101031

Helgen är snart slut, varför går alla helger så snabbt? Jag tycker det är så gutt att vara ledig, visst jag trivs jättebra på jobbet men det är rätt skönt att kunna göra vad man vill ;)

Den här helgen har spenderats med vänner och familj. I fredags var jag, Ricky, Jill och Erik på kinan och sen drog vi hem till oss för lite filmmys. I lördags blev det jobb för min del och efter jobbet åkte Ricky och jag ut till stugan för att hämta lite stenar till det nya akvariumet. Senare åkte vi till mamma en sväng för lite trevligt sällskap och god mat. Lite senare hängde jag på Madde och Maria till deras vänner för lite singstar och när de drog vidare till Harrys hämtade jag Ricky hos Pär.

Idag gick vi upp vid 11, trodde vi, men sen visade det sig att den var 10. Vi hade ingen aning om att det var idag man skulle vrida tillbaka klockan. Hur kan man missa det? haha.
Var en sväng på Resecentrum för att checka in det nya säljsystemet, sen var jag hos Camilla en stund tills Ricky hämtade upp mig och vi åkte till Lasse och Gittan på middag. Älggryta serverades det, mums! Snacka om att vi är bortskämda, middag borta två dagar i rad :P För en stund sen va det Ensam mamma söker hos oss med Jill och Erik. Har nog tittat på varje program sen det började :)


//mli

101028

Såå slut jag är. Alltså inte trög men aa ni fattar. Jag måste bli bättre på att blogga! När ja får min Iphone så kan jag göra inlägg lite oftare och lättare (hoppas jag). Som det har varit nu hinner jag knappt med, i tisdags var Maria och jag på håltagningskurs i Göteborg :) så idag fick jag ta mitt första riktiga hål i näsan på en tjej. Kul va?!
På kursen fick vi vara modeller åt varandra så jag fick ett till hål uppe i brosket (mm fräscht) och jag fick ta ett på Maria i hennes ena örsnibb.

Vi sov på samma hotell som kursen var på.


Mitt nya hål. hehe.



Peace.



Galej på Folkets park.
Madde Camilla Jill och jag.



Malle Purre Ricky och Danne.





Nej nu får det bli sängen, jobb i morgon igen så jag måste vara pigg då ju. Kom och ta hål i örat eller näsan vettja!

//mli

101015

Idag hade vi Efva Attling-dag på Guldsmeden. Alla som handlade Attlingsmycken fick 10% rabatt och alla som handlade för mer än 1500kr fick ett silverarmband. Så fick alla som handlade Attling goodiebags med lite smått och gott i. Det blev verkligen en hellyckad dag!



Här är jag Ulrika Maria Efva Linda och Angelica utanför Guldsmeden.



Vi bjöd på lite tilltugg  :P



Vi samarbetade lite med Synsam i Vimmerby också. Kunderna fick 200 kr rabatt på Efva Attlingbågar hos dem.




Är proppmätt av vår hemlagade pizza och har druckit vatten så det kluckar i magen. Mina fötter är så ömma av allt spring och jobb från idag. Ska nog be Ricky massera dom. Hihi.
I morgon vankas det kalas för Gittan och Amanda :) men först blir det jobb.

//mli

101012

Såå gott med Oboy ju.
Idag stod musikalträning på schemat och vi började öva på en "bråkdans" där vi ska använda träpinnar att göra ljud med och typ slå varandra med. Kul vare iaf :) Musikalen heter Blodsbröder och jag ska spela Fru Lejon som adopterar en fattig kvinnas ena tvillingson.

För nån månad sen skaffade vi ett akvarium och kort därefter fick Ricky för sig att vi skulle ha ett till. Nu står det ett till nere i källarförådet. Han har blivit helt frälst av fiskar, främst ciklider då, och allt som hör därtill. Han bygger om med stenar och växter, byter vatten, gör massa tester på vattnet och har sig. Vad ska han göra nu på lördag? Jo åka och titta på ett till akvarium. Oh my god.




//mli


101011




Jag lever min dröm, han är så underbar, fin, bäst helt enkelt.
Här är vi på snorkelutflykt till Ras Mohammed.



;)



Jaug



Finast



<3

Lång dag idag, 6.50-18.15 typ. Gick hem och lagade ris och korvstroganoff sen tog jag och Jill en promenix. Sen kom Malle en sväng :) så kul och ses igen!
I morgon blir det musikal :D ska bli kul och spännande eftersom jag missat de två senaste gångerna för att vi var i Egypten. Gah vad jag längtar tillbaka till värmen nu!

//mli

101010

Igår blev det pumpen. Först var vi hos Madde sen en sväng hos oss sen hos Madde och Marias kompisar och sist på förfest i Södra vi :) Mycket trevlig kväll!
Igår blev det som sagt jobb och efter det gick Madde och jag på marknaden. Jag köpte lite karameller på marknaden och ett nudefärgat glittrigt linne på Downstairs och Madde köpte ett läderarmband.



Sa jag att jag snöat in på leopardtemat? :P heh (fyndade en tunika på Cubus för 40 spänn)



Ricken och Älsko :)



Jag och Blunder :P

Idag har vi haft mamma, Hans och Jocke på besök, mys mys, och tidigare idag var jag och Camilla på långpromenad i det fina höstvädret. Snart blir det söndagsmiddag hos Lasse och Gittan. Kan bli Bio med Madde lite senare.

//mli

101008



Okej vart tog den bruna färgen vägen? :O hah vilket skämt.



Har snöat in lite på leopardtemat, här en cardigan från Lindex, byxor Lindex, T-shirt Cubus så lite smycken såklart från Thomas Sabo och SNÖ.



Innan ja drog till Egypten var vi på smyckemässa i Sthlm. Det var intressant att få träffa alla återförsäljare, gött och sova på hotell och få äta och dricka god mat och dryck. Kvällen vi kom var det James Bond-tema och vid bordet låg varsitt kuvert med 50 dollar i (riktiga jag lovar) som vi fick spela på black jack, roulette osv om vi ville. Jag satsade allt på rött och förlorade. Yes.



Körde på spets och Efva Attlings smycke Magnolia



I morgon är det marknad i Vimmerby och jag jobbar på Guldsmeden :) kom dit vettja!

//mli

101007

Back in Vimmerby.
Vi har haft det underbart bra!! Solat, badat, snorklat, ätit all inclusive, varit på båtutflykt och bara myst.



Utsikt



Mys på en av restaurangerna på hotellet



Uppklädda på Gittans födelsedag



Grabbarna



Brudarna



<3



<3



<3



Blev mycket vila o mys oxå :)

Tack för en kanonvecka!!
Kommer fler bilder en annan dag.

//mli

RSS 2.0