Segsöndag

Herregud vad regnet vräker ner! Jag gick ut nyss och skulle sola lite tänkte jag, det var riktigt skönt när solen var framme men sen kom ett stort jävla regnmoln och förstörde allt. Typiskt.

I fredags var vi ett gäng som åt på Stadshotellet, det var så mycket folk där så vi fick sitta inne och äta. Senare när vi hade ätit fick vi sitta ute och dricka lite. Sen gick vi hem till Pär en sväng, jag jobbade igår så för min del blev det lungt. Men igår kväll blev det party hos Jimi och Mikaela :)



Idag har vi segsöndag, blir nog lite god mat och någon film ikväll. Nu är solen framme, får väl ge mig ut igen då :P


//mli

Blåberry

Mums vad gott det är med smoothie, fick lite blåbär av mamma så jag blandade en näve med en banan, lite yoghurt och mjölk.



Jag, Ricky och Jocke var ute på sjön och fiskade förut men vi fick tyvärr ingen fisk. Men det var ändå mysigt att komma ut en sväng, det är så tyst och lugnt där efter en dag på jobbet. Idag tog jag en runda på stan på lunchen och hittade ett par dojjor på Skonisse.


140 pix är inte så farligt väl?


//mli

Mörkrädd

Å nej ikväll måste jag sova ensam :( Ricky och grabbarna åkte till Jönköping igår och kommer hem imorgon. Igår hade jag Malle här hos mig :) Vi gjorde korv med bröd och såg på film, sen sov hon över hos mig. Det va mys med lite girltime! Idag försökte jag ragga hit Felicia, det blev mat och en promenad men sen skulle hennes pojkvän Kalle komma till henne så då sket det sig med att få någon "nattkompis" :P hehe!



Idag blev det Crocker-jeans från JC och vitt linne från Lindex.



Imorgon ska vi åka och fiska efter att jag har slutat jobbet, hoppas det blir en firre eller två ;)


//mli

La bomba

Jag tar så många bilder men hinner inte lägga upp alla :P Här kommer en drööös.



Här är från förra veckan när vi spelade kubb. Camilla och jag :)


Bilderna ovan är från förrförra onsdagen (när vi kom hem från Turkiet)



La Festivalia!


//mli

Tillbaka igen

Idag var min första jobbdag efter semestern och den gick faktiskt bättre än väntat. Jag hade min "börja jobbet efter semestern" ångest förra söndagen då jag tänkte; å nej nu har jag bara en vecka semester kvar.

På onsdagen förra veckan var jag hundvakt åt Kelly som är Rickens mammas hund. Vi busade, vilade och var ute och gick medans Ricky och Ricken var i Oskarshamn för att hämta ett akvarium. Senare på kvällen kom Malle och Danne för det var onsdagspub ju! Jill kom också förbi en stund.



På torsdagen åkte Ricky och jag ut till stugan för att hälsa på Lasse och Gittan. Rickys morbror Janne var där med, "pojkarna" tog en fisketur medans jag och Gittan tog en promenad och fixade mat. Senare på kvällen kom Danne och Pär för lite filmmys och blixtfest. Herregud vilket åskväder det var på kvällen, vi såg blixtarna lång väg och de lyste upp hela himlen. Det var nog blixtrekord om man säger så.

På fredagen åkte jag och Ricky upp till Stockholm för att umgås med Johan och Emelie :) Vi stannade till på Kolmården för att gå på Terrariet och äta på Hajgrillen :P när vi åkte upp. På kvällen blev det hemlagad hamburgare och mys till filmen Limitless som för övrigt var väldigt bra.



På lördagen strosade vi runt på stan, tog en öl/cider på Kulturhusets tak och shoppade loss. Senare på kvällen gick vi på Grönan där vi tog ett glas och sen spelade lite olika femkampsspel :) Det var himlans trevligt och jag tackar finingarna Emelie och Johan för en rolig helg!



Vi åkte hem rätt skapligt på söndagen och storhandlade för veckan, eftersom jag började jobba denna vecka, sen det blev film och lasagne till middag.

Ikväll har vi lyssnat på mina fina kusiner Madde och Marika samt Martin som spelade och sjöng så fint på torget.




//mli

Tisdag

Kom precis hem från grillmyskväll hos Danne. Idag har det blivit lite solning hemma hos mamma och sen åkte vi ut till stugan vid Nossen. Vi satt väl en 10 minuter innan regnet kom och även lite åska. Sen åkte jag hemåt och efter ett tag sprack det upp så jag gick ut och la mig i trädgården en stund :)

Igår hälsade Ricken på en sväng och sen åkte vi till stan för lite ärenden. Såhär på semestern gör vi rätt sällan mat och då sitter det fint med middag hos mamma ;) senare på kvällen blev det kubb och film med Danne, Camilla och Jocke.


Bild från Turkiet.


//mli

Festival

Sorry att jag har varit lite frånvarande här, men jag har faktiskt semester ;)

I onsdags när vi kom hem från Turkiet skulle våra kära vänner överraska oss med grillmys men vi kom hem lite tidigare än planerat (så typiskt) men det var gulligt av dem iaf <3 Vi åt och drack och senare blev det utgång.

Så var vi på Hultsfredsfestivalen också, såg bland annat Maskinen, Hoffmaestro, Raised fist, 2manydjs. Vi sov hemma hos Jimmy i Hultsfred så det var smidigt och framförallt skönt att slippa bo i tält. Vi hade galet skoj!



Idag har varit en slapp/fixar-dag, jag har tvättat, tittat på film, lagat mat, solat (solarium, vad annars?), gått en promenad och städat lite. Min sista vecka på semestern börjar i morgon, hoppas den går i slowmotion.


//mli

Lika som bär

eller?



Haha! gå in här och testa själva :)


//mli

Svarta fjädern

Gillar "indian" trenden nu med fina naturnyanser. Virkat, flätor, brunt, beige, vitt, nude, fjädrar, fransar osv.



Topp Ciao Bella, Shorts BikBok, Halsband old one.


//mli

Tidsinställt inlägg


Linne H&M, Shorts Cubus, Klocka Puss.


Even when were gone.


//mli

Crocker



Det var de här jeansen jag köpte i måndags, och den lilla väskan :) Fick beslutsångest om jag skulle ta en svart eller en brun :P Det blev en brun.


//mli

Braided



Matilda gjorde en fin fläta på mig häromdagen :)

(Detta är ett tidsinställt inlägg, vi ligger nog och steker i solen nu ;) hihih)


//mli

Färdigpackat

snart drar vi :D flyger från Jönköping vid 17.00 i morgon.

Har fixat några tidsinställda inlägg i förväg så det inte ekar tomt här när vi är iväg. Hoppas ni alla får det bra här hemma!


Bild från i höstast när vi var i Egypten.


//mli

Mot solen

Hit drar vi på onsdag!





Antalya i Turkiet blev det. Ska bli nice!

Idag blev det en sväng på stan och fika med Matilda och Camilla. Jag fixade lite grejer inför resan och shoppade ett par jeans och en liten fin väska.

I fredags tog jag och Malle en långpromenad och senare åt jag, Ricky, Madde och Ted mat på Stadshotellet.



På kvällen blev det en spontanfest hos Matilda och Ricken ;P Skoj skoj! På lördagen hade jag och Madde en liten spelning på ett bröllop i Södra Vi :) Vi spelade Kärleken förde oss samman, Time´s a wastin´, och I am sailing. Det var väldigt nervöst innan men det gick bra och vi fick jättebra respons så det var himla roligt! Efteråt hade Madde, Ted, Ricky och jag filmmys med räkmackor och vin ;)



Igår firade vi Frida, min kusin, och hennes mamma Marina på deras födelsedagar. Sen blev det utförsäljning av Partylitegrejer hos Kattis, jag fyndade lite ljus och "ekelöfen" ;)



Lite kul att ha eftersom Ricky heter Ekelöf i efternamn :P det va kul att träffa Vickan också :) kolla in hennes blogg här förresten. Sen slog vi några bollar på ranchen med Matilda och Ricken.



På kvällen blev det film hos dom och vi tittade lite på Metallica innan vi åkte hemåt. Hade varit grymt att vara där på plats tror jag.


//mli

RSS 2.0