Hemma igen

Som jag skrev i förra inlägget så åkte vi ner till Matilda och Ricken i fredags. Vi tog bilen till en badplats och solade en stund, grabbarna tog ett dopp innan vi åkte hem för att fixa oss inför kvällen. Det blev en middag på Gröna stugan innan vi somnade nöjda och glada.

Igår tog vi en runda på stan, det blev både shopping och lunch där. Jag köpte två klänningar, två kjolar, en t-shirt och ett halsband. På Lagerhaus fanns äntligen de glasen hemma som jag har letar efter ett tag nu, vi passade på att köpa några. På kvällen lagade vi god mat hemma innan vi gick på bio, Man of steel i 3D.

Idag var vi en sväng på Ikea innan vi åkte hem igen. Tack Matilda och Ricken för den här gången! Är alltid lika trevligt <3

Ikväll åkte jag ut till stugan en liten stund och träffade Madde, Ted och barnen. Det var mysigt, var ett tag sedan vi sågs.


//mli


On the road again

Sitter i bilen tillsammans med Ricky och Ricken, vi ska åka ner till Matilda i Kalmar. Ska bli så kul att umgås tillsammans!

Igår fick jag äntligen träffa min fina vän Malle igen! Vi var ett gäng som åt mat på Statshotellet och sen åkte vi hem till oss. Jag hann med en storstädning igår också, det behövdes kan jag lova!

Idag har jag skrivit under avtal med Kattis om att bli konsult för Partylite. Så spännande ju!

Hör av er om ni vill ha en visning eller beställa något!


//mli


Har det ledigt

Sitter på statshotellet och har det fint med brudarna :) är ju ledig imorgon så jag passar på att roa mig.

//Mli


Måndag igen


Tröja Hemma hos Emma - Vila, jeans Cubus, halsband Astrid&Agnes Guldsmeden.
 
Ikväll åt vi grillat, hur gött som helst. Jocke är hos oss nu och förut kom Anna och Magda förbi en stund. Igår slappade vi mest efter att vi kom hem från Öland, är rätt skönt att inte göra ett skit ibland. Men konstigt nog hann jag ändå med att tvätta och sätta igång diskmaskinen.
 
 
//mli

Midsommarfirande

Vilken härlig helg vi har haft!

När vi kom fram till Mölltorps Camping i torsdags var det fint väder och vi satte oss i solen och njöt, jag passade på att måla naglarna. På kvällen åt vi kycklingsallad och senare på kvällen hämtade Lasse upp Emelie och Johan som tog flyget till Kalmar från Stockholm.

På midsommarafton tog Emelie och jag cyklarna till Färjestaden för att köpa ståltråd till våra kransar. När vi är inne i köpcentret åskar det och strömmen går, det blev kolsvart överallt! Men rätt snabbt kom strömmen tillbaka och vi fick cykla hem i spöregn. Vi stannade till då och då under vägen tillbaka för att plocka blommor till kransarna. När vi kom tillbaka blev det som tur var bättre väder! Midsommarfirandet var som det brukar vara med sill (ja jag smakade faktiskt en liten bit), snaps, Cillas tipspromenad, mycket skratt och trevligt häng.

Efter ytterligare en svettig natt, det var väldigt varmt i stugorna, vaknade vi på midsommardagen. På förmiddagen spelade vi minigolf, Lasse vann och jag kom tvåa! Till lunch åt vi en bacon/broccoli-paj som jag fick i uppgift att göra innan vi åkte. Sedan hade vi femkamp där mitt lag tyvärr förlorade. Jag fick svepa en lättöl mot Pär, han vann såklart men jag låg inte jättelångt efter! På kvällen grillade vi och spelade krocket bland annat.

Idag har vi legat på stranden och slappat innan vi åkte hemåt.

Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg!


//mli


Mot Öland baby

Snart åker vi till Öland för att fira midsommar med Rickys släkt! Det ska bli så himla kul att träffa alla och ha det lika trevligt som vi alltid har.
 
Idag har jag varit på Frisörateljen där Amanda gjort mig sommarfin i håret.
 
Ha en fin midsommar allihop!
 
 
//mli

Bilder från balen

Lite sent som alltid men här kommer bilder från balen 2013:
 
Vi var och tittade på när de dansade i ishallen.
 
 
 
Min kusin Daniel med sin Evelina.
 
Stina och Björn.
 
Emilia och Robin.
 
Pär och Emilia.
 
Felicia med sin kavaljer. (Ricky och Johan i bakgrunden med, hi)
 
Ni var så fina allihop och jag hoppas ni hade en fin dag!
 
 
//mli

Fina familjen

Har varit hemma hos min kära mamma en stund på fika. Mamma och jag följde Jocke hem en bit och sen gick vi en liten runda innan jag fortsatte hemåt.
 
Igår efter jobbet hjälpte Jocke mig att rensa ogräs och göra fint i trädgården, han är så snäll min bror! Ricky hade varit duktig och klippt gräset.
 
Imorgon är sista dagen jag jobbar denna vecka, sen är jag ledig torsdag-söndag!
 
Topp Gina Trocot, byxor Lindex, skärp Pieces.
 
 
//mli

Helhelg i stugan

Gårdagen spenderades ute i det härliga vädret. Cilla, Ricky, Camilla och Ludde gjorde oss sällskap i stugan. Vi grillade, spelade kubb och fia med knuff bland annat. Hade det hur mysigt som helst tillsammans och alla sov sen över.

Camilla och Ludde stannade kvar lite längre idag och vädret var ju faktiskt helt okej även idag.

Tack mina fina vänner för en trevlig helg!


//mli


Fredag den fjortonde

Vi är i stugan och har det alldeles underbart trevligt tillsammans med Lasse, Gittan, Emelie och Johan. Sover över här tills imorgon.

Jag hann med att se alla fina studenter trots att jag jobbade idag. Hoppas ni hade en härlig dag allihop!


//mli


Torsdag den trettonde

Ensam hemma ikväll också, Ricky är iväg med jobbet igen och kör gocart och grejer. Igår fick jag hämta Björn och Ricky, de hade haft mycket trevligt, tror jag det med god mat och dricka - allt gratis dessutom. Men jag lyxade minsann till det med fläskfilé och klyftpotatis ikväll!
 
Topp H&M, byxor Lindex.
 
 
//mli

Onsdag den tolfte

Så fort jag kom hem efter jobbet satte jag igång med maten. När den var klar fick jag äta själv för Ricky är iväg med sitt jobb ikväll. Sen kom Jill förbi och lånade en klänning av mig. Så satte jag igång med att tvätta och bädda sängen. Sen gick jag ut och rensade i växthuset och lite utanför också.

Vi gjorde oss av med lite plattor som har legat mellan växthuset och garaget, det var några som hämtade dem idag. Nu ska vi bara så gräs där istället.

Idag hade jag på mig nya kjolen från Hemma hos Emma, t-shirt Bikbok, skärp Gina Tricot, cardigan Cubus, skor Dinsko.


//mli


Tisdag den elfte

Var som jag skrev i förra inlägget i Linköping med Cilla igår på Mary K-möte. Vi sminkade oss så fint, jag och Cilla körde på en sotad look. Dessutom vann jag en mascara, hur bra som helst! Tack igen Cilla!

Ikväll tar jag det lugnt här hemma medan Ricky och Ricken spelar tv-spel. Var ute och vattnade i växthuset förut och där hittade jag lite bär minsann. Mums så gott!


//mli

https://cdn2.cdnme.se/1009266/6-3/pic_51b76c0bddf2b344f78572c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1009266/6-3/pic_51b76c0bddf2b344f78572c1.jpg" class="image">


Måndag den tionde

Idag slutar jag lite tidigare för att jag ska följa med Cilla till Linköping för att gå på Mary K-möte. Ska bli spännade och se vad vi ska hitta på!
 
Klänning Monki, kofta H&M, örhängen från Snö of Sweden, Guldsmeden.
 
 
 
//mli

Ljusparty

Idag har Kattis varit här och haft ljusparty för mig, Camilla, Becca, Jill, Therese och Angelica. Det var väldigt länge sedan jag hade ett ljusparty så det var verkligen på tiden kände jag. Det fanns hur mycket fint som helst och alla var nöjda och glada efteråt tror jag. För min del fick det bli ett ljuspaket med doften Geranium citronella som är bra mot mygg, två stycken hängande lyktor som heter Trädgårdsoas som syns på bilden under. (På bilden används även Geranium citronella-ljus.) Samt ett Gloliteljus i Vita snöbär.
 
GloLite by PartyLite
 
Annars har vi mest tagit det lugnt här hemma idag. Igår jobbade jag till två, sen fick det bli häng i solen och pizza med Ricky och Oskar. På kvällen var det dags att äta ute, igen, med ett stort härligt gäng på Stadshotellet. Hur mysigt som helst!
 
 
//mli

Finfredag

Vi hade det så trevligt igåkväll tillsammans med Camilla och Ludde! Får vi göra om.
 
 
Innan vi åkte till Stadshotellet la jag mig ute och läste en stund, sista boken nu. Hade på mig en långklänning från Cubus och nya skärpet från Gina Tricot.
 
 
Idag har jag jobbat hela dagen i värmen, fast inne då, kul. Satt en stund med Ricky, Pär och några fler på Stadshotellet på lunchen annars har jag mest varit inne. Kanske var lika bra att vila min hud efter igår då jag stekte i solen hela dagen.
 
Ikväll har vi grillat och nu ska vi se på fotbollen tillsammans med brorsan.
 
 
//mli

Härliga dag

Vi tillbringar hela dagen ute idag Ricky och jag. Det är så himla skönt väder så vi njuter mest i solen! Imorgon och på lördag jobbar jag så jag känner att jag vill passa på.

Igår åt jag mat på Brygghuset tillsammans med Jill, Sandra och Linda-Marie. Efterrätten var to die for och efter vi hade ätit åkte vi till Stadshotellet en stund.

Kom på att jag har käkat ute alla dagar i veckan hittills. I måndags lunchade Ricky och jag på Royal. I tisdags lunchade jag med Therese på Bakfickan. Ikväll ska vi käka på Stadshotellet med Camilla och Ludde. Skattepengarna har rullat in på kontot så jag känner att jag kan unna mig det!


//mli


Födelsedagskalas

Idag fyller världens bästa sambo år! Eller snarare fyllde, dagen är snart slut ju. Jag sjöng och gav honom frukost på sängen imorse! Grattis Älsko! <3

Förut ikväll hade vi kalas här hemma och bjöd familj och vänner på rabarberpaj, glass och bananmuffinsarna som jag bakade igår.


//mli


Bakmåndag

Testade för första gången att göra bananmuffins i formen jag köpte från tupperwere. De blev himlans goda måste jag säga, smeten var minst lika god! En viss person fyller år imorgon, därför bakade jag idag förstår ni. Vi lyckade till det med grillat ikväll också!


//mli


Mor och dotter-dag

Vilken supermysig dag vi har haft mamma och jag! Hon hämtade upp mig rund 11 så åkte vi till Linköping för att shoppa och umgås. Jag hittade en massa fint som jag ska visa en annan dag. Vi tog en fikapaus inne i stan och sen åkte vi ut till Ikano för mer shopping. Vi käkade på Ikea-restaurangen innan vi tog en runda på Ikea.

Köpte hem en hel del växter som jag fixade med när jag kom hem runt 8. Någon timme efter det kom Ricky hem från sin "rallykurs", han åkte redan vid halv 7 imorse så han var rätt trött. Jag är också rätt trött vill jag lova, kommer sova gott inatt!


//mli


Vara-hemma-hela-dagen-dag

Började dagen med gofrukost följt av slapp framför tv:n i sängen. Sen tog vi tag i storstädningen eftersom det bara regnade ute. Ricky fixade med silikon i köket samt satte ihop sitt sängbord. Jag har haft ett jättelänge men det var så att vi råkade få hem det ena i fel färg men nu så har vi varsitt i vitt. Har tvättat en del och bytt sängkläder också, är så himla skönt att få en massa gjort här hemma. Tog mig tid till att rita lite till och med, försökte mig på att rita av en bild av Ricky. Gick väl sådär men det är såå kul!
 
Rickys vänner Jocke och Anna med sina två barn Ebba och Agnes var här tidigare idag på lite fika. Det var trevligt att träffa dem!
 
Imorgon ska mamma och jag åka till Linköping och shoppa, ska bli så mysigt att åka bara hon och jag!
 
Kavaj Cubus, topp Vero Moda, jeans BikBok.
 
 
//mli

RSS 2.0