Sång och lek

Testade Kalles morgonsamling idag, vi sjöng och busade tillsammans med de andra barnen och mammorna som var där. Igår var vi på öppna förskolan och sjöng där också. De har för de allra minsta på tisdagar där så det var Lia, Robyn och Astrid som var de "stora" barnen, hihi. Sen var det bara yngre små sötisar.
 
Ikväll har mamma och Hans varit här en stund.
 
Igår gjorde jag fruktpuré till Lia; banan, äpple och hallon blev det denna gången. På kvällen var det dags för skivstång, testade några av träningskläderna jag fick av Lasse och Gittan när jag fyllde år.
 
 
//mli

Spegel spegel

Tog pulkan bort till grannarna Matilda, Leo och Hanna för lek och bus en stund idag. Så var Jocke hos oss på kvällen.
 
Igår var Gittan med och tittade på när vi simmade, Ricky var uppe och kollade på The Mauler på natten så han fick sovmorgon istället. När vi kom hem sov Lia en stund och sen tog vi en promenad med Gittan. Så fick vi söndagsmiddag hos Lasse och Gittan, sån lyx!
 
 
 
Bus-Lia <3
 
 
//mli

All black

Vi startade gårdagen med pulkarace tillsammans med Matilda och Robyn. När vi kom hem fick Lia lunch och sen somnade hon gott och sov några timmar. På kvällen åt vi hamburgare hos oss med familjen Jonsson.
 
Idag när Lasse och Gittan var hos oss passade jag på att duscha och göra mig iordning till mammas kalas. Vi skulle ses vid 13 men Lia vaknade 13.30 så vi fick komma lite sent. Det gjorde inget som tur var för de var inte klara med kycklingpajen när vi kom. När Lia började bli trött runt 16 åkte vi hemåt och vilade en stund hela familjen.
 
 
Klänning och tröja Cubus, skärp Gina Tricot.

Det blir en lugn och skön kväll hos oss med ett glas rött.
Trevlig lördag på er :)
 
 
//mli

Grattis mamma

Idag fyller min älskade mamma år!
 
Grattis <3
 
Lia och jag har varit ute och åkt pulka. Så var vi på stan och lunchade med Madde, hon bjöd mig eftersom jag har fyllt år. Tack igen vännen <3
 
Igår var Camilla, Johanna och Colin hos oss på pannkakslunch. Så fick det bli cheesecake till efterrätt. De hade med sig fina blommor till mig, det hade Vickan och Sara också förresten och choklad. Tack finisar! Så bortskämd jag blir <3
 
På kvällen igår kom Gittan och gjorde mig och Lia sällskap då Ricky var iväg och jobbade.
 
 
//mli

Födelsedag

Jag hade en fin födelsedag igår, Ricky kom hem med semlor och tulpaner på frukosten. Så berättade han att vi skulle åka till Västervik och gå på bio på kvällen. Så mysig överraskning! Vi såg Taken 3, den var bra. Jag fick en tidig födelsedagspresent av honom för några veckor sedan, en jacka.
 
 
Såhär såg Lia och jag ut igår, min klänning är från H&M. Lias klänning är från Lindex. Det är så mysigt när hon somnar sådär nära <3
 
Idag har vi haft Vickan, Lee, Sara och Moa hos oss. Vi käkade lunch och våfflor tillsammans, så var vi ute på en promenad. På kvällen var jag, Matilda och Gittan på skivstången.
 
I söndags hade vi kalas för mig här hemma efter babysimmet. Vi bjöd på kräftsoppa och cheesecake.
 
Alla vill leka med Lia såklart :)
 
Min storebror.
 
Mor och son.
 
Lias mormor och "morfar".
 
<3
 
 
//mli

28

Ett år äldre.
 
Bild från Juldagen då jag hade på mig denna röda spetsklänning från H&M.
 
Såhär såg vi ut för ett år sedan, jag var något rundare då ;)
och längre hår!
 
 
//mli

Hålla handen

I onsdags var vi på BVC för 10-månaderskontroll. Lia väger nu 9,4 kg ungefär och är 73,5cm lång. Hon hade tagit igen lite på kurvan efter 8-månaderskontrollen då hon hade en liten dipp. Innan på förmiddagen tog vi en promenad med Matilda och Robyn, så hängde vi med dem hem en stund och lunchade tillsammans.
 
Igår tog vi en promenad med Camilla på förmiddagen och på kvällen var vi hemma hos familjen Jonsson. Ricky och Ricken fixade med deras nya diskmaskin och Matilda hade gjort en god äppelpaj som vi smällde i oss.
 
Idag har vi städat här hemma och varit på Ica och handlat. Ricky och jag åt toast skagen till kvällsmat, Lia fick sin gröt. Hon somnade sött efter vällingen vid 20.00 i sin säng, istället för att hålla i en snutte vill Lia hålla i handen. Det är så mysigt, men vore väldigt skönt och smidigt om en snutte dög minst lika bra. Hon håller så hårt att det är svårt att släppa henne utan att hon vaknar till. Men ikväll behövde jag inte ta upp henne och vagga i alla fall.
 
 
Favoritsysslan just nu: hålla i ena handen och gå runt.
 
 
//mli

10 månader

Tiden rullar på och idag blir Lia 10 månader. Inatt sov hon från 20.30-8.30! Jag vaknade efter att Ricky hade åkt runt 7 och kunde inte somna om eftersom jag hade så ont i ryggen. Så jag hann med att fixa iordning mig innan lillan vaknade.
På förmiddagen var vi hemma hos Jennie och hennes dotter Klara tillsammans med flera andra mammor och barn från föräldragruppen. Jennie bjöd på god kycklingsallad med bröd till.
Nu ikväll har jag varit på friskis och tränat, skivstång. Undra om jag kommer känna något i kroppen imorgon.
 
Älskade Lia <3
 
Hon kan ta några steg själv nu så snart går hon säkert.
 
 
//mli

Pink in pulka

Nu fungerar det väldigt bra med nattning och sovstunderna på dagen tycker jag. Oftast får vi sova hela nätter med. Hoppas det håller i sig!
 
Det fick bli en liten tur med pulkan idag, hann precis innan det mesta av snön smälte bort känns det som. Så har vi varit och handlat och lagat raggmunk med fläsk. Ikväll har vi varit hemma hos Madde och grattat Thomas, min morbror. De bjöd på god paj och tårta.
 
Det är skoj att åka pulka! <3 Finaste älsklingen!
Jackan och termobyxorna köpte vi när vi var i Ullared.
 
 
//mli

Johan 30 år

I fredags åkte vi upp till Johan och Emelies lägenhet för att överraska Johan på lördagen eftersom han fyller 30 år idag. Vi åt en supergod kräftsoppa till lunch med champange till.
 
 
Hej Lia!
 
På kvällen åt vi god mat på en restaurang, AG.
Lia är ute och går med farmor.
 
<3
Stort grattis Johan!!
 
Är alltid så kul att ses och umgås och tiden går alltid för fort, hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses nästa gång.
 
 
//mli

Snö

Lia har inte sovit så långa sovpass innan men nu några dagar har hon sovit flera timmar på dagen. Som idag till exempel så somnade hon efter 12 och sov till 15. Dessutom somnade hon någon timme runt 10 i min famn när vi låg i sängen efter frukosten. Trött tjej <3
 
Nattningen går väl sådär fortfarande, ibland kan det ta väldigt lång tid innan hon somnar. Men nu ikväll när Ricky skulle söva henne gick det jättebra, tror han får sköta nattningen nu ;)
 
Vi har varit inomhus hela dagen och ute har det snöat, får ta en pulkatur imorgon kanske.
 
Här kommer några fina bilder från annandagen när Emelie, Gittan, Lia och jag var ute på en promenad.
 
 
 
 
 
//mli

Slut på det roliga

Imorgon börjar Ricky jobba igen efter flera veckors ledighet. Det känns så tråkigt tycker jag, man vänjer sig snabbt. Har ju varit så underbart att vara hemma hela familjen!
 
Idag har vi varit hemma och myst hela dagen. Vi har bara plockat iordning i vårt förråd i källaren så nu kan man gå in där igen. Igår gjorde vi några ärenden på stan och på eftermiddagen kom Jocke hit. På kvällen var Madde, hennes kompis Josefin och Jill här en sväng.
 
Blus Veromoda, byxor H&M.
 
 
//mli

6 år

Vårt förhållande fyller 6 år idag <3 
Kan inte förklara i ord hur lycklig den här mannen gör mig! 


Vi har ätit plankstek och blåbärspaj dagen till ära. 

Lasse och Gittan tog med Lia på en promenad tidigare idag och stannade kvar på kaffe när de kom tillbaka. Har hunnit med att städa och plocka ner julsakerna också, är inte helt klar så det får vi fortsätta med imorgon. 
Igår tog jag med Lia till mamma, Hans och Jocke en stund när Ricky var på hockey. På kvällen var jag hemma hos Jill på tjejmys med henne och Madde.


//mli

Varvar ner

Ikväll har Ricky och jag myskväll i soffan, hockey på tv och en massa gottit på bordet. Jag har jobbat idag också men nu dröjer det väl till nästa gång jag ska jobba. Vi håller på och inventerar på jobbet så det finns att göra hela tiden och dagen gick fort.
 
Efter jobbet i tisdags var Gittan, Lasse, Emelie och Johan hemma hos oss när jag kom hem, vi åt middag tillsammans innan de gick hemåt.
 
 
 
På nyårsafton städade vi och gjorde iordning här hemma eftersom vi skulle vara hos oss på kvällen. Efter klockan 17 började våra vänner trilla in och vi startade kvällen med bål och snittar.
 
 
<3
 
 
Toast skagen åt vi som förrätt, fläskytterfilé och risotto med rödvinsås till varmrätt och gino med glass till efterrätt.
Lia fick några puffar att äta på medan vi åt.
Grabbarna skötte varmrätten.
 
<3
Innan tolvslaget spelade vi "med andra ord". Tjejerna vann!
Jag och Stina.
Så slog klockan 00.00.
 
Stina, Camilla, jag och Emilia.
Robyn vaknade till när smällarna kom igång så Matilda och Ricken fick vara hos henne. Lia sov igenom hela tolvslaget (!)
Min Älsko och jag.
Gott Nytt År!! <3
Såhär såg jag ut. Linne Cubus, kjol Primark.
 
Dagen efter var vi bara hemma och slappade.
Det var verkligen ett lyckat nyårsfirande och vi har alltid så roligt tillsammans!
 
 
 
//mli

Gott Nytt År!





Firar in det nya året med min underbara familj och de fina vännerna <3 

//mli

RSS 2.0