska. När hon kände hur bebisen ligger, den ligger fixerad med huvudet neråt, så fick hon en puff. Hihi, vår lilla fighter är igång som vanligt <3
 
 
 
 
En favorit av alla fantastiskt fina bilder som Emma tog på oss i söndags.
 
 
//mli

Finbesök

Har haft Matilda, Ricken och Robyn hos oss på middag ikväll. Tack för ni kom och hälsade på! Var så mysigt att gosa med den lilla sötnosen!
Vi tajmade varandra bra för när jag kom hem efter jobbet kom de rullandes med barnvagnen. Ricky hade fixat färdigt maten så det var så skönt att bara sätta sig och äta. Vilken fin sambo jag har! Världens bästa faktiskt.
 
Stickad tröja Bikbok, örhängen Efva Attling - Guldsmeden.
Bilden är tagen i v.34, är i v.36 nu.
 
Lite bättre har det allt varit i ryggen idag, så det känns skönt. Hoppas det inte blir värre nu.
 
 
//mli

Dagens mage


Bilden är tagen idag och jag väger just nu 74kg, innan jag blev gravid vägde jag 63kg. Det onda i ryggen, ryggslutet har inte blivit bättre. Min barnmorska sa att det kan vara ischias, vi ska till mvc på torsdag, då ska vi kolla om det blivit bättre.

Ikväll har vi firat Lasse som fyller år, de bjöd på god mat och kladdkaka. Det var trevligt att träffa alla finingar!


//mli

v.36

Har börjat få ont långt ner i ryggslutet, typ så det strålar ut mot ena skinkan och svanskotan. I vissa lägen gör det riktigt ont, hoppas det är tillfälligt så jag inte behöver dras med det här nu. Efter jobbet var jag dessutom helt slut, ska bli skönt att gå och sova snart om man säger så.
 
Klänning MeandI, tröja Vila, halsband Pandora-Gudsmeden.
Bilden är tagen i v.34.
 
 
//mli

Lill-lövis

Vår lilla skatt har olika smeknamn och Lill-lövis är ett av dem. Tror det är Lasse som kom på namnet, eftersom Ricky heter Ekelöf i efternamn så passar ju det fint.
 
 
 
 
 
<3
Har tagit bilderna själv med självutlösaren och sen redigerat bilderna i datorn. Eklövet är en ljushållare från Partylite, hihi!
 
Idag kom Emma och fotograferde oss här hemma, blev hur många fina bilder som helst! Ska bli så spännande att se sen. Kul när ett proffs fixar bilderna! Tack snälla du för idag!
Annars har vi tagit det lugnt och tittat på film, och snart kommer mamma och Hans förbi på fika.
 
Igår käkade vi tacos här hemma tillsammans med Pär, sen spelade grabbarna dator medans jag tittade på mello och QX-galan.
 
 
//mli

Varahemmadag

Har inte gått utanför dörren idag, tänkte ta mig en promenad när jag såg att solen var framme, men det blåste så mycket så jag stannade inne. Istället har vi storstädat hela huset och det känns så skönt att ha det fräscht här hemma igen.
 
Igår kväll hade vi det trevligt tillsammans med Angelica, Simon, Alfons, Therese och Christoffer. Var inte hemma förrän runt halv två då vi somnade gott, mätta och glada.
 
Bilden är tagen i veckan, v.35 alltså, och nu börjar snart v.36 (!) Oj vad det går!
 
 
//mli

Fredagen

Vi fick hem ett brev om att värmen skulle stängas av mellan 9.30-14.00 idag så det blev ingen sovmorgon för min del. Behövde ju gå upp och duscha vid 9 liksom, men det var ju ändå inte såå tidigt, i vanliga fall går jag upp runt 8-8.30.
 
Sen var jag förbi jobbet en sväng och Herbert bjöd på smörgåstårta, mums! Så tog jag och Jill en kaffe på 48:an och en sväng på stan. Ricky skulle till frisören så vi fick åka och hämta honom också.
 
Nu ska jag fixa till mig lite för vid 18 ska vi vara i Hultsfred hos våra vänner.
Hoppas ni får en fin fredagskväll!
 
Cardigan Lindex, topp Mom2mom, kjol Vero moda.
Bilden är tagen i v.33, snart går vi in i v.36.
 
 
//mli

Helg för mig

Det ska bli skönt med en ledig helg och vet ni, jag jobbar bara 14 dagar till innan jag går hem på lååång ledighet. Jobbar sista sagen den 28 feb om inte lille bebis vill komma ut för tidigt förstås. Men det får vi ju inte hoppas på, från den 1 mars går det bra att komma.
 
Klänning Cubus, cardigan Lindex, skärp Gina Tricot.
Bilden är tagen i v.33.
 
Idag var vi på föräldraträff igen och dagens ämne var amning och tiden efter att bebisen har kommit ut. Helene från BVC var på besök och pratade om att vi i föräldragruppen kommer fortsätta träffas där tillsammans sen när alla fått barn.
 
 
//mli

Hjärtat

Vårt lilla hjärta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen ska vi och magen fotograferas av Emma.
Jag vann ju en fotografering i en tävling hon hade och det ska bli så kul!
 
 
//mli

Zoo

Topp Sisterspoint Ciao Bella, kjol Vero moda.
Bilden är från v.32, är i v.35 nu.
 
Har varit själv hela dagen på jobbet idag, är rätt segt men ändå kändes det som att dagen hade gått fort när det var dags att gå hem för dagen.
 
Igår fick vi hem en babyfilt som vi beställt från H&M.
 
Passar perfekt till vårt djurtema!
 
 
//mli

Guldkant

Har haft en mycket trevlig kväll i Västervik tillsammans med mina kollegor. Vi åt trerätters på Guldkant, det var himlans gott! 

Tack fina ni för ikväll <3 


//mli

v.35

Nu börjar v.35 och imorgon är det 40 dagar kvar till BF. Men det kan ju lika gärna vara 30 dagar kvar eller 50 liksom.
 
Idag på förmiddagen tog jag och Camilla en lång promenad. Till en början gick det bra men mot slutet kände jag att jag fick ont i ljumskarna och jag blev lite spänd i magen. Får nog ta kortare promenader hädanefter, idag gick vi 6.5-7km nånting.
 
Efter en snabbdusch fick vi söndagsmiddag hemma hos Lasse och Gittan. Sen gick vi på hockeyn allihop, det blev en spännande match tillslut och 3-2 till Vimmerby.
 
Topp och gravidleggings H&M, cardigan Mom2mom.
Bilden är från v.32.
 
 
//mli

85%

Har haft en riktigt trevlig kväll hemma hos Hanna, Jacob och Silas. Vi tog bilen upp direkt efter att jag hade jobbat. De bjöd på god mat, fläskfilégryta med klyftpotatis och sen fick vi pannacotta, mums!

Får vi snart göra om, tack snälla ni för ikväll!



85% av tiden har gått nu, på vägen hem kände jag lite värk neråt framtill och bak i korsryggen. Kanske var lite förvärkar.. Bebisen rör sig som vanligt mest hela tiden och har hicka minst en gång om dagen <3 


//mli

RSS 2.0