Hemma igen

Det har gått två veckor sedan jag skrev här, så vad har vi hittat på under den tiden undrar ni kanske?
 
Vi åkte ju upp till Emelie och Johan och stannade där från torsdag till tisdag. Vi var bland annat på Vasamuseet, så har vi hängt i olika parker och haft det mysigt tillsammans. Tack fina ni för att vi fick komma <3
 
Bild lånad av Emelie.
 
Så var det då dags för resan till Bulgarien. Resan ner gick bra, tog bara två och en halv timme ungefär, jag fick ont i öronen när vi landade och Lia kände säkert lite hon också för hon blev lite ledsen.
 
 
När vi satte oss på bussen till hotellet tog det inte lång tid innan Lia somnade i min famn. Vi la henne i vagnen när vi kom fram och ställde oss i kön, sist stod vi, då vinkade de fram oss så vi fick vårt rum direkt! Snacka om bra service! Sen var det bara att gå och lägga sig.
De första dagarna hade Lia feber, antagligen är det de där envisa tänderna. Vädret var lite sådär så vi var lite på rummet och tog oss en titt i området runt hotellet. När vädret var bättre var vi vid poolen och lekte i lekparken som de hade på hotellet.
 
 
 
När Lia sov middag passade vi på att sola eller vila. Vi hade ju all inclusive och maten var bättre än vi trodde, mycket att välja på och de varierade maten från dag till dag.
 
På vår ballkong.
<3
 
I vårt rum.
Stranden.
Min snygging!
Finaste lilla stumpan!
 
 
 
 
 
Efter en vecka kände vi oss redo för att åka hem igen och innan vi lämnade hotellet åt vi en god trerätters middag i hotellets bistro som ingick i all inclusive. Resan hem gick väldigt bra, när vi lyfte fick Lia välling och då somnade hon och vaknade inte förrän vi landade. Sen när vi kom hem till Johan och Emelie var det inte lika lätt att få henne att somna igen. Så vi bestämde oss för att åka hem direkt istället, Ricky körde och Lia och jag sov hela vägen hem. Vi var hemma runt sju på morgonen och då vaknade Lia.
 
Det har varit en härlig vecka tillsammans med min fina familj <3
 
Igår på dagen var vi hemma och packade upp. Vi passade på att vila en hel del också då det inte blev så mycket sömn för oss. Danne, Johanna, Leo, Oskar och Fredde kom till oss på eftermiddagen. Så kom mamma och Hans för att vara barnvakt åt Lia för vi skulle till Statshotellet ett gäng, jag och Johanna käkade och grabbarna drack öl. Sen hängde Johanna och Danne med oss hem för en kväll i soffan. På natten var Lia ledsen och idag har hon haft feber, vet inte om det är tänderna igen. Nu har febern gått ner och hon sover, får hoppas att det är bättre imorgon.
 
 
//mli
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0