E <3 R

Så härligt det är att umgås med min fina sambo såhär en fredagskväll. Bara hänga i soffan, busa lite och ha det bra.
 
 
Hoppas ni har en bra kväll!
 
 
//mli

Med eller utan del 5

Kavaj H&M, tröja Carlings, kjol H&M, skor Nilson.
 
 
 
//mli

Indianansikte

Jag känner mig helt avslappnad och lugn efter en prova-på-kväll med ansiktsmassage och handmassage hos Touch. Kul att hon frågade om jag hade problem med min mage och allergier...eh ja, genom att känna på zonerna i mitt ansikte. Just nu tittar jag på en film på 5:an, Liz & Dick, som handlar om Elizabeth Taylor och Richard Burton. Mina naglar får sig en ny fin färg också, julröd.
 
 
 
 
//mli

Vardagslyx

Vardagslyx att ha vänner över på middag såhär på en tisdag. Camilla, Ludvig, Ricky och jag har ätit hemmagjord kebabrulle typ och tittat på Ice age 4. Efter jobbet idag var jag hos frissan och fixade mitt svall, får visa er en annan dag.
 
Cardigan Gina Tricot, topp Lindex, byxor Cubus, skor Downstairs, halsband Thomas Sabo.
 
 
//mli

Bildregn

Här kommer lite fler bilder från helgen:
 
Stina och Emilia myser i bussen.
 
Matilda och jag också!
 
Ricky och Danne :)
 
:P
 
Tvillingar?
 
Trion med snyggaste topparna.
 
Taggade!
 
Haha!! <3
 
Grabbarna :)
 
Vad dricker du Emelie? Hihi.
 
Emeliesarna!
 
Fina paret!
 
Love love love!
 
 
//mli

Svenska hus maffian

Vilken helg säger jag bara! I fredags tog jag, Ricky x2, Matilda, Pär, Emilia, Stina och Björn minibussen till Stockholm. När vi väl var framme vid övernattnigs-lägenheten som några av oss skulle bo i bodde det redan någon där. Lite snopna irrade vi runt efter en parkeringsplats innan vi äntligen kom hem till Johan och Emelie där vi andra skulle bo. Vi gick till en indisk restaurang för att käka och dit kom även Danne och Johanna lite senare. Så småningom löste sig allt och vi somnade gott.

Lördagen började bra med en galet god brunch sen gick vi en runda på stan. Matilda, Johanna och jag köpte varsin SHM-tröja. Sen gjorde vi i ordning oss och peppade inför spelningen.

Vi tog bussen så långt det gick, sen fick vi gå en bit till Friends arena. Alla hade inte samma gate att gå in genom så vi fick mötas upp där inne men det gick bra. Det var ju några fler än oss som var där om man säger så. Sen satte de igång och de bjöd på en grym show med ljuseffekter, konfetti, ballonger och bra musik såklart. När det var slut gick vi hem hela vägen, typ en halvmil!

Idag har vi mest slappat innan det var dags för hemfärd.

Tack världens finaste vänner för en oförglömlig helg!


//mli


Påpälsad

Päls Primark, sjal Lindex, skinnjacka (både svart Cubus och vinröd Primark) byxor Cubus, skor Downstairs.
 
 
//mli

Mot sh(m)erwoodskogen

Snart tar vi minibussen till Stockholm för att ha en grym helg. See ya!
 
 
 
Cool tröja ju!
 
 
//mli

Snart helg

Ikväll har vi brorsan på besök, vi har ätit kroppkakor och druckit glögg. Inte samtidigt då, herregud vad äckligt det vore. Eller tänk om det är gott, om de gifter sig bra med varandra liksom. Det kanske man borde testa.
 
Annars har vi haft Lasse och gänget hos oss på jobbet hela dagen. Det kommer bli såå fint!
 
Kavaj H&M, t-shirt Bikbok, jeans Primark, skor Nilson, halsband Thomas Sabo.
 
Så mörkt det var imorse när klockan ringde 07.50, ville bara somna om men jag skulle ju upp och träna.
 
 
//mli

SHM

Är helt slut efter vår grymt braiga Thomas Sabo-dag. Oj vad alla har shoppat järnet idag! Efter jobbet fick det bli mys i soffan med min fina sambo framför Revolution. Igår var jag och Camilla hemma hos Cilla. Vi gjorde tacos, hade det mys och pratade om allt möjligt.
 
Nej nu måste jag gå upp till min walkin och leta fram vad jag ska ha på mig på lördag. Då ska vi på Swedish House Mafia!!!
 
Vill ha någon av de här topparna på lördag juu!
 
 
//mli

Simple as black


Blus Lindex, byxor Cubus, skor Downstairs.
 
 
//mli

Träna tillsammans

Det är mycket roligare att träna tillsammans tänkte jag och Ricky. Så vi körde ett träningspass här hemma i vårt "gym". Kan ju skryta med att jag även tränade imorse på min orbi.
 
Vårt gym.
 
 
//mli

Twilight

Den här helgen har verkligen andats Twilight. I fredags tittade jag och Jill på de två senaste filmerna, Eclipse och Breaking dawn part I. Igår efter jobbet åkte jag Jill, Camilla och Matilda upp till Malle i Linköping. Vi åt mat på NH och sen var det dags för den sista filmen - Breaking dawn part II. Den var så spännande så jag blev helt svettig!

God mat och dryck, och billigt!
 
Malle och jag :)
 
Jill, Matilda och Camilla :)
Det var så mysigt att hänga med er brudar! Love you <3
 
 
//mli

Filmkväll

Jag, Camilla och Jill myste ner oss i soffan framför Twilight ikväll. På lördag åker vi tillsammans med Matilda till Malle i Linköping för att umgås och se på den sista filmen.

Såg ett avsnitt imorse också medan jag åt frukost.

När jag kom hem från jobbet hämtade jag mitt svarta sminkbord i garaget som jag trodde var torrt och ställde det på min vita heltäckningsmatta.
Hur smart?
Jag kollade faktiskt om färgen hade torkat och det hade den! Men jag kände ju inte under benen.. Det störiga var att jag tänkte innan att jag kanske borde lägga tidningspapper under IFALL liksom. Åå, jag blir så trött.
Ricky fick nästan bort allt i alla fall som tur är. Vad skulle jag göra utan dig Älsko?


//Mli


Middagsbjudning

Ikväll har våra fina vänner Angelica och Simon och deras söta son Alfons varit här på middag. Vi har ätit baconlindad kyckling med ris och en efterrätt gjord på vaniljvisp, daim och marshmallows. Pratat om allt mellan himmel och jord typ och haft det väldans trevligt måste jag säga! Det får vi göra om, snart.
 
T-shirt och byxor Lindex, skor H&M.
 
 
//mli

Kalas

Firat min bror på hans födelsedag idag, han fick en halsduk och strumpor av oss. Jag gick upp tidigt för att måla mitt sminkbord, hoppas det är ready to move in i min walk in closet snart!
 
Tröja från Sandströms, topp från Primark, skor från Nelly.
 
 
//mli

12e november 2012

Även att jag var trött som en gris gick jag upp ur sängen och körde ett träningspass framför tv:n. Visst är jag duktig!?
 
Ikväll har jag äntligen gjort de där goda knäckebröna igen, kommer sitta fint till frukosten imorgon.
 
Tunn blus Lindex, topp Primark, skor Nilson och Primark, halsband Guldsmeden.
 
 
//mli

Söndag igen

Snart är den här helgen slut och jag ser redan frem emot nästa helg då vi tjejer ska till Linköping och se på sista Twilight-filmen. Men veckan bjuder också på en massa skoj!
 
Igår efter städningen kom Madde och Ted hit och senare kom Björn och Stina också, vi såg på Så mycket bättre och Johan Falk. Idag följde jag med mamma Hans och Jocke till kyrkogården och sen bjöd de Ricky och mig på mat. Så hann jag med att måla mitt sminkbord en omgång innan vi gick till Lasse och Gittan som bjöd på middag.
 
 
//mli

Cleaninglady

Nu äntligen kan jag sätta mig i soffan efter storstädning av huset, såå himla skönt. På jobbet var det full rulle så tiden bara sprang iväg, sen gjorde Ricky och jag fläskfilé med rotfrukter i ugnen.
 
Ser alltid ut såhär när jag städar.
 
 
//mli

Filmkväll

Kom precis hem från en trevlig kväll hos Madde och Ted. Vi såg på en Johan Falk-film, de är så spännande och bra! Imorgon vankas det jobb igen, seeen på söndag är jag ledig, skönt.
 
Topp Boston, brallor Cubus, skor Downstairs.
 
 
//mli

Torsdagen

Jag håller vad jag lovar, det blev ett orbipass imorse, bra va?
Direkt efter jobbet cyklade jag till brorsan, han bjöd på hamburgare och vi tog en promenad. Så fick det bli lunch hos Camilla idag, trevligt värre!
 

Tröja H&M, blus Cubus, jeans Primark, skor Converse, halsband Thomas Sabo.
 
 
//mli

Kladdis

Jag tänkte såhär idag, "varför inte byta ut träningen mot en kladdkaka? Det vore ju gott." Så jag gjorde en kladdkaka när jag var klar med lasagnen men då såg jag att vi inte hade någon kakao hemma så det fick bli en på oboy i stället.
 
 
Men jag kanske ska ta en sväng på min orbi ändå, eller så gör jag det imorgon.
 
 
//mli

Olagliga

Fick bli en cykeltur till Lasse och Gittan på lite fika förut. Ricky skjutsade mig på pakethållaren och det kändes som man var fjorton igen.
 
Halsduk och Jacka H&M, tröja Cubus, skor Downstairs.
 
 
//mli

Inspiration

Vi håller på och tittar på inredning till sovrummet och jag gillar när det är lugna och naturnära färger i just sovrummet.
 
Dessa gobitar är från H&M Home.
 
Annars har jag tränat på morgonen och Ricky var hemma på frukosten och fixade några fler biljetter till SHM den 24 nov. Vi är 11 stycken som ska dit tillsammans, kommer bli så grymt kul!
 
 
//mli

Fiasko blev succé

Ni kanske undrar hur det gick med uppdateringen? Hade skrivit ett långt inlägg men det försvann på något lustigt vänster tyvärr. Men när Ricky åkte till jobbet, morgonen efter att jag gjort en kopia på allt jag har i telefonen under natten, gick jag upp och upptaterade telefonen. Det tog sin lilla tid så jag sov en timma till och eftersom jag inte kunde använda telefonen som väckning fick jag sätta alarmet på en vanlig analog väckarklocka. Jag vaknade upp ur en hemsk mardröm där Ricky var otrogen..hu! Så skulle jag se hur det hade gått med mobilen, jo men den var uppdaterad, bra tänkte jag. Så skulle jag då återskapa allt igen och det tog också sin lilla tid men så plötsligt kom det där äckliga meddelandet upp på skärmen.
 
"Kunde inte återskapa bla bla bla..."
 
Jag blev alldeles kallsvettig och fick panik, det här får inte hända tänkte jag. Men jag tog mig samman och provade igen medans jag försökte skölja av mig paniken och tårarna i duschen. När jag tittade på skärmen igen kom samma meddelande upp men jag är inte den typen som ger upp så jag försökte igen. Allt fick stå på för jag var tvungen att åka till jobbet och jag skickade ett meddelande på facebook till Ricky att han gärna fick försöka få det att fungera när han kom hem.
 
Senare ringer det på jobbet från mitt telefonnummer och Ricky kunde meddela att mina 2641 bilder nu fanns på mobilen och att alla sms och kontakter också fanns kvar. Thank god och tack fina Älsko för att du hjälpte mig!
 
I fredags var Camilla och Ludde här, vi såg på film och drack glögg. Igår åt vi trerätters här hemma tillsammans med Pär och Emilia. Det blev räkcocktail till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till varmrätt och marängsviss till efterrätt. Hela lördagen krattade jag och Ricky löv, herregud vad mycket löv det var! Har träningsvärk i ryggen nu bara för det. Lasse och Gittan var hos oss en sväng på fika igår också.
 
Evighetsgöra.
 
Mammas chokladbollar är så goda!
 
Idag var jag på hudparty hos Ally, vi fick prova massa hudvårdsprodukter från Mary Key och Ally bjöd på god fika. Efter det kom Madde förbi på lite käk och sen gick vi upp till mamma en stund. Jag har även hunnit med att slipa mitt bord som jag köpte på second hand, nu ska det bara målas också.
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 
 
//mli

Finfina brallor

 
 
//mli

Med eller utan del 4

Hej på er!
Jo angående uppdateringen, jag har fortfarande inte gjort någon men snart så. Ska bara säkerhetskopiera allt först.
 
Ikväll har Ricky och jag hälsat på hemma hos Jocke, vi såg på tv och blev bjudna på fika.
 
Tröja Gina Tricot, Tunika Lindex, strumpbyxor Hemma hos Emma, skor Downstairs, halsband Thomas Sabo.
 
 
 
Nu kör vi, håll alla tummar och tår!
 
 
//mli

RSS 2.0