Den är här!

Så kom sommaren äntligen! Allt och alla blir så mycket positivare när det är fint väder ute. Idag har vi varit hos Lasse och Gittan. Gittan och jag tog med Lia ner till Källängen där de hade familjeaktiviteter under dagen, bland annat en hoppborg som hon tyckte var jätteskoj att hoppa i. Madde gjorde oss sällskap och innan vi åkte hemåt träffade vi mamma, Hans och Jocke.
 
Igår njöt jag i solen när Lia sov på dagen och när hon vaknade åkte vi ut en snabbis till stugan vid Nossen. Madde, Johanna och Emil var där och hade det skönt i solen. Lia kände på det kalla vattnet men brydde sig inte om att det var kallt utan plaskade på som bara den med sina fötter.
På förmiddagen var vi i Hultsfred och fixade pass till både Ricky och Lia, tanken är att vi ska försöka hitta en resa efter midsommar, längtar!!
På kvällen var det dags för Vimmerbyloppet och de sprang förbi utanför oss. Mamma och Hans hade fått i uppdrag att agara vätskekontroll vid ett bord på vägen utanför oss. Så fick vi sällskap av Fia, Fredde, Emma, Joel och lilla Fiffi. Vi hejjade på och peppade alla duktiga löpare som sprang förbi.
 
I torsdags var det Rickys födelsedag men han hade oturen att bli sjuk just natten till sin födelsedag stackarn. Lia och jag var på ALV med Fanny och Ebba på förmiddagen. Senare kom mamma och Jocke förbi och sen Lasse och Gittan också. Vi skulle ju fira Ricky på kvällen men det får vi göra en annan dag.
 
I onsdags var vi på Kalles med Sara och Moa. Sen åkte vi och hälsade på Lars, Cissi och deras lilla Tilda som bara är några veckor gammal. Lia kändes plötsligt väldigt stor när man jämförde dem med varandra.
 
 
Såhär fin var Lia på mors dag <3
 
 
//mli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0