ALV

Lia och jag var hemma i fredags och hon verkade pigg och frisk till en början men efter middagsluren var hon ledsen och senare fick hon feber. På lördagen var hon bättre och när jag kom hem från jobbet låg både Lia och Ricky i vår säng och sov. Jag var inte sen på att lägga mig där också och sen sov vi någon timme. Johan och Emelie har varit hemma i helgen och då vill vi ju passa på att ses såklart! Ricky Johan och Lasse drog iväg på hockey så jag och Lia gick bort till Emelie när vi vaknat till. När grabbarna kom hem åt vi tillsammans och hade det mys ute i det nybyggda uterummet/inglasade altanen, vill också ha en sån!
 
Är man liten kan man få plats i en dockvagn ;P hihi!
 
 
Idag vaknade Ricky med halsont så Lia och jag tog med oss mormor till simmet och sen var vi på ALV.
 
Tittar på Pippi Långstrump.
 
<3
 
Det har varit så härligt väder idag!
 
Finaste Lia!
 
<3
 
 
 
Tack för idag kära mamma och Lia <3
 
 
//mli

Vabb igen

När jag hade varit på jobbet i typ en halvtimme ringer de från Lias förskola och säger att Lia har kräkts två gånger, lilla gumman. Det var bara att åka och hämta henne och åka hem igen. Men sedan vi kom hem har hon inte kräkts något och hon har ätit bra och varit pigg. Så pigg att hon hoppade över middagsluren, men hon somnade gott, och snabbt, innan 20 ikväll. Vi får ändå stanna hemma imorgon ifall det är något som smittar.
Jag kände mig inte helt okej heller idag, höll på att svimma på morgonen och har haft ont i huvudet, nu känns det som tur är bättre.
 
Som jag skrev i det förra inlägget började Lia bli förkyld i slutet på förra veckan och hon fick en så jobbig hosta. Ricky var hemma med henne i måndags, känns som vi börjar bli vana vid det här med att vabba.
 
Efter jobbet i måndags hämtade jag upp Jill och Camilla och så var vi och käkade plankstek på Brygghuset. Det fick bli en hallonpannacotta till efterrätt också. Hur gott du vill! Är alltid lika kul att ses, måste bli oftare.
 
 
I tisdags var vi bortbjudna till Pontus och Wendela på middag. Det var så trevligt att ses och kul att få se hur fint de har fått det i sitt hus. Så lyxigt att få äta god mat två dagar i rad med.
 
Är så sugen på att göra om här hemma och inreda med nytt, synd att allt ska kosta pengar bara.
 
En sån här lekmatta från Elodie Details skulle passa så fint i Lias rum.
 
Mr Maria Lampa Miffy Small Vit
 
Likaså en sån här lampa från Jollyroom!
 
 
//mli

Ledigt

Äntligen långledig fred, lör och sön! Var hos Sarah på Ahead idag och klippte mig, känns skönt att ha det fräscht igen. Lia fick vara hos mormor och Hans under tiden och sen tog jag med mig henne till Madde. Jojjo och Emil var också där och Madde bjöd på lunch. Det var mysigt att träffa dem! När vi kom hem somnade Lia gott i sin säng en stund. Nu ikväll har vi bara myst hela familjen. Lia verkar ha blivit lite förkyld, hoppas hon inte blir värre!


I veckan hade vi besök av Felicia en kväll, vi lunchade på Statshotellet häromdagen också. Är alltid lika kul att ses :)

God natt!
//mli

Lia 1 1/2 år

Idag är Lia 1 1/2 år! Tiden går verkligen så fort som alla säger. Vi har varit och simmat på förmiddagen och på eftermiddagen var vi hemma hos Lasse och Gittan på middag. Nu ikväll kom de och mamma och Hans hit på fika.
Jag gjorde en chokladmoussetårta till fikat. 

Den blev god men mäktig.

Igår var jag och jobbade på förmiddagen. På eftermiddagen var vi på ALV en sväng och på kvällen tog vi det lugnt här hemma.

Fina älsklingen!

Det ska bli skönt med en kortvecka, jobbar mån-tors veckan som kommer. 


//mli

Anita

Idag har både Lia, jag och min mamma namnsdag, vi heter alla Anita. 
Vi har varit på BVC för 1,5-årskontroll, Lia följde kurvan och har gjort det hela tiden. Så fick hon spruta vilket inte var så skoj, men hon fick en gullig liten mjukis-igelkott och den gillade hon. Sen var det dags för dagis och den här veckan har lämningen varit rätt jobbig. Lia har klamrat sig fast om min hals och varit ledsen. Hon förstår att mamma ska lämna henne :( igår blev det så jobbigt att tårarna kom även för mig. Hoppas det vänder snart!

Lasse och Gittan var förbi på kaffe ikväll, och Lia fick en fin jacka.

Underbara unge! <3 

Vi var ju i Kalmar i helgen, det var så mysigt och kul att ses! Vi åt och drack gott, lekte och på söndagen var vi och shoppade. När barnen somnat på lördagen satt vi och snackade in på småtimmarna. Det här får vi göra oftare tycker jag :) 

Ricky har också varit förkyld i några dagar nu, vi får hoppas det dröjer tills nästa bacill når oss. Håll tummarna!


//mli

Vabb

Får bli bättre på att uppdatera här känner jag. Men sedan jag började jobba känns det som tiden inte finns till för det. 

Jobbade bara i måndags den här veckan och sen har jag varit hemma med Lia som blev sjuk natten till söndagen. Febrig, snorig och lite hostig. Fick mig en släng av bacillerna jag också, men nu mår vi bättre både Lia och jag. 
Ricky började jobba i tisdags efter pappaledigheten och nu på måndag ska Lia börja gå på dagis "på riktigt"!

Sjuklingarna.

Förra helgen var vi på dop för Siri, Lias syssling, på lördagen. Vi skulle gått på första simningen för säsongen i söndags men Lia blev ju sjuk så det fick bli en städ-dag hemma istället.

Inatt är Ricky och Ludde iväg med husbilen och fiskar så Lia och jag är ensamma. Vi hälsade på hemma hos Lasse och Gittan förut ikväll efter en promenad till Ica. 

Imorgon bär det av till Kalmar för att umgås med Annelie och Vickan med familjer. Ska bli såå kul!!


//mli

RSS 2.0