Semester

Från och med idag vid 16.00 typ har jag semester till 25 juli!

Eftersom vädret inte verkar bli så vidare värst bra tänker jag och Ricky ta en sista minuten nästa vecka :D troligtvis.


Vore rätt nice ;)


//mli

Pricka hålet

Fint väder idag, i morgon och på torsdag men sen då?? Fan också, jag visste att det skulle va fult väder när jag äntligen går på semester. Fan.


Bild från när vi lekte lekar på midsommarafton. (vi vann denna ska tilläggas)

//mli

3 dagar kvar

På torsdag 16.00 går jag på min första semester någonsin! Kan ni tänka er? Va? Hörde jag ett glädjeskrik? WIIIIHHUU!!!

Midsommarhelgen var som vanligt alldeles underbar <3 Bilder kommer inom kort.




//mli

morgonledig

Idag börjar jag vid 12 så jag har passat på att sola mig lite brun till midsommar ;) så har jag tvättat och nu tänkte jag plocka ur lite disk och göra mig färdig till jobbet.

Det är värsta polispådraget här i stan för Handelsbanken har blivit rånade i morse. Usch jag tycker så synd om personalen, det måste vara hemskt att bli rånad av beväpnade män! Fy!

Ikväll ska vi fira Ricky och Emelie i efterskott hemma hos Gittan och Lasse :) och imorn åker vi till Gunnarsö för att fira midsommar med Rickys släkt :D precis som förra året! Kommer bli asballanice ;)
Hoppas ni alla får en fin midsommar <3


Bild från förra året.


//mli

US and A

Klickade hem en snygg bikini nyss på Style by Tyra.




//mli

Söndagsångest

Så var det söndag igen, va fort helgen ska gå hela tiden. I fredags var vi hos Pär och festade, eller några av oss iaf :) Jag jobbade ju på lördagen sen så jag tog det lugnt.



På lördagskvällen körde vi all in på Matildas utflyttningsfest!



Idag har vi mest slappat, vi såg på filmen UP som var himla gullig tycker jag. Så var vi hos Lasse och Gittan på mat och fika och sen har vi veckohandlat med. Nu blir det filmmys!




//mli

Med vinden i mitt hår

Tog en tur med beach-buggyn nyss :P så gött!
Lasse och Gittan har varit här ikväll och myst med oss :) vi åt varma mackor och fikade lite.


Svart jumpsuit från H&M. Ser lite sur ut by the way :P
Jag älskar min jordglob från Thomas Sabo!


//mli

Svalor som flyger

Jobb jobb jobb, puh! Längtar till helgen och Matildas utflyttningsfest :D nej nu blir det en löprunda. Hej!



Ny klänning från Ciao Bella.


//mli

Vattenmelon

Sådär då var löprundan med Felicia avklarad ;) Jag känner mig verkligen på topp just nu! Men när jag kom hem efter jobbet ville jag bara gräva ner mig, hade en sån jobbig huvudvärk. Jag tog en värktablett och en liten powernap, med lite mat i magen var jag sen fit for fight!



Bild från förra veckan. Höga shorts från H&M och T-shirt från Gina Tricot.


//mli

Viskande öga

Ni kanske undrar hur det gick med min promenad sen? Jo jag gav mig ut iaf ;)
I både lördags och söndags blev det till och med springtur i stället. Duktigt va? Jag trodde jag skulle börja tjuta när jag var ute och sprang igår. Min spotify bara la av så jag fick springa UTAN musik - total disaster! Jag hade använt upp all data jag får använda i månaden. Nu har jag lagt till 100kr i månaden så en sån sak inte kan hända igen. Bra va?

Men idag blev klockan för mycket för en promenix eller springtur, vi var och handlade och gjorde mat så klockan sprang iväg :(

I fredags firade vi Björn som tog studenten, tänk så härligt att ta studenten! Vi fick god mat och hade det trevligt :)


På lördagen jobbade jag, det var mycket folk så tiden gick fort. Sen blev det en lugn eftermiddag och kvällen spenderades med härliga gänget <3

I söndags solade jag mig svettig i vår trädgård och sen åkte jag Ricky och Danne till Borstingen där vi var helt ensamma. Men det var lite kallt så vi åkte hemåt och gjorde lite käk ist. Senare blev det en fika hos mamma som hade gjort en supergod rabarber och jordgubbspaj. Så avslutade vi helgen med filmmys hos oss.





//mli

lonely island

Det är nåt fel på mig! Har suttit här vid datorn och inte gjort ett skit, skulle ju ta en promenad eller springa. Åh jag har ingen bra självdisciplin alltså.



Denna härliga klänning hade jag på mig när vi åt på Stadshotellet på Rickys födelsedag.

Nej nu tar jag en promenad 21.10 liksom, hell yeah!


//mli

Bullirullar

Jag är stolt över mig själv för att jag äntligen har bakat bullar :P


Blir ni sugna?


//mli

Ledighet

Hur skönt har vi haft det? Mycket!
Tagit tillvara på det fina vädret har vi gjort och legat vid en sjö hela dagarna. Supernice!

Onsdagspub för att fira Jills examen :)



I torsdags tog jag och mamma en tur till Blankaholm för att mysa bara hon och jag. Vi fikade, pratade och hade det trevligt hela dagen.



På fredagen var det jobb hela dagen och sen fick jag äntligen hem min älskling igen ;)

I lördags fyllde Ricky 24 år! Jag dukade fram frukost till honom och så fick han sin present; ett Thomas Sabo halsband :) Sen åkte vi till Gittan och Lasse för att hjälpa till att måla på huset :P Blir himlans fint måste jag säga! Mamma, Hans och Jocke kom förbi på lite födelsedagsfika mitt på dagen också och senare på kvällen firade vi Ricky på Stadshotellet.



I söndags låg vi ett gäng och stekte ute vid Gissen i Storebro hela dagen, gött gött! Så grillade vi hamburgare och spelade kubb på kvällen :)



I måndags blev det en favorit i repris med sol och bad igen :)

Idag har det varit jobb i bastu igen. Puh! Tog en promenad och sen åkte jag Ricky Pär och Björn ut till Borstingen för ett kvällsdopp.


//mli

Öltält

Sa jag inte att ni skulle få en bildbomb från öltältshelgen?

Fredag
Efter att jag hade jobbat fixade jag mig i ordning innan vi gick till Pär för lite party och senare öltältet. Det var en kväll blandat med spel, bus, färgglada tånaglar, glädjetårar, skratt och dryck(!)



Lördag
Som vanligt hade vi några söta nattgäster hos oss, så vi samlade ihop oss och gick till bakfickan för lite frukost. Sen blev det att gå upp till Idrottshallen för att se på Björn och de andra grabbarna som tävlade i fitness5. Vi mådde konstigt nog alla lite dåligt så en liten vilostund satt fint innan det var dags att komma på partyhumör igen ;) Kvällen spenderades hos våra kära grannar Jill och Erik, Erik hade fyllt år så han fick en present av oss. Det var trevligt att träffa Malles Simon :) och jag tror att alla hade en himla trevlig kväll också!

Tack alla underbara vänner för en kanonhelg! <3





Just nu saknar jag min Älsko som är i Jönköping.
Tur han kommer hem imorn ;)


//mli

RSS 2.0