Kolmården

Hemma igen efter en tur till Kolmården med övernattning på Vildmarkshotellet. Vi har haft det så himla bra! Lia har varit glad nästan hela tiden och det var mysigt att komma iväg hela familjen.
 
Vi åkte upp igår så vi var där lagom till parken öppnade. Så gick vi där inne hela dagen och tittade på djuren.
 
Hos sälarna.
Apor :)
 
Elefanterna var spännande!
 
Lia och jag tog en tur i bilen.
Björnarna.
 
 
 
Tigrarna.
Att gunga är alltid skoj!
 
Vi checkade in på hotellet vid fyra och så gick vi till hotellets spa-avdelning som var jättefin. Lia tyckte vissa pooler var lite kalla, vi också, så vi hängde mest i bubbelpoolen. Det var inte så många som bade just då så vi satt där ensamma och bubblade. Sen gick vi till rummet och gjorde oss iordning för kvällen och middag på restaurangen som fanns på hotellet. När vi hade käkat gick vi till ett av lekrummen som fanns på hotellet, där var vi till en början ensamma men sen kom fler och fler familjer dit. Så var vi och dansade lite på discot innan vi somnade gott allihop i vårat rum. Lia vaknade till lite då och då, hon är van att sova i sitt rum så jag tror hon stördes av oss. Sen kan det ju va lite ovant att sova i resesängen också.
 
Lias rum på hotellet😍
Lekrummet.
Pappas rum på hotellet😊
Fanns ett tv-spelsrum också som Ricky gillade :)
 
Idag efter frukosten följde vi med på en rundtur i parken med en guide innan de öppnade. Sen åkte vi i linbanan innan vi checkade ut från hotellet. Vi tog bilen till Linköping för lite shopping och sen åkte vi hemåt.
 
 
<3
Giraffer.
Lejon.
 
Ni som funderar på att åka till Kolmården, gör det!
 
 
//mli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0