Påskbilder

Så skönt det var att stänga vid 14 idag! Då hinner jag ju med att sitta en stund framför datorn innan våra vänner kommer. Vi tänkte käka lite mat här hos oss ikväll, sedan kanske vi tar oss vidare till Ally och Robin. Hoppas ni får en trevlig Valborg!!
 
Var ju ett tag sedan det var Påsk men jag har ju glömt att lägga ut bilderna jag tog då.
 
Full koncentation vid äggmålningen.
 
Emelie och Johan målar på!
 
Likaså Pär, Emilia och Ricky.
 
Fint älskling! Kim Jong Un.
 
Mitt ägg.
 
Fina värdparet Gittan och Lasse!
 
Jag, Emelie och Cilla fick i uppdrag att fixa någon lek, det blev charader! Här ser vi Johan in action!
 
Pär.
 
Ricky.
 
Patte.
 
Lasse.
 
Gittan.
 
Det var som alltid lika trevligt och kul att träffa alla!
 
 
//mli

Kort vecka

Då var den dagen snart slut och imorgon jobbar jag till 14.00, sen är jag ledig till nästa måndag. Hela onsdag torsdag, fredag, lördag och söndag, så. jävla. gött. På fredag åker vi upp till Emelie och Johan i Stockholm tillsammans med Lasse och Gittan, ska bli såå kul!!
 
Skjorta H&M, jeans Crocker/JC.
 
 
//mli

Det var den söndagen

Ricky och jag tog sovmorgon idag och gjorde lyxfrukost med scones. Så åkte jag och Gittan och köpte blommor och plantor som jag planterade sen. Har legat och läst i solen en stund och så har vi ätit söndagsmiddag hos Lasse och Gittan. Ricky och Lasse har hållt på i köket idag med så nu är det inte mycket kvar som ska fixas.
 
Igår kväll såg vi på film tillsammans med Pär, Emilia och Björn hemma hos Pär.
 
 
Före
 
Efter
 
 
//mli

Trevlig helg på er!

Här njuter vi av att det är lördagskväll och degar i soffan framför tv:n. Eller ja, jag blev precis klar med inbjudningskorten, till Sabodagen och Pandoradagen vi ska ha på jobbet, som jag har suttit och pillat med i Publisher. Blir nog bra tillslut! Har jobbat idag, var rätt bra drag faktiskt så tiden gick snabbt. När jag kom hem åt vi mat tillsammans med Lasse och Gittan. Sen fortsatte Ricky och Lasse med köket och jag gjorde lite av varje. Betalade räkningar, städade och röjde undan vinterjackorna, bäddade, tvättade och städade.
 
Igår var vi bjudna till Maria, Jocke och barnen på grillkväll. Det var supermysigt och vi hade mycket att prata om! Tack fina ni för en trevlig kväll!
 
Mitt fönster i min Walk in closet, döskallen är från Akvariumkungen. Strutsfjädern är från ICA och smyckesträdet köpte jag på Mitt Hem.
 
 
//mli

Första på länge

Gav mig ut på en löprunda imorse, var ett tag sedan jag sprang nu så det gick rätt tungt men helt okej ändå.
 
(bildbevis)
 
Ikväll har Lasse varit här och tapetserat i köket.
 
Får visa fler bilder en annan dag men såhär ser en vägg ut. Resten kommer vara grått, fint va?
 
 
//mli

Inställd träning

Idag slutade jag en halvtimme tidigare så Ricky och jag kunde åka och titta på kakel till köket. Vi fick med oss några prover hem, lutar åt mörkgråa stora plattor men vi får se vad det blir tillslut. Imorgon ska Ricky och Lasse tapetsera också, ska bli så spänannde att se hur det blir!
 
Ikväll hoppade jag över skivstången, kände inte riktigt för det. Dessutom har jag ont i magen också, hoppas det är över imorgon.
 
 
 
Fynadade en vit skinnjacka på Second Hand för ett tag sedan. Ynka 170kr tror jag den kostade.
 
 
//mli

Dubbelt upp

Ikväll körde vi dubbelstep på friskis, man använder två brädor i stället för en. Det var kul att prova något nytt och jag var helt lökig när vi var klara. När jag kom hem hade Ricky lagat mat, plockat med disken och fixat i köket. Vilken fin sambo jag har! Världens bästa <3
 
Tröja och kjol H&M.
 
 
//mli

Med eller utan del 7

T-shirt Monki, cardigan Ciao Bella, byxor BikBok.
 
 
Ikväll har jag lagat mat på den nya spisen och i den nya ugnen, det blev lasagne. Råkade bränna ostsåsen men det var bara att ta en ny kastrull, tar väl ett tag att lära känna varandra antar jag. Vi har ju i alla fall hälsat på varandra nu.
 
 
//mli

Vårhelg

Vilken härlig helg det har varit!
 
I fredags kom Vickan och Samuel hit och vi käkade på Brygghuset. Sen åkte vi hem till oss och åt pannacotta och avslutade kvällen framför tv:n i soffan. På lördagen efter frukosten tog jag och Vickan en fika på stan i det fina vädret. Tack fina ni för att ni kom! Får vi göra om snart igen.
 
 
Både igår och idag har vi fixat och hållt på både inne och ute. Lasse och Ricky har renoverat i köket, är inte riktigt klart än men snart så. Jag, Gittan, Mamma, Hans och Jocke tog hand om trädgården. Vi har tagit bort några buskar, rensat och trimmat. Igår bjöd mamma på mat och idag blev vi bjudna av Lasse och Gittan. Vi har det så bra, tack finaste familjen för all hjälp!!
 
Våra grannar var så gulliga och bjöd över oss på en paus i arbetet med öl, vin och snacks. Tackar!!
 
Igår kom Björn, Pär och Tim hit på kvällen och nu ikväll har vi spelat Bingolotto med Camilla, Ludde och Björn.
 
Vi har även hunnit med att njuta av solen. Mer av den tack!
 
<3
 
 
//mli

Den artonde

Jo men idag känner jag allt av lite träningsvärk tror jag bestämt. Idag fick det bli en lunch på Shalom med Ricky och Björn, vi hade inga matlådor idag för Ricken bjöd oss på Sibylla-mat igår nämligen. Men ikväll var vi duktiga och lagade till kött och potatis jag och Ricky.

Han har för övrigt nominerat mig till tjejresan som mixmegapol har. Blev så överraskad och helt rörd av hans fina motivering <3 Finaste Älsko!


//mli


Härlig känsla

Har en sån där härlig känsla i kroppen, hela min kropp är helt slut efter skivstången. Kommer sova gott inatt kan jag lova.
 
Topp och Cardigan från Lindex, byxor BikBok, skor Downstairs, örhängen Snö of Sweden, Guldsmeden.
 
 
//mli

Silver and yellow

Det var svettigt värre på step up:en förut! Men som alltid var det superkul. Det är så gött när man slipper frysa när man kommer ut också. Älskar att värmen är på G!

Jocke, Maria, Isabell, Stella och Hilma var här en sväng förut. Isabell säljer majblommor så jag köpte en av henne.

Så har Ricky, Björn och Ricken tittat på hockey här ikväll medan jag fixade mat.


//mli


femtonde i fjärde

Igår blev det middag och hockey hemma hos Lasse och Gittan när vi hade kommit hem från Linköping. Ikväll har vi lagat taco-piroger här hemma, jag, Ricky, Ricken och Jocke.
 
Cardigan Lindex, t-shirt Cubus, byxor Bikbok.
 
 
//mli

Lkpg x 2

Jahopp då tar vi väl och åker till Linköping idag igen. Idag blir det att inhandla lite till köket på Ikea! Igår firade vi Malle som har fyllt 25år. Vi var 11 tjejer som skrattade och hade en supertrevlig kväll med sexparty, god mat och en massa yello-shots! Tack för igår!!

Bilder kommer inom kort ;) lånar några bilder av Jillan.


//mli


Nördar

Här sitter jag med tre nördar i soffan. Ricky, Pär och Björn, de spelar något spel på sina mobiler och snackar om troll och trupper, herregud haha.
 
 
Camilla! Jag har målat naglarna ikväll ;) hoho! Har även packat inför morgondagen, direkt efter jobbet bär det av till Linköping för att fira finaste Malle!
 
 
//mli

Kalas

Ikväll har vi varit hemma hos mamma för att fira Hans som fyller 68år och Hans syster Loretta som fyller 70år, båda två fyller år idag. En till som kommer fylla år den 11 april tror jag bestämt är Hjalmar som föddes idag. Min kusin Rickard och hans Karin la ut bilder på underverket idag så jag antar att han kom till världen idag om inte inatt :)


//mli


Filmkväll

Efter skivstången ikväll tittade vi på film tillsammans med Camilla och Ludde, och Ricken förstås som bor hos oss den här veckan, lille barne! Vi åt fruktsallad och glass också, så gott!

//mli


Det var den tisdagen

Upp och äta frukost och göra sig i ordning, åka till jobbet, jobba, åka till träningen, träna, komma hem och duscha, äta, sitta i soffan en stund, gå och lägga sig. Det var den dagen det. Känns inte som man hinner med något alls mer än att träna efter jobbet. Är en av nackdelarna med att jobba 10-18. Ibland tränar jag på morgonen innan jobbet och då hinner jag ju med annat på kvällen sen. Men det är rätt skönt att sova länge också ;)

Bilden har jag tagit på ett tidningsurklipp och det är en annons som jag, Vickan och Annelie gjorde och vann 10 000kr till vår klass när vi gick i 5:an. Vilka minnen!


//mli


Bra post

När jag kom hem från jobbet såg jag att jag hade fått brev från Skatteverket. Otålig som jag är rev jag upp det direkt, när jag fick se vad det stod hoppade och skrek jag av glädje!! 27 150kr!!! Så. jävla. gutt.

//mli


Nystädat

Efter frukosten satte vi igång med storstädningen här hemma. Eller förresten, först fixade vi iordning soffan, det tog ett tag att få på alla överdrag på kuddarna, blev helt svettig!

Har även hunnit med att tvätta, göra knäckebröd och läst lite i andra boken om Mr Gray ute på altanen. Det värmer skönt i solen! Middag fick vi hemma hos Lasse och Gittan, de bjöd på god kyckling lindad i nån skinka med ris.

Bilden tog Ricky på mig igår när jag njöt en stund i solen.


//mli


Ledig lördag

Idag fick det bli en fika på Bakfickan tillsammans med Lasse och Gittan. Vi passade även på att beställa tapeter till köket. Annars har vi varit duktiga och fixat lite ute, sopat och gjort fint liksom. Vi har även tagit bort överdraget till soffan och tvättat det, kommer bli så rent och fräscht sen!

Så såg vi på hockey och fikade tillsammans med Lasse, Gittan, mamma, Hans och Jocke. Nu ikväll har det blivit chill i soffan, jag har börjat spela The Sims på Ipaden, kommer fastna tror jag.


//mli


Fredagsmys hos oss

Ricky och jag har fredagsmys här hemma ikväll, vi har ätit kyckling med potatissallad. Nu ligger vi i soffan och tittar på hockey (igen). Jag är ledig imorgon så det ska bli skönt med "långhelg", får se vad vi hittar på!
 
Tröja Sisters point, byxor H&M.
 
 
//mli

Tjejkväll

Malin och jag fick varsin vip-inbjudan till Hemma hos Emma som hade tjejkväll ikväll. De hade en liten Modevisning och det bjöds på snacks och dryck. Jag hittade två fina tröjor från Vila och jag fick även en extra present, en väska/plånbok samt tuggummin.


//mli


Skivstångat

Kände mig inte särskilt pepp inför skivstången ikväll men när vi väl satte igång kom peppet, som tur var. När passet var slut efter 20.00 var det fortfarande ljust ute, hur nice liksom!

Slänger in en bild på mammas nya fina kök. Ni som vet hur det såg ut innan, furu ala 80-tal, ser nog en viss skillnad.


//mli


måndag fast tisdag

Kändes som måndag idag eftersom man var ledig igår, men så skönt att det redan är onsdag imorgon!
Det är ljust längre och soligt och härligt, jag är så glad för det. Kommer det snö nu snart igen bryter jag ihop, jag lovar.
 
Sitter just nu i soffan och tittar på hockey tillsammans med Ricky, Ricken och Jocke. Eller ja, grabbarna tittar, jag målar naglarna mest.
 
Tröja Vero Moda, jeans Crocker/JC, halsband Astrid&Agnes/Guldsmeden.
 
 
//mli

Annandagpåsk

Vi sov länge idag också, man måste ju passa på nu när vi är lediga tycker vi. Det blev en runda till Lasse och Gittan för en sista påskmiddag med Rickys släkt. Sen stannade vi kvar och tittade på hockeyn, Gittan och jag tog även en skön promenad innan vi gick hemåt.
 
Så kom mamma, Hans och Jocke hit en stund och Jocke stannade kvar lite längre sen. Har hunnit med att tvätta, städa och fixa lite grand också för imorgon är det dags för jobb igen.
 
Topp Carlings, cardigan Gina Tricot, jeans Bikbok, smycken Guldsmeden.
 
 
//mli

RSS 2.0