The helg

Så har ytterligare en helg passerat. Fredagen blev lugn med filmkväll här hemma för två trötta föräldrar ;)
Lördagen spenderades ute i stugan med Ricken, Matilda och Robyn. Det var så mysigt att sitta inne och värma sig framför brasan när det var så tråkigt väder ute. Vi käkade grillat, fikade och spelade spel tillsammans. Grabbarna var iväg och fiskade en sväng också medans vi tjejer satt inne och hade det mys.
 
Soffhäng.
 
Hej kompis!
 
<3
 
Lia har det varmt och skönt.
 
På kvällen sen kom Jill och kollade på film med oss och sov sen över. Idag har vi ätit god scones-frukost, Jill och jag var iväg och köpte en säng på Materialmännen till hennes nya lägenhet. Så har Pär och Björn varit här och hjälpt oss att få iväg lite jord och ogräs.
 
De tre musketörerna!
 
Ikväll åt vi mat på altanen i kvällsolen och sen tog vi en promenad förbi Gittan och Lasse.
 
 
//mli

Innehäng

Idag har vi bara varit inne och myst. Lia gillar verkligen att ligga på mage och hon har tippat över flera gånger så hon hamnar på sidan och sen till ryggen. 

Hej hej! 


Hon är så cool i sitt converse-set som hon fick av Pär och Emilia. 

Igår var vi på stan med Jill. På eftermiddagen var Ricky jag och Lia på banken och band om lånen. Så hann vi med att gå lite till på stan. Hittade lite på rean allihop :)


Läser tidningen med Jillan ;) 


//mli

Playdate

Har haft besök av en massa fina tjejer idag! Vickan med sin Lee, Sara med sin Moa och så kom Madde förbi en stund också. Vi käkade paj och sen fika på det. Så en massa bebismys såklart!


Lia snart 3 och en halv månad. Lee snart 3 månader och Moa 1 månad.

Det var så kul att ses, får ta en date snart igen :)


//mli

måndag och tisdag

Både igår och idag har Lia och jag varit och hälsat på hemma hos mamma då min morbror Klas, Marina och min kusin Frida varit där en vecka och åker hem imorgon. Igår tog de sällskap med oss hem en stund så de fick se hur vi bor. Ikväll firade vi Marina och Frida som fyller år snart så Madde var också där en stund och sen kom min morbror Thomas och hans fru Monica (Maddes föräldrar). Alltid lika kul att träffa släkten :)
 
Idag på förmiddagen var jag och Lia hos Becca och Theo och fikade. Camilla, Johanna, Colin, Sofie och Kristin var också där, det var trevligt och skoj att ses!
 
Linne H&M, byxor VeroModa, skärp Only.
 
 
//mli

Midsommar 2014

I torsdags packade vi in oss med Lasse och Gittan i deras husbil och styrde den mot Stockholm. Det gick bra att åka så långt med Lia, hon sov mest hela vägen. Var lite gnällig efter att vi hade stannat och ätit då hon skulle sitta fastspänd igen men annars gick det fint. Samma sak var det hem också vilket var himlans skönt!
 
Mina finisar.
 
Vi bodde hos Rickys farbror Patrik, hans fru Mirka och deras barn Oscar och Thor allihop. Jag, Ricky och Lia fick ett rum med en våningsäng, så tog vi med en resesäng till Lia också som Lasse och Gittan hade fixat. Vi sov så bra allihop, det var skönt att Lia sov så bra i sängen.
 
Pär, Kjell, Ricky och Lasse har det gött i soffan.
 
Arwind och Gittan.
 
Midsommarlunch.
 
Farmor och Farfar gosar med Lia.
 
Pär likaså.
 
<3
 
Så var det dags för femkamp.
 
 
 
 
Fick så fina bilder på Pär och Ricky när de tävlade mot varandra i att hålla hinkar med vatten i. Ser jobbigare och jobbigare ut ;)
 
Klockren bild på Ricky när han vann över Pär.
 
Bus.
 
Emilia och Pär :)
 
 
Lillsnuttan satt och spanade på oss genom fönstret hihi.
 
<3
 
Oscar, Erik, Matilda, Lia, Thor, Ricky och Pär.
 
Mor och dotter <3
 
Älskade unge.
 
Familjen <3
 
Vi hann även med en tipspromenad på dagen och grillning på kvällen. En härlig midsommarafton med andra ord!
 
På Midsommardagen tog vi båten till Utö.
 
 
Lias första båttur :)
 
 
Vi åt god mat på Utö Värdshus.
 
Wallenbergare.
 
Vår cooling!
 
 
Bra matchning va? ;)
 
På kvällen blev det grillat igen, så satt vi och pratade och hade det mysigt tills vi alla var trötta och gick till sängs. Så var det dags att åka hemåt igen på söndagen.
 
Tack för den här gången kära ni <3
 
//mli

Öltält

Lägger in några bilder från Öltältet (som vi aldrig gick på men ändå)
 
Min stiliga sambo med sin nya tatuering på foten, loggan från Akvariumkungen.se.
 
Jag hade på mig mina nya brallor som jag fyndade för 100kr på Veromoda och en topp från H&M.
 
Madde, Ricky jag och Jojjo hemma hos Pär.
 
Ted och Madde <3
 
Martin, Jannica, Madde och Ricky.
 
Jag, Jill och Camilla.
 
 
//mli

Glad midsommar


Glad midsommar på er <3 

//mli

Förbereda

Imorgon åker vi upp till Stockholm för att fira midsommar med Ekelöfsläkten. Ska bli kul att ses igen! Har kollat på vad vi ska ha med oss här hemma idag. Det blir en hel del att ta med om man säger så! 

Lia och jag var ute vid stugan hos Madde en stund innan vi åkte hem till mamma/mormor. Klas, min morbror, Marina och min kusin Frida kom dit idag och stannar en vecka så vi hängde där ikväll. Så var vi förbi hos Lasse och Gittan en snabbis innan Lia somnade gott i sin säng här hemma. 

Igår kom Malle hit och vi tog en promenad upp till Matilda och kollade in deras nya lägenhet. Så fick vi med hos Matilda och Robyn ner till Camillas jobb, MX World, där vi käkade och fikade.




Sen på eftermiddagen var jag hos Sara på Ahead som gjorde mig fin i håret. Mamma och Jocke fick vara barnvakt åt Lia tills Ricky kom hem från jobbet.


//mli

Examen

Här kommer bilder från när vi firade min vän Malin som tog examen.
 
De bjöd på egengjord exotisk bricka som var supergod!
 
Jill var också med :)
 
Matilda, Ricken och Robyn. Snygg min på Ricken där.. hah!
 
Stort grattis igen till förlovningen <3
 
 
 
Paketöppning.
 
Vi <3
 
Grattis till din lärarexamen fina vännen min!
 
 
//mli

Helgen

I fredags var Lia inte riktigt sig själv vilket troligtvis berodde på sprutorna hon fick i torsdags. Hon hade lite feber så vi gav henne flytande alvedon och hon var rätt gnällig och inte alls på humör. Men det var mycket bättre på lördagen sen, vilket var skönt.
 
Vi firade Rickys kusin Emma som tog studenten i fredags. Det var ju så himla tråkigt väder, stackars studenter, men de hade säkert en kanonbra dag ändå!
 
Det var i alla fall fint väder när vi kom dit :)
 
Johan, Fille, Ricky, Emma och Joel.
 
 
Det var himla mysigt att sitta i partytältet när det regnade.
 
 
Hihi.
 
Lia och Emelie <3
 
Fia, Emmas mamma, höll ett fint tal till Emma.
 
 
Mina hjärtan!
 
 
<3
 
På lördagen åkte Ricky iväg tidigt för att ha svensexa för Jacob i Linköping. Så jag Lia och Gittan tog en runda på stan. Emma, min kompis som bor i Oslo just nu, kom in till stan då hon var hemma över helgen. Så vi lunchade på Bakfickan tillsammans innan vi gick hem till oss igen. Sen kom Rickys kusin Daniel och hans barn Matilda och Erik samt deras släkting Oona och hälsade på. Lasse kom också en stund innan alla åkte hem igen. Madde kom och gjorde mig sällskap på altanen på eftermiddagen då Lia låg och sov i typ 3-4 timmar. Sen kom vår nattgäst, mormor/min mamma och vi handlade lite gott på Ica och såg på en film.
 
 
På söndagen gick vi upp till mamma och solade lite samt käkade mat innan Ricky kom hem igen. Sen blev det en lugn eftermiddag och vi la oss tidigt.
 
Idag regnar det så vi stannar nog inne mest, får väl bli en biltur ner till Ica för att handla mat bara.
 
 
//mli
 

3 månader

Idag blir vår prinsessa 3 månader <3
 
 
Vi älskar dig mest av allt älskade Lia.
 
 
//mli

Sprutor

T-shirt Monki, shorts H&M, skärp Gina Tricot.
 
Var ju och tog de första sprutorna på Lia idag, hon blev såklart ledsen, lilla gumman. Men annars resten av dagen har hon mått fint, vi får hoppas att hon fortsätter att må bra! När vi kom hem igen var Matilda och Robyn hos oss en stund. På eftermiddagen var jag, Ricky och Lia på stan och shoppade kläder, mest till Lia och lite till mig ;)
 
//mli

Barnvagnsrace

Vi mammor och barn i föräldragruppen träffades igår för att ta en promenad till Nossen. Det var så trevligt och mysigt att ses!

Alla (utom jag då) står uppradade ;)

Fanny, Kristin och jag med våra små.

Såhär mysigt hade vi det :)

Idag har vi varit hemma och myst. Lia sov i över tre timmar så då passade jag på att duscha, äta och läsa lite. På eftermiddagen var jag Lia och Gittan på mitt jobb och handlade presenter. Ikväll har vi badat Lia och hon tycker det är såå skönt! Imorgon är det dags för första sprutorna, det kommer vara mindre skönt förstås.


//mli

Hot in here

Oj så varmt och härligt det har varit idag. Lia och jag har mest varit ute hela dagen och myst på altanen i skuggan. Så var Jocke hos oss på eftermiddagen så vi hjälptes åt att handla och laga mat. Ikväll har jag planterat blommor och styrt i trädgården.
 
Igår firade vi Ricky här hemma, vi satt ute på altanen och fikade.
 
Skulle så gärna vilja måla om möblerna till vitt eller någon annan färg och skaffa nya dynor. Men det får bli när det blir :)
Ricky och Jocke.
 
Hans, mamma, Gittan och Hans.
 
På eftermiddagen åt vi söndagsmiddag hos Lasse och Gittan.
 
 
//mli

Uppdatering

Så vad har hänt sen sist jag skrev ett inlägg? Jo i torsdags tog vi det mest lugnt här hemma. Igår hade jag och Lia besök av Danne, Johanna och Leo. Ricky jobbade hela dagen stackarn, men det är ju bra betalt då han jobbade på en röd dag.
 
 
Så var Madde och Ted här också en stund innan våra barnvakter Lasse och Gittan kom hit. Vi skulle nämligen vara ifrån Lia både Ricky och jag för första gången. Vi hade tänkt gå på Öltältet men när de andra gick dit åkte vi hem för vi var så trötta. Haha! Det hade gått så bra så nu vet vi att det funkar.
Tack snälla ni för hjälpen <3
 
Idag har jag fixat en massa här hemma, bakat, städat och styrt medan Lia har sovit över 3 timmar!
Ikväll ska vi gratta Malle som har tagit examen.
 
 
//mli

Hurra!

Idag fyller min Älsko 27 år! Grattis världens finaste och underbaraste pojkvän/sambo/pappa!! 
Han fick sina paket imorse innan han åkte iväg till jobbet, sen kommer vi inte ses förrän imorgon igen. De skulle på någon fest i Västervik ikväll, käka middag och bo på hotell för ett bygge var klart som de jobbat med.
Vi har tjejmys här hemma ikväll, jag, Lia och Jill. Så ska Jill sova över hos oss till imorgon, skönt och mysigt med sällskap! Annars har vi tagit en långpromenad på dagen och Madde gick med en bit. Har hunnit med att dammsuga, tvättat och fixat här hemma också.

Igår var vi på stan med Camilla. Vi käkade lunch på Royal och shoppade. Jag hittade ett par byxor och en klänning. Så var vi på Erikshjälpen där jag fyndade en fin vas.


På kvällen såg jag och Ricky på film. Fick pausa några gånger då Lia inte riktigt somnade in ordentligt. 
Just nu ligger hon och sussar sött i alla fall, men saknar nog sin pappa skulle jag tro.


//mli

Juni

Så var vi inne i Juni månad! Gårdagen spenderades ute i solen med Jill. Så var mamma och Hans förbi en stund och hälsade på. Sen tog vi en kvällspromenad hem till Lasse och Gittan.
Känns som vi fick mycket gjort här hemma i helgen och det är ju aldrig fel. Vi städade och plockade iordning i vår stora garderob. Rensade och slängde en hel del, det är så skönt när det är gjort. Man vet liksom mer vad man har och vart man har det!

Lia och jag matchade vattenmelonslushen jag gjorde i lördags. Rosa och grönt :)
Man fryser in vattenmelonbitar minst en timme. Sen mixar man melon, is, sockerdricka och lite lime eller citron.

Idag var jag och Lia på föräldraträff på BVC. Är alltid lika skoj att träffas! Sen tog Jocke sällskap med oss hem. 

Såhär har vi myst i soffan ikväll <3 


//mli


RSS 2.0