Tips

Vi fick ju tabletter att ge Lia mot öroninflammationen istället för flytande. Först testade vi att krossa dem och blanda i hennes gröt, det gick okej men det var ju inte lätt att få i henne. Så kom jag på att man kan lägga en tablett i öppningen på en klämmis och så får hon suga i sig den bara. Gick hur bra som helst! Ett litet tips sådär om det är svårt att få i de små medicin.



Det blev en promenad ner till stan och tillbaka igår. Vi gick genom kyrkogården och sen hälsade vi på både mamma, Hans och Gittan. På kvällen fortsatte Gittan och jag att rensa i vår trädgård, det blir så fint!

Lia har inte sovit så bra nu några nätter, det är väl antagligen för hon har ont i öronen. Igår somnade hon efter 23, sen vaknade hon vid 1 och ville inte somna om. Fick tillslut henne att somna vid 3 och sen vaknade hon efter 9 idag.
När Ricky slutade jobbet var vi nere på stan en sväng. Han jobbar sin sista dag imorgon sen är han ledig till september! Och jag är ledig till augusti, så vi är lediga både juni och juli ihop. Det ska bli så härligt! <3 


//mli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0