fre lör sön

I fredags var vi på stan och lunchade, så var vi och hälsade på Malin och Linnea på jobbet samt fixade lite ärenden. Sen kom Jocke och hälsade på och vi åkte till Madde, Thomas, Monica och Lisbeth som var i stugan. De bjöd på glass och kaffe.
 
I lördags tog jag, Gittan och Lia en promenad till stan och fikade. Så shoppade vi lite byxor till Lia innan vi gick hem igen. På kvällen var mamma, Hans och Jocke här. Vi fikade och såg på en film, Ricky var ute på partaj så det var mysigt med sällskap.
 
Idag har vi tagit det lugnt här hemma mest. Så har vi ätit söndagsmiddag hos Lasse och Gittan.
 
Min underbara skatt <3
 
Vi har försökt vara mer noga med rutinerna för Lia. Runt 19.30-20.00 ger vi henne gröt och sen byter vi blöja och tar på pyjamasen. Sen läser vi en saga och söver henne, jag brukar sjunga några sånger för henne innan hon somnar sött oftast innan 20.30. Det har hittills fungerat väldigt bra vilket känns skönt.
Nu några dagar har hon vaknat vid 6 och sen somnat igen vid 7.30 till typ 9.30 men ibland sover hon längre än 6 som till 8. Men hon vill fortfarande äta en eller två gånger på natten, hoppas det försvinner så småningom. Hon somnar ju om direkt när hon har ätit men det vore skönt att slippa få avbruten sömn!

På dagarna brukar hon sen sova någon eller några timmar. En gång runt 11-12 och sen vid 15-16 ungefär.
Hur fungerar det för er som har barn?
 
 
//mli

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken härlig bild <3 finisar!

2014-08-10 @ 21:28:43

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0