Slut på amning?

Vi gick inte på föräldraträffen som var idag, lite tråkigt, men är ju dumt att smitta de andra bebisarna ifall Lias förkylning nu smittar. Men vi var och fikade med Cilla och Camilla på 48:an, det var kul att ses!
 
Nu kan man kanske säga att vi har slutat att amma helt, har ju ammat om nätterna 1-2 gånger nu senaste tiden men nu de senaste nätterna har Lia somnat om utan att behöva amma. Hoppas det fortsätter så nu! Inatt vaknade hon runt 1, så fick jag vagga henne lite så hon somnade om. Sen vaknade hon runt 7 men verkade fortfarande trött så hon fick ersättning på flaska och somnade sen vid 8 och sov till 9.
 
Men. Nattningen går väl sådär. Det tar inte alltid lång tid att söva henne, men hon vaknar flera gånger. När jag kommer in till henne ligger hon på mage och är ledsen, så man får ta upp henne och börja om med sövningen. Ikväll har jag säkert sprungit upp en tio gånger mellan 20-22. Så blir hon ledsen när Ricky ska försöka, funkar bara med mamma. Det blir rätt jobbigt när man inte kan turas om. Kan kanske vara tänder som är på G eller att hon drömmer en massa, vad tror ni?
 
Blöjerna från Libero är ju så söta! Badkappan, som nästan är lite liten nu, fick hon av farmor och farfar när de hade varit i New York. Ska visa fler bilder på den en annan dag.
 
 
//mli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0