Helgen

Så roligt vi hade det hos Samuel och Vickan! Eftersom vi först skulle till Mjölby och lämna fiskar där tog vi en annan väg än vi annars skulle ha gjort. Det skulle vi inte ha gjort säger jag bara, vägen blev bara sämre och sämre och mindre och mindre. Tillslut skulle vi enligt gps:en köra in på en väg där det inte fanns några spår från någon bil alls. Det kändes inte bra så vi vände och hittade en annan väg istället och plötsligt var vi framme i Mjölby.
 
När vi sedan kom fram till Vickan och Samuel i Österstad fick vi fika och vi tittade runt i deras fina hus. Sen åkte vi skridskor, vet inte när jag gjorde det senast men det var himlans skoj! Efter det åkte vi in till Motala för att käka på en restaurang, där fick man steka sitt eget kött på en lavasten, supergott var det! Efterrätten serverades hemma i form av Pannacotta, även det var supergott. Vi förflyttade oss till soffan där Samuel och Ricky fick spö i "med andra ord", flera gånger dessutom ;) Sen spelade vi tv-spel; worms, som vi jämt spelade förr, fast på datorn då. Vickan och jag blev trötta och somnade men grabbarna stannade uppe ett tag till och spelade.
 
Tack fina ni för en trevlig helg! <3
 
När vi kom hem tog vi det lugnt fram till klockan 17 då vi hämtade upp Lasse och Gittan för det vankades fika hemma hos mamma. Hon bjöd på glögg och en massa kakor, bullar och cheesecake. Sedan rullade vi hemåt, om man säger så.
 
 
//mli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras ej ju)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0